![]() |
Ну що мужики, сьогодні стартують наші команди у Лізі Європи, бажаю їм тільки перемог но вкого які ставки:
-Металіст-Аустрія 3-2 -Ворскла-Копенгаген 1-2 |
Вітаю всіх з перемогою і виходом з групи Металіста та й Ворскла непогано грала.
|
Ну що народ сьогодні нам потрібна тільки перемога.Біло-сині вперед!Динамо чемпіон!
Думаю переможемо Сток -Сіті. |
Цитата:
|
Досить класна Ліга Чемпіонів Манчестер вилетів можливо час великого Фергюсона вийшов.
|
Цитата:
|
Ну що народ минулий рік був рік Барселони 5 трофеів Мессі 3 золотий мяч підряд Гвардіола кращий тренер року і таку гру яку показує команда не грає ніхто.Деякі спеціалісти називають цю команду найкращою в історії футболу.
|
Абсолютно з Вами згодний, це був справді рік Барселони. А зараз золотий мяч отримує той гравець чия команда виграє Лігу чемпіонів. Мессі геніальний гравець, однак, як на мене, один з трох золотих мячів він отримав не заслужено. Золотий мяч який отримав Мессі у 2010 році, на мою думку, був не заслужений. Цей Зололтий мяч повинен був отримати Веслі Снейдер. Може хтось зі мною не погодиться, але В 2010 році Снейдер з "Інтером" виграв чемпіонат і кубок Італії, і Лігу чемпіонів, а також грав у фіналі Чемпіонату світу. А Барса вилетіла з ліги чемпіонів,тільки виграла чемпіонат Іспанії, а сам Мессі нічого не показав на Чемпіонаті світу.
|
Рахунок не поганий, але насторожує гра самої команди, Металіст виглядає на віджатий лимон, тобто витиснути можна буде лише останню краплю, але чи її буде достатньо для того щоб пройти у півфінал? Чемпіонат України практично програний, вище 3 місця команді не піднятись, хоча перед лігою Європи Мирон Маркевич говорив, що чемпіонат України для його команди є важливішим. Маючи амбіції на лігу чемпіонів, Металіст зарас думає як і ким закрити захист, два ключових і досвідчених захисники дисваліфіковані. Думаю для Металіста матч-відповідь у четвер буде фіналом, хоча надія ще є!
Слава Українї!!! |
Потрiбно переводити гру на чужу половину поля, грати агресивно, атакувати широко розтягнути оборону. Я думаю Метал пройде.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:07. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010