![]() |
Цитата:
|
mcroma, Антена зібрана нормально, кут атаки на супутник для координат м. Львова, вроді на око, трохи зависокий ... Не знаю звідки Ви тому на й буде так ...
Цитата:
|
от все пішли розмови в кого рівніші руки.
|
mcroma,Замість наїзджати, напиши у підписі звідки Ти, докладно не треба можна написати найближще місто ...
|
та я і не сумнівався що нормально антену зібрав. дякую. а фото для заспокоєння майстрів. то все зернята соняшникові порівняно з тим що я збираю. ну а на рахунок антени це те що я і думав не встигну зловити момент налаштування у фокус так? або тюнер не показуватиме мені справжнього рівня сигналу? ну так по простому щоб подробиці глибоко не влазити.
та не бери все до серця ))) я не наїжджав. ну просто не люблю коли пишуть зразу що він і то не зможе, руки криві і т. д., а змовчати теж не можу бо пів україни мовчить, я не з тих. знаходжуся на північний схід від Львова. 30 км. та і налаштувати антену не бачу нічого складного. просто раджуся який наступний крок. |
mcroma,Друже шукай щось з Опен 8 або 5 лінійки, або Аріонподібний, або Жлобоподібний 1 лінійки ресівер , ну або крутий САТ фіндер за 300 паперів ...
|
ще що мені не подобається в кріплені тої антени що бракує певне ще одного косинця. у кріплені на стіну а то вона трохи вібрує якщо зачепити. бо труба вигинає пластину, затиснув нормально дюбеля.
з поширених що може підійти? можу узяти в знайомих наприклад ортон 4100. жлобоподібний то який? на українській будь ласка ))) крутий сат-файндер краще знайде положення антени чим тюнер дешевий? |
Опенбокс Х800, Х820, Ф300, Х540, Х560 (окрім Х810 - у нього трохи занижена чутливість, але в принципі на біду і він піде)
Аріонподібні - Аріон АФ1700, Фергюсон АФ 3*18, 6*18, Опенбокс Ф100, Х6*0 і тд.п. Жолобоподібні (1 лінійка) - Глобо 3000 - 6000, Діджітал 3000-6000 на STI проці (загрузчик у них 1,07) (2 і 3 лінійка на Алі 3329Б і С не підходить) ... |
mcroma :а які параметри написані на конверторі - робоча частота 10.7-12.75 і частота гетеродина L.O. 9.75\10.60 має бути (тип ЛНБ-універсальна).Бо може бути для НТВ з круговою поляризацією???Тюнер з серіїї ортон 4100с нормально підходить для настройки антени.На тп 11766 (ТЕТ)якість (нижня шкала)буде не менше 80...84.При настройці треба враховувати інерційність тюнерів- повертати антену повільно.Ця *файка* не найкраща опора я її не *люблю* бо вібрує завжди.Напрям найкраще визначати по сусідским антенам а не мапам.
п.с. я згідний з slavonом : вроді на око, трохи зависокий |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010