![]() |
Цитата:
|
Підкажіть чи дамп ALI3329C_galaxy_fta_xbox_led_emu_1.4.73.VI підійде до тюнера 4100С. Model ID 3329C. S/w версія 1.3.31 EMU. Версія H/w 1.0.00. LOADER VERSION M3329C 1.0.1?
|
ivan72006,По ідеї має підійти, але може видати помилку "не та верісія заліза", тако ж можить виникнути проблеми з пультом - переплутані функції деяких кнопок... Треба пробувати ... Перед тим разжу зберегти існуючий в ресівері софт на ПК ...
|
ivan72006, а для чого вам саме дамп ALI3329C_galaxy_fta_xbox_led_emu_1.4.73.?
з трико всі софти адаптовані під нього працюють... |
На скільки я розумію, бере дамп від 4100с ,як мінімум 1,4,62 просто заливає через загрущик ,вибираючи
Цитата:
Як казав в мене на підстанції ст майстер Назар включм логіку...Назар каже,якщо я включу логіку,то пі... вашій підстанції)))) |
Слава Україні!!! Хлопці а має хто свіже шось по Еutelsat 36 для М3329C 1.0.6 SW1.4.42 тюнера 4100С
клієнт каже шо пропали *деякі канали)))*і хоче їх поновити, чи допоможете? |
Цитата:
|
Амос не працюэ в H3000 .а в Н-2750 і 3600 працює
привіт , проблема така ---Тюнер Ортон 4100. після прошивки , все ок . почав редаговувати канали - після цього перестав працювати Амос в діапазоні H-3000, в --(2750 і3600) -всі канали працюють. і ще маю ---другий . який не прошивався --але також перестав працювати в h-3000... Хто може дати відповідь ? Дампи брав тут ---зразу все працювало і перестало ...
|
Grand KinG, За повідомленнями пропав один ТР з Амосу
Цитата:
|
Слава Україні!!! на транспондері 10759 Н 30000 на Аmosі пропали українські канали :Перший Національний. перший Україна ,Новий канал.Ictv,Стб,і тд..
хто знає на чому тепер будуть транслюватися... |
Профілактика до 12.00
|
Цитата:
|
в 12.00 за київським часом трансляція на трансподері 10759 відновилась.
|
дякую все ок .... я в цей момент перепрошивав тюнер і подумав , що щось вийшло з ладу.......
|
Доброго дня!Пшдкажіть будь ласка а триколор ще доступний через емулятор на приймачі глобо 4100с
|
Цитата:
|
Доброго дня!Підкажіть будь ласка а дорослі канали з пакету Триколор вікриваються через емулятор на приймачі глобо 4100с?
|
Цитата:
|
buratino, Треба перевірити чи йде на ЕМУ ТР 11881/L/27500 DVB-S/MPEG-2 - має бути декілька каналів на цю тематику, а в принципі дивіться тут самі, на ЕМУ йдуть ТР у DVB-S/mpeg2
|
ні не відкриваються тільки через шару
|
Дайте будь ласка посилання на дамп з автоматичним оновленням ключів на пакет bulsatcom 39 E
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Можливо хтось має дамп з останніми змінами 1.4.75. з супутниками 4W,4.8E,13E,36E викладіть будьласка...
А то в нас на форумі є дампи 1.4.75 але деякі невідомо з якими супутниками та каналами Господь їх знає... |
kreshnot, а що тут http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...1&postcount=60 амоса4W немає?
|
sat-prof, чого Ви не видаляєте прошивки в яких москальські канали стоять на перших домінантних місцях?
|
валєрчік, про що саме? уточніть який.
|
валєрчік, бо тутешні викладують дампи, списки каналів тощо-не перевіривши їх, просто качають на інших ресурсах потім викладують сюди...
Я завжди викладую дампи, списки каналів свої, перевірені. |
є ортон 4100 хотбірд і сіріус норм показує ,амос не робить взагалі ,на других ресах все норм ,що підкажете по платі що треба заміняти ?
|
Цитата:
|
Тюнер напевне Qsat ...
БЖ по 22В став котушку та кондюк на корпус. |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
vasyl29,
TntSat - 030B00 (019.2E) - Last update: 2014-06-27 23:56:29 Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Заливаєш новий файл ключів,і о чудо ))))) Коли змінять замок тоді вже будуть питання до софта.... Я ж Вам виложив файл з ключами на ТНТ САТ |
Як краще зберегти канали в дампі після редагування редактором, зберегти як база даних по замовчуванню чи база даних користувача?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:18. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010