![]() |
Повидаляйте з ємулятора непотрібні ключі
|
Nazik Злийте завантажувачем з ресіверу на ПК файл ключів, відредагуйте його найпростішим текстовим процесором (бо то звичайний текстовий файл), наприклад AkelPad і залийте назад в ресівер. Також як варіант залити готовий чужий файл ключів ...
|
допоможіть! коли я вводжу бісс ключ в technosat th 7002 m то канал працює лише до першого перемикання а потім заблоковується, що робити? підкажіть. наперед дякую
в інструкції для прошивки тюнера technosat th 7002 m пише, що потрібно обрати або Dowland data або Dowland S/W.Що обрати? вибачте,slavon,підкажіть як то зробити, будь ласка? |
Dowland S/W. - загрузити софт з ПК у ресівер
Dowland data - загрузити канали і налаштування.... Dowland key - загрузити ключі .... Upland ... - вигрузити з ресіверу на ПК відповідно... |
як ввести бісс ключі в тюнері OpenBox 750
Читаємо уважно тут де можна найти нову прошивку для OpenBox 750 |
якщо я скачав програму з нету то треба Дowland S/W
Яку програму Ви скачали і що Ви хочете власне зробити ??? Прошити ресівера чи що ??? Розділ по Технозадах у нас тут уважно читайте - там все докладно розписано |
Доброго дня всім.Мене цікавить таке .В одному магазині мені порадили SAT-INTEGRAL Т-9100 HD з річною шарою на всі пакети. Хтось зустрічався з такою пропозицією??
|
kibas, SAT-INTEGRAL Т-9100 HD не варта брати, краще вже брати ресівер під Лінуксом - Аміко Ален наприклад і платити нормальну шару на ті пакети які Вам дійсно потрібні ....
|
Доброго дня!підскажіть де можна взяти свіжий дамп ортон 7310v
|
tarasza, що за Ортон у Вас такий ??? Системну інформацію ресіверу в студію...
|
нажаль я забув нароботі.
|
Підкажіть хтось як зайти в емулятор в тюнері SAT x10 ??? Срочно треба
|
Marjan1992,Ви б потрудилися і виложили системну інфу що видає рес !!!
|
Цитата:
|
доброго дня! допоможіть глобо 6010 підключаю антену сигнала немае, блок живлення нормальний тарілка працюе на другому тюнері .Де шукати причину
|
|
Eurobird 9@E
а на цому супутнику відкриті HD канали ???? |
Тюнер Startrack ST-15x
У темі 1 долучень
Допоможіть хто може.У мене проблема .
Тюнер Startrack ST-15x завищені напруги БЖ, причому всі ,крім 12V (бо там кренка КР142ЕН8Б) замість 3,3 - 4.9V 5 - 6.9V 24 - 36V 33 - 49V поміняв всі електроліти , оптопару817 , стабілізатор 431, БЖ виконано на U3842A, коли міняю на нову U3842 без літери А ,(на базарі з літерами взагалі нема) БЖ не запускається. Схема БЖ підходить від EUROSKY 8004 |
kolos1, заміни діод по 5в.
|
kolos1,
По аналогії з бп космосатів 7100 c13 обовязково підстав новий і провір R25 R16 R13 C23 і все кругом 431.Навряд чи 3842 винна в цьому.Тут щось зі зворотнім звязком або колом 5в як замітив KRESHNOT |
Дякую. Сьогодні обов"язково перевірю.Про результати відпишу.
|
Привіт що зараз з Пакетом Булсат що нового які там зараз канали показують . Підкажіть чи варто туди направляти таріль
|
Nykolaj, Якщо знаєте болгарську то варта. Але це ненадовго - провайдер міняє ресівери та карти доступу зі взламаною Індето 2.0 і в цьому кодуванні залишається дедалі менше каналів. Список каналів тут
|
якшо на 36 градус антена, то достатньо головку збоку покласти.
й буде 39 показувать. |
дякую всім за відповіді
|
Скажіть чи реально зловити супутник Astra 31.5 на заході ?????? м.Городок!!!!
|
profi, Скажіть а антена має бути повернута так же як і для Амос, Сіріус, Хотбірд чи так як для АВС 75*???????
|
profi, а можна фото ??? із встановленою вже
|
Така проблема-поставив новий дамп на Глобо 7010 сх і чомусь не показують балтійські канали на сіріусі(11900в27500 11843н27500).Був знайшов якийсь дамп і на ньому показували ці канали,але який саме дамп не памятаю.Може в когось ще була така проблема?Або підкажіть який дамп краще залити щоб показували балтійські на сіріусі
|
djjerom, на скільки я розумію канали на ТР які Ви навели
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго вечара панове!!!! Підкаже яку ставити прошивку ось на цей тюнер "Digital satellite receiver 4100с"???? дайте одразу ссилку на розділ із прошивками будь-ласка:D!!!!
http://img.diytrade.com/cdimg/126092...icum_4100c.jpg http://img.diytrade.com/cdimg/126092...icum_4100c.jpg |
Та тут є все на форумі....http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=50
|
Доброго вечора всім!Скажіть,що таке майстер код?А ще,як увійти в емулятор Digital 6100cr?
|
Цитата:
Майстер-код служить для розблокування (якщо забули пароль) є універсальний-9486.Прошу вибачення за допущені неточності з дальнійшою поправкою. |
Допоможіть зняти пароль з тюнера JOKER 1045 може є майстер код.
|
Системну інформацію ресіверу в студію...
|
Цитата:
Для розблокування попробуйте універсальний код-9486 або 1004.... Можливо я і помиляюсь! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010