![]() |
Оце- рівень сигналу 5 % - викликає запитання,таке є при відсутному конверторі ,бо при підключенні конвертора до тюнера рівень за рахунок його власних шумів зростає десь до 2\3 шкали (по 4100с якого обізвали жлобоподібним).Провір чи 13\18в доходить до головки.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
бачив транспондер на тюнері при виборі каналу залитого з вашого сайту. також на іншому форумі ось вам http://pctuner.ru/plug-e-sat-s-4e8.html. 11766 Н 27500 |
Цитата:
1.Кабель(немає хорошого контакту або перебитий) 2.Несправний конвертор(я так зрозумів,що це "квадро",тоді можна спробувати налаштовувати на інших виходах,або підкинути іншу робочу головку) |
З HD тюнрів можна 9500 використовувати для налаштування!!!
|
ок. завтра перевіримо обидві версії. бо нині вже темно і не хочеться лізти так високо ))). ще привезе добрий знайомий мені інший тюнер openfox x80. подивимось )) дякую мужики. HD буду налаштовувати коли буде HD телевізор і друга антена. )))
дуже приємно на українському форумі поспілкуватися а то чесно кажучи втомився від російської. |
Цитата:
|
У темі 3 долучень
*можна 9500 використовувати*
А для налаштовування таких антен підійде? |
duman,Ага, підійде ...:D:o
|
Славік, і всі з твого списку мабуть теж! ;)
Як казала чебурашка dresmille і drinks бо без гумору не життє... що і підтверджує наступний допис!!! :o |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010