Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Питання чайників (новачків) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1848)

mcroma 26.12.2013 14:50

ну от телевізору вистачить і 3 см. так як повітря знизу заходить зверху виходить для чого там і є вентиляційні отвори, фактично відстань до стіни йому нічого не дає. та і вентиляція то вже друге питання. якщо місця бракує щоб нормальний тюнер всунути то нащо собі голову забивати щодо вентиляції. та й можна завжди придумати альтернативне рішення по вентиляції.

duman 26.12.2013 17:48

Приєднаюсь до диспуту-* ідеальній варіант то установлений тюнер в телевізорі. і дизайн не портить і на одному пульті*
Були такі і є до сих пір телевізори Філіпси з аналоговим сат тюнером.Аналог канув в літа вже ген-ген,на підході туди і цифра мпег-2 а телевізору хоч би що,паше і труба не хоче *сісти*.З спогляду споживача всяке обєднання добре але при тих темпах змін форматів мовлення як про мене *гроші в ...*.Чому в тюнерах 3000-6000, 800 серій і корпусо-подібних вихід деталей від перегріву по часу рідкий а в 4100с і всяких міні по два і більше разів чуть не в рік (317 і тіж кондесатори хоч компютерні хоч япона..) - температурний режим роботи різний (пригадую пари конструювання - різний коєфіцієнт заповнення)!!!
Бачив також альтернативу вентиляції - повністю обмотаний скотчем тюнер примотаний до кріпленя телевізора.
mcroma до Вас цей мій опус ніякого відношення не має,сугубо особистий погляд на цю тему з врахуванням особистого досвіду спілкування з технікою.Дякую що не забули відповісти про вирішення проблеми.

slavon 26.12.2013 18:23

Цитата:

приєднаюсь до диспуту-* ідеальній варіант то установлений тюнер в телевізорі. і дизайн не портить і на одному пульті*
Є ТВ з DVB-S2/mpeg4/HD тюнерами, але вони мають багато мінусів, найбільші з них:
1. ФТА ресівер - для роботи BISS & "цьоці" треба САМ модуль ціна якого співмірна з ціною якісного ХД тюнера на лінуксі та Е2 ...
2. Підтримка тільки протоколу дісік 1.0 (1.1, 1.2 та 1.3 не підтримується)

Zhora15 26.12.2013 21:10

Цитата:

Допис від mcroma (Допис 96212)
ідеально буде якщо ше на одному пульті з телевізором. )))

А ще ідеальніше,як би мої ключі підходили до квартири ну скажем Коломойського)))))

mcroma 27.12.2013 00:23

Zhora15, і ти думаєш що звідти ти б вийшов цілий і здоровий? :) а щодо пульта. то от цілком реальний варіант на телефоні програмно по вай-фай і телевізором можна і тюнером, наприклад тюнером що Славон вище писав .

duman, ну формати щороку не міняються аж так. та і ніхто не каже що купує обладнання на 10 років наперед. ))) щодо охолодження наприклад чому не зробити верхню кришку металевою і як радіатор заодно відповідно. щодо конденсаторів. час їхньої роботи наприклад capxon згідно документації, ті що на радіоринку можна купити, 2000 год а то при 5 год щодня тільки 400 днів в середньому. от вам і час від поломки до поломки. та і не знаю я які тюнери гріються до 100 градусів, бо можна ставити 105-градусні конденсатори. що виробники засовують в наші коробочки то вже питання до них. але не все так критично.
пане duman а от щодо мого рівня сигналу на антені що скажете? бо це актуальніша тема чим міні тюнер. )))

kreshnot 27.12.2013 00:51

mcroma, той тюнер всеодно показує сигнал не правильно,так що сигнал треба вказати хоча-б по опену 8хх серії

duman 27.12.2013 00:55

Якщо Ви про шкали тюнера AMIKO HD MINI то я з ним не стикався і не скажу про максимум якості (сигнал\шум) для цієї антени.Ваше налаштування провіриться при першому дощі.На шкалу сигналу можна не дуже звертати увагу бо в основному залежить від довжини кабеля і ксв в ньому.
Я спочатку виставляю мах по азимуту а потім задираю низ антени вверх і внатяжку шукаю мах по куту.Верхній болт кріпленя кута перед цим затягую по максимуму.При цьому вибирається люфт в деякій мірі.

kreshnot- що значить не правильно? Я ніяк того не второпаю, бо в любому тюнері максимальне значення шкали якість (не залежно від її її абсолютної величини) говорить що даний тюнер декодує цифровий сигнал з мінімальним виправленням помилок прийому.

mcroma 27.12.2013 01:08

duman,
ну я приблизно так само шукав. знайшов крайні положення антени на по шкалі 60 і поставив так щоб була по середині приблизно. потім вже вверх вниз. ну то максимум вийшов 72-76. але показує гарно. переміщення самої головки нічого не міняє. ні краще ні гірше.

kreshnot 27.12.2013 07:27

Цитата:

Допис від duman (Допис 96243)

kreshnot- що значить не правильно? Я ніяк того не второпаю, .

Пік сигналу по тим шкалам розпливчастий.

Цитата:

налаштування провіриться при першому дощі

Zhora15 27.12.2013 09:39

Цитата:

Допис від mcroma (Допис 96240)
а щодо пульта.

реально,але дорого і не зручно.... я вже краще двома...
Цитата:

Допис від kreshnot (Допис 96242)
так що сигнал треба вказати хоча-б по опену 8хх серії

підтримую

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:57.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010