![]() |
він написав що прошиває тюнера на айпи тв,я спитав можна зробити чи тільки айпи йде на лінукси?ось його відповідь мені,але так я не зрозумів шо в нього за відповідь була
|
Цитата:
Но скажу таке це Ір TV повне гі*** томущо воно нестабільне постояно зависони затики нет у мене 5 мб і погано було а щей постояно канали пропадають половина з них непрацює короче маразм |
Цитата:
Я тестував шуру тв і совок все працювало відмінно. І не обов"язково на Е2,можна дивитися і на фортісі і на Спарку.. Просто генерувати список і закинути в відповідну папку,вже не помню в яку,хоча на Е2,дивитися iptv саме зручно,закинув список в папку енігма2 поправив букет і все список каналів в фаворитах... Цитата:
|
Zhoraна 15, неспорю на спарках і подібних теж можн дивитися но не на софтових жлобіках, лист я качав через плгіни
|
Цитата:
на багатьох софтових зараз є ір тв, на гі міні теж почали писати починаючи з останнього софта(1.5.85) |
arki,
Друже не ображайся dresmille ,а якщо не секрет,як туди плейлист запхати? |
Цитата:
Тому що для мене що те що інше ніякої цінності не має, для того потрібен швідкісний інтернет, а в нас його не є...:eek: |
Купив головку з двома виходами Q-SAT включив на 2 тюнери,один через дізек,а другий на пряму.Якщо включаю 2 тюнери той що через дізек показує,а на другому пропадає сигнал.Виключаю той що через дізек, на тому що на пряму появляється сигнал.
|
lova-2, Вітаю !!! Вам попала бракована голова - судячи з усього конфлікт по живленню 13/18В. Я завжди писав не економте на Твінах, ставте як мінімум оригінальні TWIN Inverto Red Extend IDLR-TWNL40
Як тимчасовий вихід із ситуації , цю браковану голову, можна попробувати використати на бортах з яких приймається один під-діапазон та одна поляризація наприклад Амос 4W, 53Е, 75Е ... |
Дякую,60грв.полетіло з бюджету.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:16. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010