![]() |
Дякую хлопці slavon я вже поставив MGCamd 1.35 і блін вже інтери пропали slavon можна шось зробити шоб показували і якщо поставити як ви кажете wiccardd 1.15 то шо екстри зовсім небуде в мене на ортоні показувало все дякую
|
svidrak,металолому і у мене достатньо попадає, як і "хитрожопих клієнтів"... По різному буває...
|
Цитата:
slavon, Овпен досить не поганий тюнер,як тюнер))) |
LEXSUS, на вікарді буде!!! на мжкамі небуде
Читайте уважніше Zhora15, мене теж це інтересує ніде інфи немає думаю або S4 або фулан |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
LEXSUS,На рахунок Інтерів проблем немає - заливайте мій софткам в /var/keys, а на рахунок екстри на sh4 & mgcamd вона не працює піднімайте і налоштовуйте вікард ...
|
sat-prof, це трохи інше ти непрото думаєш
|
LEXSUS,
Закинь повний набір плагінів для свого тюнера,далі поміняй бінарік оскама на бінарік від юріка,останньої версії,далі скачай softcam.key cвіжий,перейменуй його в оscam.key,закить це все по фтп ... Далі якщо твоя шура підтримує протокол сссам ,то можна всі пакети прописати на одному порті,якщо ні то вводиш в оскам сервер ,рідер на кожен пакет окремо... Запускаєш оскам.... В файлі оскам кеy попіднімай всі потрібні тобі ключі бісс на сам верх.... svidrak, Саме вона SH4 http://smiley.nowdararpour.ir/kolobok1/4.gif |
|
svidrak,Друже, яка Е2 - чувак зі Спарком не годен раду дати ...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010