Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Теніс (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Новини тенісу (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3151)

yyyyyhhh 01.10.2020 07:40

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Даяна Ястремська не зуміла пробитися до другого раунду парного турніру Ролан Гаррос.

Ястремська в парі з представницею Білорусі Вірою Лапко поступилася американській парі Ейша Мухаммад/Джессіка Пегула в трьох сетах - 4:6, 6:4, 3:6.

Матч тривав 1 годину і 48 хвилин.

Ястремська в одиночному розряді вилетіла в першому раунді.

yyyyyhhh 02.10.2020 07:37

У темі 1 долучень
У п'ятницю, 2 жовтня, перша ракетка України Еліна Світоліна (№5 WTA) продовжить боротьбу на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу.

У матчі третього кола українка буде боротися проти першої ракетки Росії Катерини Александрової (№31 WTA). Матч відбудеться першим запуском на корті імені Сюзанн Ленглен і розпочнеться о 12:00 за Києвом.

Шлях на турнірі

Стадія Світоліна Александрова
1-е коло Грачова (7-6 6-4) №89 WTA Інгліс (6-3 6-3) №124 WTA
2-е коло Сарасуа (6-3 0-6 6-2) №178 WTA Шарма (6-3 6-3) №134 WTA
Раніше дівчата між собою не грали.

У наступному колі переможниця матчу змагатиметься проти Каролін Гарсії з Франції (№45 WTA) або Елізи Мертенс з Бельгії (№20 WTA).

yyyyyhhh 03.10.2020 08:37

У темі 1 долучень
© Jimmie48 Photography. Каролін Гарсія
Французька тенісистка Каролін Гарсія (№45 WTA) прокоментувала вихід до четвертого кола Ролан Гаррос, де вона зустрінеться з українкою Еліною Світоліною (№5 WTA). У третьому раунді француженка здобула вольову перемогу над Елізою Мертенс з Бельгії (№20 WTA).

«Сьогодні була чудова атмосфера, враховуючи, що це був відмінний матч з боротьбою в другому і третьому сетах. Я дуже рада, що ми все-таки граємо на Ролан Гаррос, і на корті є хоч трохи глядачів. Дуже приємно розділяти з ними подібні моменти, особливо, коли вони вболівають за мене.

У першому сеті Мертенс діяла дуже добре, грала кожен удар. Було видно, як вона впевнена в собі. А у мене не виходило рухатися, ноги не працювали. Не знаю, може, це вона підняла мій рівень, тому що я в будь-якому випадку хотіла боротися і намагалася грати кожен розіграш. Поступово з кожним очком я починала грати краще. Я агресивніше діяла з форхенда і почала краще подавати. Кілька геймів у другому сеті були дуже важливими, і я рада, що їх виграла. А в третьому сеті я, як завжди, почала нервувати, а вона, як справжній боєць, боролася до кінця.

Я багато чому навчилася з тих пір, як грала в чвертьфіналі в 2017 році. Поки я показую досить хороший теніс на цьому турнірі. Я відмінно провела три матчі і тепер у другому тижні. Мені цікаво, як складеться зустріч проти Еліни Світоліної. Вона дуже сильна тенісистка і зараз впевнено грає. Я не знаю, яка я зараз, краща чи ні, але я просто Каролін Гарсія зразка 2020 року (посміхається)», - сказала француженка.

Раніше Світоліна чотири рази зустрічалася з Гарсією і програла три матчі.

yyyyyhhh 04.10.2020 07:36

У темі 1 долучень
Третього жовтня на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу відбулися матчі третього кола в нижній половині жіночої сітки.

Ролан Гаррос. Третє коло

Нижня частина сітки

Онс Жабер (Туніс) - Аріна Соболенко (Білорусь) - 7:6(7), 2:6, 6:3
Даніель Коллінс (США) - Гарбінє Мугуруса (Іспанія) - 7:5, 2:6, 6:4

Фіона Ферро (Франція) - Патриція Марія Ціг (Румунія) - 7:6(7), 4:6, 6:0
Софія Кенін (США) - Ірина Марія Бара (Румунія) - 6:2, 6:0

Петра Квітова (Чехія) - Лейла Анне Фернандес (Канада) - 7:5, 6:3
Чжан Шуай (Китай) - Клара Бюрель (Франція) - 7:6(2), 7:5

Лаура Зігемунд (Німеччина) - Петра Мартич (Хорватія) - 6:7(5), 6:3, 6:0
Паула Бадоса Хіберт (Іспанія) - Альона Остапенко (Латвія) - 6:4, 6:3

Пари 1/8 фіналу

Верхня частина сітки

Халеп [1] – Свьонтек
Тревізан [Q] – Бертенс [5]

Світоліна [3] – Гарсія
Подороска [Q] – Крейчикова

Нижня частина сітки

Жабер [30] – Коллінс
Ферро – Кенін [4]

Квітова [7] – Чжан Шуай
Зігемунд – Бадоса Хіберт

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh 05.10.2020 07:34

У темі 1 долучень
18-річна українська тенісистка Марта Костюк поділилася емоціями після перемоги в дуеті з Олександрою Сасновіч в третьому колі Ролан Гаррос.

«Про те, що вийшла в чвертьфінал на турнірі Великого Шолома, я поки не думаю, просто граю турнір (сміється). Я починала змагання в парі без будь-яких очікувань. Я реально отримую задоволення від гри, від того рівня, який ми показуємо. Це кайф! І у мене дійсно немає жодної думки, який же це раунд. Ми реально розуміємо, що якщо будемо грати активно і щільно, то нас буде складно обіграти. Ми обидві граємо з льоту, обидві бачимо корт і подача у нас досить хороша. Тому, чому б нам, власне, і не вигравати?

Сьогодні був сильний вітер, але я люблю і вмію з ним грати. Наприклад, Дабровські через вітер помилялася на смешах. Так, нам теж десь він заважав, коли Саша кидала свічки, але великих проблем з вітром у мене не було. З ким би не зіграли в чвертьфіналі, будемо відноситься до суперниць (Бабош/Младеновіч або Ціг/Міту) як до будь-якої іншої пари», - сказала Костюк.

yyyyyhhh 06.10.2020 07:50

У темі 1 долучень
П'ятого жовтня на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу відбулися матчі четвертого кола у верхній половині чоловічої сітки.

Сенсацій не сталося, всі фаворити перемогли в своїх парах.

Ролан Гаррос. Четверте коло

Верхня частина сітки

Новак Джокович [1] – Карен Хачанов [15] – 6:4, 6:3, 6:3
Пабло Карреньо-Буста [17] – Даніель Альтмаєр [Q] – 6:2, 7:5, 6:2

Мартон Фучович – Андрєй Рубльов [13] – 7:6(4), 5:7, 4:6, 7:6(3)
Григор Димитров [18] – Стефанос Ціціпас [5] – 3:6, 6:7(9), 2:6

Пари 1/4 фіналу

Верхня частина сітки

Джокович [1] – Карреньо-Буста [17]
Рубльов [13] – Ціціпас [5]

Нижня частина сітки

Шварцман [12] – Тім [3]
Сіннер – Надаль [2]

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh 07.10.2020 07:51

У темі 1 долучень
Іспанський тенісист Рафаель Надаль вийшов у півфінал турніру Великого Шолома на своєму улюбленому грунтовому покритті.

У чвертьфіналі Ролан Гаррос він в трьох сетах обіграв представника Італії Янніка Сіннера, зустріч тривала 2 години і 50 хвилин.

За вихід у фінал змагань Надаль зіграє проти Дієго Шварцмана з Аргентини, який раніше обіграв Домініка Тіма з Австрії.

Ролан Гаррос 2020

Чоловіки. 1/4 фіналу

Рафаель Надаль (Іспанія) [2] – Яннік Сіннер (Італія) – 7:6 (7:4), 6:4, 6:1

yyyyyhhh 08.10.2020 08:04

У темі 1 долучень
18-річна українська тенісистка Марта Костюк підбила підсумки свого виступу на турнірі Ролан Гаррос.

«Дякую, Париж, ти дивовижний», — написала Костюк.

В одиночному розряді Костюк програла японці Нао Хібіно в першому колі, в парному розряді Марта разом Олександрою Саснович дійшла до 1/4 фіналу.

yyyyyhhh 09.10.2020 08:12

У темі 1 долучень
Восьмого жовтня на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу пройшли півфінальні матчі у жінок.

У першій зустрічі 19-річна Іга Свьонтек з Польщі без особливих проблем розібралася з Надею Подороскою з Аргентини. У другому півфіналі перемогу святкувала 21-річна американка Софія Кенін, яка також в двох сетах обіграла Петру Квітову з Чехії.

Ролан Гаррос. 1/2 фіналу

Свьонтек – Подороска [Q] – 6:2, 6:1
Кенін [4] – Квітова [7] – 6:4, 7:5

Фінал

Свьонтек – Кенін [4]

Раніше стали відомі пари 1/2 фіналу у чоловіків.

yyyyyhhh 10.10.2020 08:42

У темі 1 долучень
Новак Джокович в півфіналі Ролан Гаррос в п'яти сетах обіграв Стефаноса Ціціпаса. Матч тривав 3 години і 58 хвилин.

У третьому сеті Джоковіч не реалізував матчбол, після чого програв дві партії поспіль. Однак на п'ятий сет сил Ціціпасу не вистачило - 1:6.

Півфінал

Новак Джокович (Сербія) - Стефанос Ціціпас (Греція) - 6:3, 6:2, 5:7, 4:6, 6:1

У фіналі Джокович зіграє з Рафаелем Надалем, який раніше в трьох сетах обіграв Дієго Шварцмана. Вирішальний поєдинок відбудеться в неділю, 11 жовтня.

yyyyyhhh 11.10.2020 08:11

У темі 1 долучень
19-річна Іга Свьонтек з Польщі (№53 WTA) обіграла 21-річну Софію Кенін з США (№6 WTA) у фіналі Відкритого чемпіонату Франції з тенісу.

Ролан Гаррос. Фінал
Іга Свьонтек (Польща) - Софія Кенін (США) - 6:4, 6:1

Відзначимо, що це перший титул для Свьонтек в кар'єрі, раніше вона зіграла всього один фінал на змаганнях WTA International в Лугано. Після перемоги на Ролан Гаррос вона дебютує в топ-20 рейтингу WTA, Кенін завдяки виходу до фіналу повернеться на четверту сходинку.

Додамо, що вперше тенісистка з Польщі стала переможницею турніру Великого Шолома.

На шляху до трофею Свьонтек не програла жодного сету в семи матчах. Останній раз на кортах Парижа це вдавалося бельгійці Жюстін Енен у 2007-му році.

Вперше з 2003 року в фіналі Ролан Гаррос змагалися тенісистки, які обидві були не старші 21-го року. Тоді в матчі бельгійок 21-річна Жюстін Енен переграла 20-річну Кім Клійстерс.

yyyyyhhh 12.10.2020 07:19

У темі 1 долучень
Лідер світового рейтингу Новак Джокович прокоментував поразку від Рафаеля Надаля у фіналі Ролан Гаррос.

«Я теж думав, що умови будуть для мене зручнішими. По ходу турніру я в них відмінно себе відчував. Але Рафа показав, що ми всі помилялися. Тому він великий чемпіон.

Фізично я був в повному порядку. Просто мене переграв хлопець, який був ідеальний в перших двох сетах. У мене немає жодних виправдань, Рафа був просто кращим», - сказав Джокович.

Це була 56-а зустріч тенісистів, серб веде 29-27, але на грунті Надаль лідирує з різницею 18-7. Рафа і Новак втретє зустрілися в фіналі Ролан Гаррос, кожен раз переможцем виходив іспанець.

yyyyyhhh 13.10.2020 07:19

У темі 1 долучень
Найкращий український тенісист Сергій Стаховський прокоментував спільне тренування з боксу разом з непереможним супертяжем Владиславом Сіренком (14-0, 13 КО).

«Хотілося б спробувати себе в майбутньому в рингу, так що тренування з таким професіоналом, як Владислав Сіренко, велика честь для мене», - сказав Стаховський.

ВІДЕО. Стаховський провів тренування з боксу з Владиславом Сіренком

yyyyyhhh 14.10.2020 08:08

У темі 1 долучень
Уряд Іспанії нагородив тенісиста Рафаеля Надаля Королівським орденом за спортивні заслуги. Також Надаль отримав «Великий хрест» - найвищу державну нагороду Іспанії, яку може отримати спортсмен.

Раніше цю нагороду отримували футболісти Андрес Іньєста, Ікер Касільяс, Хаві, гірськолижниця Бланка Фернандес Очоа (посмертно), олімпійські чемпіони - весляр Давід Каль, гімнаст Гервасіо Деферр і плавчиха Тереса Пералес.

Таких нагород Надаль був удостоєний після перемоги на Ролан Гаррос-2020. Ця перемога стала для іспанця 20-ю на турнірах Великого Шолома. За цим показником він зрівнявся з рекордсменом, Роджером Федерером.

yyyyyhhh 15.10.2020 07:48

У темі 1 долучень
За підсумками вересня WTA визначить найкращий удар місяця, а відразу два яскравих удари української тенісистки Еліна Світоліної потрапили в претенденти на звання найкращого.

Перший трапився в матчі проти Світлани Кузнєцової в Римі, а другий - в грі з Аріною Соболенко в Страсбурзі.

Крім Світоліної, в топ потрапили удари Кароліни Плішкової і Данки Ковініч.

yyyyyhhh 16.10.2020 07:31

У темі 1 долучень
У четвер на хардовому турнірі ATP-500 в Санкт-Петербурзі пройшли матчі 1/8 фіналу.

Відзначимо, що перший номер посіву Даніїл Медведєв поступився Рейллі Опелці з США.

ATP Санкт-Петербург. Пари 1/4 фіналу

Верхня частина сітки

Рейллі Опелка – Борна Чорич [7]
Карен Хачанов [4] – Мілош Раонич [6]

Нижня частина сітки

Кемерон Норрі – Андрєй Рубльов [3]
Стен Ваврінка [5] – Деніс Шаповалов [2]

yyyyyhhh 17.10.2020 08:24

У темі 1 долучень
У п'ятницю на хардовому турнірі ATP-500 в Санкт-Петербурзі пройшли матчі 1/4 фіналу.

ATP Санкт-Петербург. 1/4 фіналу

Рейллі Опелка – Борна Чорич [7] – 6:7(3), 3:6
Карен Хачанов [4] – Мілош Раонич [6] – 1:6, 6:7(1)

Кемерон Норрі – Андрєй Рубльов [3] – 2:6, 1:6
Стен Ваврінка [5] – Денис Шаповалов [2] – 4:6, 5:7

Пары 1/2 финала

Борна Чорич [7] – Мілош Раонич [6]
Андрєй Рубльов [3] – Денис Шаповалов [2]

yyyyyhhh 18.10.2020 09:09

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Катаріна Завацька (№117 WTA) не зуміла подолати кваліфікацію на хардовому Прем'єрі в Остраві.

У матчі першого раунду відбіркового турніру 20-річна українка поступилася Марії Боузковій з Чехії (№51 WTA), посіяній під другим номером.

Острава. Півфінал кваліфікації
Катаріна Завацька (Україна) - Марія Боузкова (Чехія) - 3:6, 2:6

За путівку в основну сітку Боузкова змагатиметься проти росіянки Дар'ї Касаткіної (№75 WTA).

Нагадаємо, в основі зіграють Еліна Світоліна і Даяна Ястремська.

yyyyyhhh 19.10.2020 07:19

У темі 1 долучень
У неділю, 18 жовтня, були зіграні фінали на трьох турнірах ATP.

Цікаво, що на двох змаганнях перемогли господарі кортів, і тільки в Італії Марко Чеккінато не зміг завоювати титул.

ATP-500

Санкт-Петербург, (Росія)

Андрій Рубльов (Росія) - Борна Чорич (Хорватія) - 7:6(5), 6:4

ATP-250

Кельн (Німеччина)

Олександр Звєрєв (Німеччина) - Фелікс Оже-Альяссім (Канада) - 6:3, 6:3

Сардинія (Італія)

Ласло Дьєре (Сербія) - Марко Чеккінато (Італія) - 7:6(3), 7:5

yyyyyhhh 20.10.2020 07:52

У темі 1 долучень
Перша ракетка України Еліна Світоліна (№5 WTA) розпочне хардовий Прем'єр в Остраві матчем проти Марії Саккарі (№23 WTA).

У першому колі грецька тенісистка у двох сетах обіграла чешку Крістіну Плішкову (№68 WTA).

Острава. Перше коло
Марія Саккарі (Греція) - Крістіна Плішкова (Чехія) - 6:3, 6:3

Раніше Світоліна і Саккарі зустрічалися двічі, рахунок рівний.

Нагадаємо, Еліна отримала від організаторів перший номер посіву і пропускала перше коло.

yyyyyhhh 21.10.2020 07:21

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Надія Кіченок успішно подолала перше коло парного розряду на турнірі в Остраві, перервавши серію з шести поразок поспіль.

У стартовому матчі Надя в дуеті з Монікою Нікулеску з Румунії обіграла німецько-румунську пару Анна-Лєна Фрідсам / Ралука Олару.

Острава. Перше коло парного розряду
Надія Кіченок / Моніка Нікулеску - Анна-Лєна Фрідсам / Ралука Олару - 7:5, 6:7(3), 10-5

У наступному раунді Кіченок і Нікулеску змагатимуться проти четвертих сіяних Кірстен Фліпкенс і Демі Схюрс (Бельгія / Нідерланди).

Нагадаємо, раніше парний розряд покинули Людмила Кіченок і Даяна Ястремська.

yyyyyhhh 22.10.2020 08:09

У темі 1 долучень
18-річна українська тенісистка Марта Костюк вийшла в 1/8 фіналу на турнірі ITF в Мейконі, США.

У поєдинку 1/16 фіналу змагань Костюк в двох сетах обіграла 25-річну бельгійку Марі Бенуа — 6:3, 6:2.

Поєдинок тривав 1 годину 12 хвилин.

Призовий фонд турніру в Мейконі складає $80 тисяч.

yyyyyhhh 23.10.2020 07:48

У темі 1 долучень
18-річна українська тенісистка Марта Костюк вийшла до 1/4 фіналу на турнірі ITF в Мейконі, США.

У поєдинку другого кола змагань Костюк в двох сетах обіграла 23-річну мексиканку Ренату Сарасуа.

Мейкон. Друге коло
Марта Костюк (Україна) – Рената Сарасуа (Мексика) – 6:0, 6:4

Поєдинок тривав 1 годину 27 хвилин. Призовий фонд турніру в Мейконі становить $80 тисяч.

За місце у півфіналі Костюк посперечається з лідером посіву Місакі Дої (№86 WTA).

yyyyyhhh 24.10.2020 06:35

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Надія Кіченок завершила боротьбу на хардовому Прем'єрі в чеській Остраві.

У матчі 1/4 фіналу парного розряду Надя в дуеті з Монікою Нікулеску з Румунії поступилася четвертим сіяним Кірстен Фліпкенс і Демі Схюрс (Бельгія / Нідерланди).

Острава. 1/4 фіналу парного розряду
Надія Кіченок / Моніка Нікулеску - Кірстен Фліпкенс / Демі Схюрс - 4:6, 6:7(3)

Раніше парний розряд покинули Людмила Кіченок і Даяна Ястремська.

yyyyyhhh 25.10.2020 07:33

У темі 1 долучень
У суботу на турнірі WTA Premier у Остраві відбулися матчі 1/2 фіналу.

Цікаво, що в матчі за титул змагатимуться дві представниці Білорусі.

Острава. 1/2 фіналу

Марія Саккарі – Вікторія Азаренко [4] – 1:6, 3:6
Аріна Соболенко [3] – Дженніфер Бреді – 6:4, 6:4

Раніше Азаренко і Соболенко грали між собою двічі, обидва матчі виграла більш досвідчена тенісистка.

yyyyyhhh 26.10.2020 07:48

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Марта Костюк (№113 WTA) не змогла дограти фінал 80-тисячника ITF в Мейконі, США.

У матчі за титул 18-річна українська тенісистка, посіяна під шостим номером, поступилася Кетрін Белліс з США (№173 WTA). На початку третього сету українка не змогла продовжувати боротьбу через судоми.

Мейкон. Фінал
Марта Костюк (Україна) - Кетрін Беллис (США) - 4:6, 7:6(4), 0:0 (відмова)

Відзначимо, що це був найбільший фінал в кар'єрі Костюк, раніше вона вигравала два турніри ITF з призовим фондом 60 тисяч доларів.

У новій редакції рейтингу WTA Марта встановить новий особистий рекорд, піднявшись на 105-е місце.

yyyyyhhh 27.10.2020 04:53

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Катерина Бондаренко поступилася в першому матчі кваліфікації турніру ITF в Тайлері (Техас, США).

Українка зазнала поразки від п'ятої сіяної Анкіти Райни - 1:6, 1:6.

Раніше Катерина Бондаренко поступилася в першому колі парного турніру ITF з призовим фондом $ 80,000 в Мейконі (США).

yyyyyhhh 28.10.2020 07:34

У темі 1 долучень
Український тенісист Віталій Сачко (№529 ATP) програв дебютний матч в основній сітці турнірів ATP.

На змаганнях у Відні 23-річний українець в статусі лакі-лузера змагався проти чинного чемпіона US Open Домініка Тіма (№3 ATP) і поступився йому у двох сетах.

Відень. Перше коло
Віталій Сачко (Україна) - Домінік Тім (Австрія) - 4:6, 5:7

Тім в другому раунді зіграє проти Крістіана Гаріна (№22 ATP) або Стена Ваврінки (№19 ATP).

Відзначимо, що Віталій заробив у Відні більше 18 тисяч євро призових, це більш ніж в чотири рази більше, ніж за всі попередні турніри в 2020-му році разом узяті. З нового тижня Сачко вперше в кар'єрі опиниться в топ-500 світового рейтингу.

yyyyyhhh 29.10.2020 07:45

У темі 1 долучень
Український тенісист Ілля Марченко пробився до другого кола турніру ATP в Гамбурзі.

Марченко виграв у німця Даніеля Альтмайера на відмові суперника - 6:4, 3:2.

Раніше Ілля програв фінал кваліфікації, проте отримав другий шанс в якості лакі-лузера і поки успішно користується своєю можливістю.

yyyyyhhh 30.10.2020 08:03

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Марта Костюк (№104 WTA) впевнено стартувала на 80-тисячнику в Тайлері (Техас, США).

У матчі першого кола 18-річна українка, посіяна під восьмим номером, розгромно обіграла Фернанду Контрерас Гомес з Мексики (№468 WTA).

Тайлер. Перше коло
Марта Костюк (Україна) - Фернанда Контрерас Гомес (Мексика) - 6:0, 6:0

У другому колі Костюк зіграє проти володарки вайлд-кард Кеті Волинець (№316 WTA) або Вероніки Сепеде Роїг (№173 WTA).

Раніше виступи на турнірі в Стамбулі завершила Катаріна Завацька.

yyyyyhhh 31.10.2020 07:41

У темі 1 долучень
Лідер світового рейтингу Новак Джокович поділився думкою про гру проти Лоренцо Сонего, який переграв серба на турнірі у Відні (6:2, 6:1).

«Він просто зніс мене з корту, ось і все. Він був кращим в кожному ігровому аспекті... Я провів досить поганий матч, а він - приголомшливий. Він точно заслужив такий результат», - сказав Новак.

Відзначимо, що Джокович вперше програв лакі-лузеру, а Сонего став всього четвертим лакі-лузером, якому вдалося переграти першу ракетку світу.

yyyyyhhh 01.11.2020 07:35

У темі 1 долучень
Марта Костюк (№104 WTA) вийшла до фіналу 80-тисячника ITF в Тайлері, США.

Це сталося завдяки зняттю з півфінального матчу її суперниці Кетрін Белліс з США (№141 WTA).

Цікаво, що в парному півфіналі вже Костюк разом з Кларою Таусон з Данії знялися з матчу.

У фіналі одиночного розряду Марта змагатиметься проти Енн Лі (№112 WTA) або Грет’є Міннен (№114 WTA).

Відзначимо, що вихід до фіналу гарантує Марті дебют в топ-100 світового рейтингу з наступного тижня.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh 02.11.2020 06:31

У темі 1 долучень
У неділю, першого листопада, відбулися два фінали на турнірах ATP.

На більш престижних змаганнях у Відні перемогу святкував п'ятий сіяний Андрій Рубльов з Росії. У матчі за титул він обіграв лакі-лузера Лоренцо Сонего з Італії, який вибив з боротьби Новака Джоковича. Відзначимо, що Рубльов виграв свій п'ятий титул в сезоні і став лідером туру за цим показником.

У фінальному матчі на турнірі в Казахстані австралієць Джон Міллман переграв Адріана Маннаріно з Франції.

ATP-500 Відень. фінал
Андрій Рубльов (Росія) - Лоренцо Сонего (Італія) - 6:4, 6:4

ATP-250 Нур-Султан. фінал
Джон Міллман (Австралія) - Адріан Маннаріно (Франція) - 7:5, 6:1

yyyyyhhh 03.11.2020 06:49

У темі 1 долучень
Сьогодні Катерина Бондаренко в півфіналі кваліфікації грунтового турніру ITF в Чарльстоні (США) зустрічалася з шостою сіяною японкою Майо Хібі. Українка здобула перемогу в двох сетах.

Кваліфікація. Півфінал

Катерина Бондаренко (Україна) - Майо Хібі (Японія) - 6:4, 6:4

У фіналі кваліфікації українка зіграє з 12-м номером посіву, Марі Бенуа з Бельгії.

yyyyyhhh 04.11.2020 07:40

У темі 1 долучень
Українка Катерина Бондаренко виграла матч 1-го раунду парного турніру ITF в Чарльстоні.

У парі з Ольгою Говорцовою з Білорусі українка перемогла американок Емму Наварро і Кеннеді Шаффер.

ITF. Чарльстон. Пари, 1-й раунд.

Катерина Бондаренко (Україна) / Ольга Говорцова (Білорусь) – Емма Наварро / Кеннеді Шаффер (США) – 2:6, 6:4, [10:8]

У 2-му раунду українсько-білоруська пара зіграє проти дуету Астра Шарма (Австралія) / Малар Шеріф Ахмед Абдельазіз (Єгипет).

yyyyyhhh 05.11.2020 07:09

У темі 1 долучень
34-річний іспанський тенісист Рафаель Надаль став четвертим гравцем в історії, в активі якого є тисяча виграних матчів.

На турнірі в Парижі Надаль переміг 39-річного іспанця Лопеса: 4-6, 7-6 (5), 6-4.

Надаль став четвертим гравцем в АТР, на рахунку якого тисяча перемог (Джиммі Коннорс, Роджер Федерер, Іван Лендл).

yyyyyhhh 06.11.2020 15:53

У темі 1 долучень
34-річна українка Катерина Бондаренко завершила виступ в парному турнірі ITF в Чарльстоні.

У матчі другого раунду Бондаренко в парі з Ольгою Говорцовою з Білорусі зазнала поразки.

ITF. Чарльстон. Пари, 2-й раунд.
Катерина Бондаренко (Україна) / Ольга Говорцова (Білорусь) – Астра Шарма (Австралія) / Малар Шериф Ахмед Абдельазіз (Єгипет) – 1:6, 6:3, [6:10]

Нагадаємо, раніше Бондаренко вилетіла в першому колі одиночної сітки.

yyyyyhhh 07.11.2020 08:41

У темі 1 долучень
Стали відомі імена всіх учасників підсумкового турніру ATP 2020 у одиночному розряді у чоловіків.

Останнім учасником став 29-річний аргентинець Дієго Шварцман. Він вперше в кар'єрі зіграє у турнірі топ-вісімки, який розпочнеться 15 листопада в Лондоні.

Учасники Фіналу ATP 2020 на Лондоні

Новак Джокович (Сербія)
Рафаель Надаль (Іспанія)
Домінік Тім (Австрія)
Стефанос Ціціпас (Греція)
Данііл Медведєв (Росія)
Олександр Звєрєв (Німеччина)
Андрій Рубльов (Росія)
Дієго Шварцман (Аргентина)

yyyyyhhh 08.11.2020 09:02

У темі 1 долучень
Українки Катаріна Завацька (№117 WTA) і Ангеліна Калініна (№162 WTA) виграли матчі першого кола кваліфікації на турнірі міжнародної серії WTA в Лінці.

Катаріна, посіяна під третім номером, в півфіналі відбору зробила камбек проти колишньої 20-ї ракетки світу Ани Конюх з Хорватії (№539 WTA), яка отримала від організаторів вайлд-кард.

Сьома сіяна Ангеліна також після програшу першого сету взяла верх над болгаркою Ізабеллою Шиніковою (№203 WTA).

Лінц. Півфінал кваліфікації
Катаріна Завацька (Україна) - Ана Конюх (Хорватія) - 6:7(3), 6:4, 6:2
Ангеліна Калініна (Україна) - Ізабелла Шинікова (Болгарія) - 2:6, 6:3, 6:3

Відзначимо, що за путівку в основну сітку Завацька і Калініна зіграють між собою, раніше вони на корті не зустрічалися. Також в основі виступлять Марта Костюк і Даяна Ястремська.

yyyyyhhh 10.11.2020 11:19

У темі 1 долучень
Бельгійська тенісистка Грет Міннен прокоментувала перемогу над українкою Даяною Ястремською на турнірі WTA в Лінці.

«Це одна з найважливіших перемог для мене цього року. Я не очікувала такого результату, тому що в останні тижні не дуже добре грала. Після відновлення сезону було дуже непросто, я здобула не так багато перемог. Я рада, що знову знайшла свою гру і виграю матчі.

Я знала, що з самого початку зустрічі Ястремська буде намагатися диктувати хід гри. Вона дуже агресивно діє. Але вона не зовсім добре почала матч, проте потім стала краще подавати, що допомогло їй відігратися в першому сеті. Я намагалася залишатися спокійною і продовжувати самій грати агресивно. Думаю, у мене це відмінно вийшло», - сказала бельгійка.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:57.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010