Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Питання чайників (новачків) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1848)

Zhora15 10.08.2013 11:28

Цитата:

Допис від марянмарян (Допис 88500)
ЧИ ЙОГО В3ЯТИ І ПОМАЛЮВАТИ НА БІЛО І ВИКІНУТИ ЧИМ ПОДАЛЬШЕ..

Марян я за таке на своєму першому форумі (гомель) получив два дня бану,великі букви означає що ти кричиш,а тут "глухих" нема,щоб знав на майбутнє!!!

kreshnot 10.08.2013 11:51

Да,немав марянмарян клопоту -купив ORTON 406

slavon 10.08.2013 11:57

kreshnot,Це точно - "немала баба клопоту - купила порося...".
Я навіть собі не можу уявити що людина в такому випадку буде робити з ресіверами на Linux (Spark, OS1, заводський софт Фортісів or E2)...

arki 10.08.2013 12:03

Цитата:

Допис від slavon (Допис 88547)
не можу уявити що людина в такому випадку буде робити з ресіверами на Linux (Spark, OS1, заводський софт Фортісів or E2)...

простому корістувачеві та тим більше із села-вони не потрібні!
вони треба тим хто любить не тв дивитися а довбатися в них...

slavon 10.08.2013 12:46

arki, Ну ну ...:D
А я подивлюся що ви скажете коли ш@ра перейде в мережу ТОР. Що будете біля кожного софтового металолому на нетбуку ставити , чи як ???

arki 10.08.2013 12:54

Цитата:

Допис від slavon (Допис 88556)
arki, Ну ну ...:D
А я подивлюся що ви скажете коли ш@ра перейде в мережу ТОР. Що будете біля кожного софтового металолому на нетбуку ставити , чи як ???

на "небо" полізу....;)
slavon друже, ніхто не знає як воно буде....

Zhora15 10.08.2013 13:03

Цитата:

Допис від slavon (Допис 88556)
А я подивлюся що ви скажете коли ш@ра перейде в мережу ТОР

Славко можна докладніше?(якщо не важко)

slavon 10.08.2013 13:09

Zhora15,Тут почитай - TOR це одна з анонімних мереж, яка не дозволяє відслідкувати звідки прийшов до Вас той чи інший ТСР/ІР пакет..
Інфа про розробку і тести "цьоці" тут

Zhora15 10.08.2013 14:01

slavon,
Якщо чесно то нічого не зрозумів,крім того що один дуже поважний форум вирішив піти в підпілля(In the Deep). По посиланню пройти не зміг(а качати спец браузер нема нагальної потреби). Тай кому потрібний міненгіт з шарою(ТОР) коли Либидь+Веселка+НТВ(лайт) офіційно=зовсім не дорого!!! Тай шару через Асю ще ніхто не відміняв!!!

slavon 10.08.2013 14:31

Zhora15, Уяви собі ситуацію - 3,14дери з ПідеРатичної партії прийняли закон за яким - шара поза законом,при чому карають не тільки "машиністів", а ще й "пасажирів" електричок... Менти накривають один, скажемо так "гіпотетичний" сервер, і беруть його логи в розробку, через інтернет провадерів вичисляють що шарою користувався Іванов Іван Івонович - на Івана Івановича "шиють справу" і він віправляється в "місця не дуже віддалені" ...
Так ось з ТОР менти то не зможуть зробити - навіть якщо вони вичислять електричку, Івана Івановича вони не вичислять по ІР ніколи...
Цитата:

Либидь+Веселка+НТВ(лайт) офіційно=зовсім не дорого!!! Тай шару через Асю ще ніхто не відміняв!!!
Леблядь - сьогодні не дорого, завтра дещо наприклад спорт дуже дорого...
НТВ(лайт) у нас офіційно не продається + наскільки мені відомо карта привязана до їхнього металолому...
Радуга ТВ - так можливо і коштує приблизно 70 грн./міс при оплаті на цілий рік, тобто 840 грн. відразу...

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:03.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010