![]() |
У темі 1 долучень
Екс-друга ракетка світу Вєра Звонарьова прокоментувала перемогу над Мартою Костюк в першому колі турніру в Лінці.
«Я знала, що вона добре грає і вона боєць на корті. Я теж була в статусі перспективної тенісистки, напевно, років двадцять тому. Я бачила її гру кілька разів, але ніколи не тренувалася з нею. Я готувалася до складного матчу і мені потрібно було показувати свій найкращий теніс, щоб її обіграти. Перший матч на турнірі завжди непростий. На початку я не могла знайти свій ритм, але по ходу у мене вийшло грати краще. Коли я була в її віці, все було по-іншому. Я не знала, що таке грати в турі, у мене не було ніякого досвіду. Спочатку перехід з юніорського в дорослий тур здавався простим. Але мені не довелося багато грати на турнірах ITF, тому що я швидко перейшла на рівень WTA. Я швидко піднялася в рейтингу. Ти не замислюєшся про травми і що цей підйом може зупинитися. Зараз вже зрозуміло, що у кожного є злети і падіння, і з ними потрібно навчитися справлятися. Я отримую задоволення від перебування на корті і я хочу зіграти якомога більше матчів. Можливо, у мене залишилося кілька місяців, а, може, і кілька років. Я не обмежую себе. Сьогодні я грала проти перспективної тенісистки, і ми провели відмінний матч. Після багатьох років в турі, я відчуваю себе в формі і ментально сильною. У мені ще є бажання змагатися. Вік не має значення, якщо я продовжу мислити так само. Адже на корті тільки два гравці», - сказала тенісистка з Росії. Відзначимо, що Звонарьова виграла перший професійний титул за два роки до народження Марти Костюк. Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
Український тенісист Владислав Орлов (№ 401 АТР) вийшов до півфіналу одиночного розряду на турнірі ITF М15 в єгипетському Шарм-еш-Шейху.
На даній стадії виступав ще й Владислав Манафов (№534 АТР), але він свій матч програв. Шарм-еш-Шейх. 1/4 фіналу Владислав Орлов (Україна, 2) - Давид Поляк (Чехія, 8) - 7:5, 4:4 (відмова) Владислав Манафов (Україна) - Ерік Крепальді (Італія) - 6:7(6), 1:6 У півфіналі Орлов змагатиметься з кривдником Манафова. |
У темі 1 долучень
У п'ятницю, 13 листопада, відбулися матчі 1/4 фіналу на турнірі WTA міжнародної серії в Лінці.
Варто відзначити, що в півфіналі зіграють відразу три з чотирьох перших номерів посіву. Єдиною з числа несіяних стала Барбора Крейчикова з Чехії. Лінц. 1/4 фіналу Верхня частина сітки Аріна Соболенко [1] – Осеан Доден [Q] – 6:3, 3:3 (відмова) Барбора Крейчикова – Александра Сасновіч – 6:3, 6:1 Нижня частина сітки Надя Подороска [6] – Катерина Александрова [4] – 2:6, 1:6 Вероніка Кудерметова [5] – Еліза Мертенс [2] – 4:6, 1:6 Лінц. Пари 1/2 фіналу Аріна Соболенко [1] – Барбора Крейчикова Катерина Александрова [4] – Еліза Мертенс [2] Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
У суботу, 14 листопада, відбулися матчі 1/2 фіналу на турнірі WTA міжнародної серії в Лінці.
За підсумками зіграних поєдинків лідери посіву зустрінуться в фіналі. Лінц. 1/2 фіналу Аріна Соболенко [1] – Барбора Крейчикова – 7:5, 4:6, 6:3 Катерина Александрова [4] – Еліза Мертенс [2] – 6:2, 1:6, 5:7 Раніше Аріна і Еліза зустрічалися п'ять разів, рахунок 3:2 на користь представниці Білорусі. Нагадаємо, Мертенс в першому колі обіграла українку Ангеліну Калініну. |
У темі 1 долучень
16 листопада в Лондоні на чоловічому Підсумковому турнірі (ATP Finals) пройшли перші матчі в групі Токіо-1970.
У другій зустрічі ігрового дня Даніїл Медведєв (4-й номер посіву) переграв Олександра Звєрєва (5). Підсумковий турнір ATP. Раунд-робін 1 Даніїл Медведєв (Росія) - Александр Звєрєв (Німеччина) - 6:3, 6:4 Це був восьмий очний поєдинок тенісистів, росіянин виграв втретє. На недавньому Мастерсі в Парижі Медведєв обіграв Звєрєва в фінальному матчі. У першому матчі цієї групи Новак Джокович (1) здолав Дієго Шварцмана (8). |
У темі 1 долучень
18 листопада в Лондоні продовжився чоловічий Підсумковий турнір (ATP Finals).
У другому матчі другого туру групи Токіо-1970 Новак Джокович (1-й номер посіву) програв Даніїлу Медведєву (4). Підсумковий турнір ATP. Раунд-робін 2 Новак Джокович (Сербія) - Даніїл Медведєв (Росія) - 3:6, 3:6 Це була сьома зустріч тенісистів, Медведєв виграв втретє. Перемога Медведєва означає, що він достроково виграв групу, а Дієго Шварцман втратив шанси на вихід до плей-оф. Новак Джокович і Александр Звєрєв в п'ятницю змагатимуться за другу путівку до півфіналу, де на переможця вже чекає австрієць Домінік Тім. |
У темі 1 долучень
Друга ракетка світу Рафаель Надаль вийшов у півфінал Підсумкового турніру ATP, який проходить в Лондоні.
У вирішальному матчі групового раунду іспанець переміг грека Стефаноса Ціціпаса в трьох сетах. Матч тривав 2 години і 6 хвилин. Підсумковий турнір ATP Груповий раунд, 3-й тур Рафаель Надаль (Іспанія) [2] – Стефанос Ціціпас (Греція) [6] – 6:4, 4:6, 6:2. У півфіналі Надаль зіграє проти росіянина Данііла Медведєва. В іншій парі за вихід у фінал суперник Домініка Тіма (Австрія) поки не визначений. За цю вакансію 20 листопада посперечаються серб Новак Джокович та німець Алєксандр Звєрєв. |
У темі 1 долучень
20 листопада в Лондоні завершився груповий етап чоловічого Підсумкового турніру (ATP Finals).
У заключному матчі, який не мав турнірного значення, Даніїл Медведєв (4-й номер посіву) розібрався з Дієго Шварцманом (8). Підсумковий турнір ATP. Раунд-робін 3 Даніїл Медведєв (Росія) - Дієго Шварцман (Аргентина) - 6:3, 6:3 Це була п'ята очна зустріч тенісистів, Медведєв жодного разу не програвав. Раніше стали відомі всі півфіналісти турніру. |
У темі 1 долучень
Українська тенісистка Леся Цуренко почала готуватися до сезону-2021.
Українка активно тренується в залі і на своїй сторінці в інстаграмі показала кілька вправ. «Деякі вправи на рухливість і зміцнення верхньої частини тіла», - написала тенісистка. |
У темі 1 долучень
Український тенісист Віталій Сачко на відмові суперника вийшов до основної сітки турніру в Лімі. У фіналі кваліфікації суперник українця Серхіо Гальдос (АТР 1908) знявся, поступаючись 0-4.
У парному розряді Віталій Сачко зіграє разом з американцем Колліном Альтамірано. У першому колі на них чекає протистояння з дуетом з Нідерландів Йеспер де Йонг / Йєлле Сельс. Нагадаємо, в кінці жовтня Сачко дав бій третій ракетці світу Домініку Тіму. |
У темі 1 долучень
«Король ґрунту» Рафаель Надаль вважає, що не потрібно списувати свої невдачі на Підсумковому турнірі ATP на вид покриття.
«Зараз не час говорити про покриття Підсумкового турніру ATP. У мене є особиста думка, але я також повинен прийняти поточну ситуацію. Я дійшов до півфіналу, маючи шанси пройти ще далі. Я погано грав у моменти, коли міг закрити матч. Інші речі зараз не мають значення», - сказав Надаль. Нагадаємо, Підсумковий турнір ATP ніколи не проводився на ґрунті. Рафаель Надаль двічі доходив до фіналу змагань, але жодного разу не перемагав. З наступного сезону ATP Finals переїжджає до Турина (до 2025 року), де буде хардове покриття, як і до цього в Лондоні. |
У темі 1 долучень
Український тенісист Віталій Сачко (№496 ATP) вийшов до 1/4 фіналу челленджера в Лімі (Перу).
У матчі другого кола українець, який подолав кваліфікацію, здолав аргентинця Хуана Мануеля Черундоло (№349 ATP). Ліма. Друге коло Віталій Сачко (Україна) - Хуан Мануель Черундоло (Аргентина) - 6:4, 6:3 У чвертьфіналі, який для Віталія стане першим на такому рівні, українець зіграє проти чилійця Алехандро Табіло (№175 ATP) або перуанця Ніколаса Альвареса (№350 ATP). Нагадаємо, в першому колі Сачко в трисетовому трилері обіграв шостого сіяного. Пізніше Віталій переможно стартував і в матчі парного розряду. |
У темі 1 долучень
Український тенісист Віталій Сачко (№496 ATP) зіграє в фіналі парного розряду челленджера в Лімі (Перу).
Раніше українець разом з американцем Колліном Альтамірано здобув перемогу в чвертьфіналі над чилійським дуетом Томаса Барріоса та Алехандро Табіло. В 1/2 фіналу Сачко і Альтамірано повинні були зіграти з Даніелем Галаном і Аугустіно Велотті. Але колумбійсько-аргентинська пара знялася з турніру через травму у Велотті. Таким чином, Сачко і Альтамірано зіграють у фіналі. Відхначимо, що в п'ятницю, 27 листопада, Сачко і Табіло зіграють між собою в чвертьфіналі одиночного розряду. |
У темі 1 долучень
Саша Баїн, колишній тренер другої ракетки України Даяни Ястремської, буде працювати з екс-першою ракеткою світу Кароліною Плішковою. Він змінить на посаді основного тренера Дані Вальверду, з яким Кароліна припинила співпрацю на початку листопада.
При цьому українка Ольга Савчук у коментарі Sport.ua підтвердила, що залишається в штабі Плішкової, змінився тільки основний тренер чешки. Нагадаємо, після програшу Наомі Осаці на змаганнях в Нью-Йорку українка образилася на коментар Баїна в соцмережах, після чого у вересні припинила з ним співпрацю. Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
Український тенісист Віталій Сачко поступився у фінальному матчі парного розряду в рамках грунтового челленджеру в Лімі.
У матчі за титул українець в дуеті з Колліном Альтамірано зі США протистояли іспанській парі Іньїго Сервантес / Оріоль Рока Баталья. Іспанцям знадобилося два сети для перемоги в турнірі. Lima Challenger Copa Claro 2020 (Ліма, Перу). Фінал. Іньіго Сервантес / Оріоль Рока Баталья (Іспанія) - Коллін Альтамірано / Віталій Сачко (США / Україна) - 6:3, 6:4 |
У темі 1 долучень
Українська тенісистка Марта Костюк прийняла рішення не виступати на 100-тисячнику ITF в Дубаї.
Спочатку Костюк була заявлена в кваліфікації, проте потрапила до списку основної сітки після однієї з відмов. Нагадаємо, за місце в основній сітці Al Habtoor Tennis Challenge буде боротися Ангеліна Калініна. |
У темі 1 долучень
Український тенісист Віталій Сачко невдало почав турнір в бразильському Кампінасі, зазнавши поразки в першому раунді ґрунтового змагання Campeonato Internacional de Tenis.
Сачко в трьох сетах програв аргентинцеві Ренцо Оліво - 7-6 (3), 0-6, 4-6. Тенісисти провели на корті 2,5 години. |
У темі 1 долучень
Еліна Світоліна збирається виступити на Australian Open-2021. Про це повідомляє btu.org.ua.
Перший турнір Великого Шолома сезону 2021 року, швидше за все, буде перенесений на лютий у зв'язку з необхідністю проходження карантину для тенісистів перед початком турніру. Світоліна не пропускає Australian Open починаючи з 2013 року. Її найкращий результат в Мельбурні - чвертьфінали 2018 і 2019 років. У 2020 році перша ракетка України вилетіла в третьому раунді. Раніше Світоліна отримала нагороду від Cosmopolitan. |
У темі 1 долучень
Український тенісист Олексій Крутих (№564 ATP) вийшов до півфіналу турніру ITF M15 в Єгипті.
У матчі 1/4 фіналу 20-річний українець, який отримав восьмий номер посіву, в напруженому матчі здолав іспанця Хосе Відаля-Азоріна (№620 ATP). Каїр. 1/4 фіналу Олексій Крутих (Україна) - Хосе Відаль-Азорін (Іспанія) - 6:7(7), 7:6(8), 6:2 У півфіналі Крутих зустрінеться з шостим сіяним Йоханом Ніклсом зі Швейцарії. |
У темі 1 долучень
Кваліфікація Australian Open-2021 пройде не в Австралії. Для проведення кваліфікації зараз розглядаються два варіанти - ОАЕ і Лос-Анджелес.
Сама кваліфікація повинна бути завершена до 15 січня. Після цього переможці кваліфікації відправляться до Австралії, де будуть змушені пройти карантин перед стартом турніру. Також за тиждень до старту Australian Open-2021 в Австралії планується проведення двох турнірів ATP і двох турнірів WTA. Раніше повідомлялося про те, що участь в Australian Open-2021 планує прийняти Еліна Світоліна. |
У темі 1 долучень
Один з найбільших турнірів сезону, який щорічно проводиться в Індіан-Веллсі, буде скасований вдруге поспіль. Про це повідомляє журналіст Sports Illustrated Джон Вертхейм.
Нагадаємо, саме зі скасування торішнього турніру і розпочалася пауза в тенісному сезоні, пов'язана з пандемією коронавірусу. На даний момент ще не відомий остаточний варіант календаря на 2021 рік, багато змагань можуть не відбутися. |
У темі 1 долучень
Українська тенісистка Дар’я Лопатецька (№355 WTA) достроково завершила виступ на турнірі ITF W15 в Туреччині.
У матчі першого кола 17-річна українка, посіяна під третім номером, програла турецькій тенісистці Зейнеп Сонмез (№630 WTA). Анталья. Перше коло Дар’я Лопатецька (Україна) - Зейнеп Сонмез (Туреччина) - 5:7, 5:7 Нагадаємо, минулого тижня Лопатецька дійшла на аналогічному турнірі до 1/4 фіналу (третє коло). |
У темі 1 долучень
Французький суддя Девід Роше був покараний за порушення Програми боротьби з корупцією в тенісі. Його звинуватили в тому, що він зробив 11 ставок на матчі в період з січня по жовтень 2019 року, а також відмовився повністю співпрацювати зі слідством.
Сам Роше визнав свою провину за першим пунктом, але не погодився з другим. У результаті суддя був дискваліфікований на 6 місяців за ставки і на 18 (4 з них - умовно) - за відмову від повного співробітництва. Рішення набуло чинності 6 грудня 2020 року, термін дискваліфікації закінчиться 6 лютого 2022 року. Раніше український тенісист Станіслав Поплавський був довічно дискваліфікований за договірні матчі. |
У темі 1 долучень
18-річна українська тенісистка Марта Костюк продовжує активну підготовку до нового сезону.
|
У темі 1 долучень
У Дубаї відбувся фінал найбільшого тенісного турніру грудня. За титул на 100-тисячнику ITF боролися Катерина Синякова з Чехії та Сорана Кирстя з Румунії.
У трьох сетах перемогла румунка, яка вперше з 2016 року виграла одиночний титул. Дубай. Фінал Сорана Кирстя (Румунія) - Катерина Синякова (Чехія, 5) - 4:6, 6:3, 6:3 Нагадаємо, в минулому році на змаганнях в Дубаї в фіналі грала українка Дар’я Снігур, яка також програла представниці Румунії - Ані Богдан. |
У темі 1 долучень
Наступний сезон у WTA-турі розпочнеться в Абу-Дабі. Повідомляється, що 5-13 січня в столиці ОАЕ відбудеться турнір WTA 500, а кваліфікація Відкритого чемпіонату Австралії пройде в Дубаї 9-13 січня. Обидва турніри відбудуться без глядачів.
Матчі в Абу-Дабі будуть проходити на кортах Zayed Sports City, а кваліфікація Australian Open - в тенісному центрі Dubai Duty Free Tennis Stadium. Раніше стало відомо, що основна сітка Australian Open стартує 8 лютого. «Є чимало топ-тенісистів, які обрали Дубай для підготовки до міжсезоння, і ці гравці приєднаються до кваліфаєрів, щоб спеціальними чартерними рейсами полетіти в Мельбурн», - повідомив один з керівників майбутніх змагань. |
У темі 1 долучень
Українки Марта Костюк (№99 WTA) і Дар’я Снігур (№221 WTA) з різним ступенем успішності стартували на 25-тисячнику ITF в Італії.
Костюк свій матч виграла в трьох сетах, Снігур - програла в двох. Сельва-ді-Валь-Гардена. Перше коло Марта Костюк (Україна) - Нурія Паррісас-Діас (Іспанія) - 6:2, 3:6, 6:1 Дар’я Снігур (Україна) - Юле Німайєр (Німеччина) - 1:6, 3:6 У наступному раунді Костюк зіграє з переможницею матчу між володаркою вайлд-кард Ларою Маїр з Італії і однією з тенісисток, які перемогли в кваліфікації. |
У темі 1 долучень
У четвер, 17 листопада, третя ракетка України Марта Костюк (№99 WTA) продовжить боротьбу на 25-тисячнику ITF в Італії.
У чвертьфінальному матчі 18-річна українка, посіяна під першим номером, зіграє проти Леа Бошкович з Хорватії (№304 WTA). Початок матчу о 12:00 за Києвом. Раніше дівчата між собою не грали. У наступному раунді переможниця зустрічі змагатиметься проти Даліли Спітері (№581 WTA) або Ани Конюх (№537 WTA). |
У темі 1 долучень
Українські тенісисти Владислав Орлов (№369 ATP), Георгій Кравченко (№626 ATP) і Олександр Овчаренко (№1075 ATP) вийшли до чвертьфіналу 15-тисячника ITF в Туреччині.
Анталія. Друге коло Георгій Кравченко (Україна) - Альваро Лопес Сан Мартін (Іспанія, 8) - 6:4, 6:4 Олександр Овчаренко (Україна, Q) - Тимур Кіямов (Росія) - 7:6(2), 3:6, 6:2 Владислав Орлов (Україна, 4) - Дженгиз Аксу (Туреччина, WC) - 6:3, 6:4 Відзначимо, що Кравченко і Овчаренко розіграють путівку до півфіналу між собою, Орлов змагатиметься в наступному раунді проти румуна Цезара Крету (№854 ATP). |
У темі 1 долучень
Українські тенісисти Владислав Орлов (№369 ATP) і Георгій Кравченко (№626 ATP) вийшли до півфіналу 15-тисячника ITF в Туреччині.
Відзначимо, що Георгій обіграв ще одного українця Олександра Овчаренка (№1075 ATP), а Владислав здолав румуна Чезара Крету (№854 ATP). Анталья. 1/4 фіналу Олександр Овчаренко (Україна, Q) - Георгій Кравченко (Україна) - 2:6, 0:6 Владислав Орлов (Україна, 4) - Чезар Крету (Румунія) - 4:6, 6:2, 6:3 Кравченко в півфіналі змагатиметься з третім сіяним росіянином Іваном Неділько (№346 ATP), Орлов поміряється силами з п'ятим номером посіву Норманом Фатичем з Боснії та Герцеговини (№388 ATP). |
У темі 1 долучень
П'ять українських тенісисток увійшли до попередньої заявки парного розряду стартових турнірів WTA в новому сезоні.
Українки Надія Кіченок і Катерина Бондаренко повинні зіграти на турнірах в Абу-Дабі (5-13 січня), Мельбурні (1-7 лютого) і Australian Open (8-21 лютого). Марта Костюк в парі з білорускою Олександрою Саснович поїдуть в Мельбурн, де зіграють на двох турнірах, в тому числі - Australian Open. У цих двох турнірах також візьмуть участь Даяна Ястремська в парі з Вірою Лапко (Білорусь) і Людмила Кіченок разом з Оленою Остапенко з Латвії. Дивіться також: ВІДЕО. Марта Костюк готується до нового сезону |
У темі 1 долучень
Третя ракетка України Марта Костюк під час першого тижня карантину перед Australian Open буде проводити тренування з 70-ю ракеткою світу 23-річною Паулою Бадосою Хіберт, повідомляє Punto de break.
Нагадаємо, Відкритий чемпіонат Австралії стартує 8 лютого, до цього тенісисти повинні провести двотижневий карантин. На другий тиждень карантину групи можна буде збільшити до чотирьох чоловік. Раніше стало відомо, з ким буде тренуватися Еліна Світоліна. |
У темі 1 долучень
Чеська тенісистка Петра Квітова удостоїлася нагороди «Золота канарка», яка вручається за найкращі досягнення серед чеських тенісистів за рік.
«Для мене велика честь отримати нагороду гравця року в Чехії і носити цю гарну сукню. Хороший спосіб завершити непростий рік», - написала Квітова в інстаграмі. Раніше Квітова удостоювалася головної тенісної нагороди Чехії в 2011 і 2014 роках, коли ставала чемпіонкою Вімблдону. Також Петра увосьме була названа найкращою тенісисткою року в Чехії. Чешка перемагала в цій номінації в 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 і 2018 роках. |
У темі 1 долучень
Українські тенісисти Ілля Марченко і Сергій Стаховський знаходяться в списку учасників турніру ATP 250 в Туреччині, який буде відкривати сезон-2021.
Серед учасників змагань будуть Маттео Берреттіні, Давід Гоффен, Алекс де Мінор і Фабіо Фоньїні. Нагадаємо, турнір в Анталії розпочнеться 4 січня. Паралельно в США відбудуться змагання аналогічної категорії в Делрей Біч. |
У темі 1 долучень
Друга ракетка світу Рафаель Надаль привітав усіх з католицьким Різдвом і підвів підсумки 2020 року:
«Всім привіт! Я б хотів побажати вам щасливого Різдва і прекрасного 2021 року. Ми прощаємося з роком, який краще просто забути. Можливо, це був найскладніший рік в житті кожного з нас - принаймні, у мене це так. Передаю свої співчуття і слова підтримки людям, які втратили близьких. Це страшна втрата і страшна хвороба. Давайте сподіватися, що речі потрохи будуть повертатися в норму. Вірю, що скоро вакцина добереться до всіх будинків в світі і ми відновимо звичний хід життя. А поки давайте будемо відповідальними!» У 2020 році Надаль виграв свій 20-й турнір Великого Шолома (Ролан Гаррос), і наздогнав за цим показником Роджера Федерера. Раніше повідомлялося про те, що Надаль виступить на Australian Open-2021. |
У темі 1 долучень
Матч збірних України та Ізраїлю в Кубку Девіса відбудеться 5-6 березня на закритому хардовому корті клубу «Marina Tennis Club» в селі Погреби Київської області.
Нагадаємо, поєдинок української та ізраїльської збірних в Першій Світовій групі Кубка Девіса повинен був відбутися восени 2020 року, але був перенесений на весну сезону-2021. Раніше команди двічі грали одна з одною на Кубку Девіса: у 1999 році українці виграли з рахунком 3-2, а в сезоні-2017 здобули перемогу з рахунком 5-0. |
У темі 1 долучень
Сьогодні відбувся півфінал грунтового турніру ITF в Анталії, в якому зустрічалися два українця - Георгій Кравченко і Владислав Орлов. Українське дербі завершилося на користь Кравченка, який здобув перемогу в двох сетах.
1/2 фіналу Владислав Орлов (Україна) - Георгій Кравченко (Україна) - 1:6, 2:6 Суперником Кравченко по фіналу стане британець Біллі Харріс, який обіграв аргентинця Алехо Лоренсо Лінгуа Лавальєна. |
У темі 1 долучень
39-річний швейцарський тенісист Роджер Федерер, який відновлюється після двох операцій на коліні, пропустить турнір Australian Open 2021.
Рішення відкласти повернення 20-разового чемпіона турнірів Великого Шолома було прийнято тренерами Северином Люті та Іваном Любічичем, а також тренером з фізпідготовки П'єром Паганіні. Відзначимо, що Федерер вперше в кар'єрі пропустить Australian Open. З моменту дебюту в 1999 році він щорічно виступав на цьому престижному турнірі. Нагадування, останній раз Федерер виходив на корт в кінці січня 2020 року, коли в півфіналі Australian Open програв сербу Новаку Джоковичу. У тому матчі Роджер травмувався. |
У темі 1 долучень
Федерація тенісу України повідомила про рейдерське захоплення спорткомплексу «Прометей» в Кам'янському.
«У Кам'янському знищують теніс. Напередодні новорічних свят відбувається рейдерське захоплення одного з найстаріших тенісних центрів України спорткомплексу «Прометей», який знаходиться у комунальній власності! Будівлю охороняють агресивно налаштовані кремезні хлопці у масках і, за деякими свідченнями, з вогнепальною зброєю, які не допускають дітей до тренувань з тенісу», - йдеться в заяві ФТУ. Повідомляється, що батьки юних тенісистів, які до 24 грудня ще могли відвідувати тренування, звернулися з листом до мера Кам'янського Андрія Белоусова з проханням розібратися в ситуації, що склалася. Слід зазначити, що після реконструкції СК «Прометей» з трьох кортів, які були раніше, залишилося два. Один був переобладнаний під баскетбольно-волейбольний майданчик. |
У темі 1 долучень
Відомий у минулому британський тенісист Грег Руседскі вважає, що Роджер Федерер вибув з гонки за звання найкращого тенісиста в історії:
«І Джоковіч, і Надаль обженуть Федерера за кількістю титулів на Шоломах. Так, Новак відстає на три кубка, але це не страшно. Тепер гонка за звання найкращого в історії належить сербу і іспанцеві - Роджер в ній більше не братиме участі». Раніше повідомлялося про те, що Федерер пропустить Australian Open-2021. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:56. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010