![]() |
Ресівер працює, все гаразд?
|
Да ресірвер працює,дякую.
|
ортон 4100с прошивка з ВЧ
шукаю прошивку щоб робив вч вихід,дякую зараннє
|
У темі 1 долучень
Самий новий.Не забувайте ставити +.
|
У темі 1 долучень
Можливо я помиляюсь але робота вч виходу від прошивки не залежить.Перевірте налаштування TV системи-діапазон/канал/формат.Додаю також DAMP зі свого ORTON4100c- вч вихід працюе.
|
останнім часом часто трапляються тюнера з неробочим модулятором,але через прошивку також також може не працювати.протестив декілька різних прошивок і прийшов до висновку,що модулятор не працьюе зверсіею 1.3.11
|
на ресиверах orton4100 с при этом софте несовпадение половины кнопок..жаль откатиться немогу ужасный софт кроме актуальных ключей сплошные глюки и траблы..загрузчик 1.0.6 может и нормальный но не попалось мне софта с этим загрузчиком чтобресивера нормально работали и кнопки пульта совпадали
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
ви праві це залежить від прошивки і ще в моїм випадку-в мене якраз Eurosky 4100 ES а я написав ортон,пощитавши їх ідентичними...я пробував різні версії прошивокзаганяти на цей тюнер,але вч не працює, а на інших подібних є-я ще думаю може це залежить від того яку я першу прошивку записав на тюнер і він просто происася в ОЗУ як тюнер без ВЧ вихода тіпа Eurosky 4050 ES -атепер:ДЖІТАГ?
|
Валерчик,як Eurosky 4100 ES .так і усі (глобо ,ортон,оптікум,діджітал Q-sat),з буквою С, - є клони (ідентичні ресивери),і не залежить,є в ресі модулятор чи ні ,-прошивки для них ті самі.
якщо тюнер шиєтся через шнур ,то не треба ні якого ДЖІТАГУ ,-просто в твоєму випадку ,це проблема "ЗАЛІЗА", -китайози гонять брак.:D |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:14. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010