![]() |
не можу налаштувати антену. харківська 0,85. тюнер аміко міні хд. включаю налаштування сателліта вибираю амос 4.8. антену в напрямку сусіднього будинку виставив по гугл картах в напрямку супутникового сигналу. рівень сигналу 5 % як антену вверх вниз не крутив і трохи вправо вліво. конвертор інверто. в чому може бути спрпава? може не там в тюнері шукаю налаштування?
|
Антена з одним конвертором.Висота будівель і дерев перед антеною.
На якому транспондері налаштовуєш. |
ну поки що з одним. поставив по центру. антена на висоті 6-7 м на будинку. перед нею на відстані 150-200 м нічого немає. далі будинки одноповерхові і кілька дерев висотою на око десь 10м. якщо правильно зрозумів то транспондер такий 11766 Н 27500. дамп на тюнер брав із вашого форума разом із каналами. можливо він застарілий?
|
mcroma, Ой не знаю чи по цьому ресівері Ви щось налаштуєте... Як на мене треба Опен 8 або 5 лінійки, або Аріонподібний, або Жлобоподібний 1 лінійки ресівер + хоча б мінімальний досвід у налаштуванні САТ ТВ антен ...
|
Цитата:
І транспондери там 11766 Н 27500 , 12073 Н 27500 |
Цитата:
сигнал 5 процентів то недобре но ліпше найдіть якись жлобоподібний і на нього лапайте! |
svidrak, dresmilleДля початку нехай пан майстер виложать фото зібраної ним антени - я наприклад за ці 7 років такого надивився, що можна повість писати ...
Тепер клієнські комплекти не ставлю принципово, а якщо чоловік ще каже що сам збирав, то моя відповідь категорично ні ... |
Цитата:
|
Петрович,На Астра 1 (19Е) подібний ТР, тому якщо промахнешся трохи на схід зловиш 1 Астру а не 4 :D
|
пардон все правильно не амос а астру шукаю по центру (колишній сіріус). оце якщо ставиш сам то вже приписують криві руки. )) хочете фото? ось вам... не знаю що там можна не так прикрутити...чому на даному тюнері нічого не знайду? в чому цвях? до речі транспондер я вказав той же що і ви 11766 Н 27500. і на якому градусі супутник і антена стоїть по карті.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010