![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Globo 4100C проблеми з відео виходами . (скачуть кадри на високій контрансності та горизонтальні темні полоси )
Причина в конденсаторі 100мкф позиційний номер на платі TC34 Фото дефекту. http://tv-sat-remont.pl.ua/_ph/1/2/311844399.jpg |
У темі 1 долучень
Є клон ортона 4100С, не переключає дісек. 1 порт працює, 2 - з переривами, 3 і 4 - ні. Якщо підключити напряму без дісека, то картина така: амос працює нормально, сіріус - горизонталі працюють, вертикалі - ні (вони за 11,7). Хотбірд: горизонталі працюють, вертикалі -нижній піддіапазон (до 11,7). Я так зрозумів проблема з 22кГц. Де порадите шукати? На моєму скріні QL1 і QL5 це переключателі дісека чи піддіапазонів? QL1 і QL5 перевіряв. Якщо це наприклад переключатель піддіапазонів, то де переключатель дісека (на схемі)?
P.S. Це той самий ресівер що я питав вище. БП міняв, прошивав. Забув ще сказати, що якщо виключити живлення лнб і його підключити через LOOP іншого ресівера, то все нормально працює. Долучення 13946 |
|
kreshnot, ну а ті 22кГц, за які відповідають QL1 і QL5 для дісека чи для переключення піддіапазонів? Чи для того і для того.
|
Цитата:
|
Цитата:
Ще таке питання. Якщо вже зовсім тупік, можна з бази QL1 робочого 4100с подати на базу неробочого QL1, чи воно буде працювати. Або взагалі подати вже "готові" 22кГц з колектора QL5 на колектор неробочого. Корпуса тюнерів зєднати, включати відповідні канали на обох. Має право на існування така ідея? Чи може буде ідея покраще..... |
У темі 1 долучень
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Всім доброго дня. Таке питання. ВЧ блок F7VZ0184 (зі стронга) підійде до глобо 5000 і подібних, де стоїть F7VZ0194? Або чи можна F7VZ0184 ставити замість F7VZ0194.
|
Упс... Питання знято. Там усі ніжки в один ряд.
|
Всім доброго дня. Є ресівер q sat, клон 4100С. Горить тільки червоний світлодіод. Прошивка не йде, не БЖ. Під джитаг розйома нема, є якийсь широкий. Питання: чи можна випаяти влешку, впаяти в 4100С і кинути на джитаг,а потім впаяти на місце, якщо процес пройде успішно? Чи не піде так...
|
а немає на материнці просто контактів для підпайки? Випаяти і впаяти можна- в одного товариша тюнер спецом стоїть як програматор для флешок!
|
Цитата:
|
десь читав про це....прозвонити треба тестером масу і орінтуватись потім інші виводи знайти.
|
Цитата:
|
У мене Sat Intehral 1223 , немає сигналу на виході для головки 3 вольти, я розумію лмка, але там немає її, хтос стикався з цим або має схему до нього дякую.
|
Цитата:
|
Можна замість TM0265R поставити ICE 2B265? Виводи вроді однаково розташовані (по даташіту), але у тм частота 100 кГц, а в айс - 67. БЖ від якогось клона 4100С.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Eurosky (globo-orton) 4100C відсутній сигнал на всіх супутниках.
Допомогла, заміна конденсатора мережевого фільтра 47мкф/400В в БЖ. |
Добрый день!
Попався мені в ремонт два однакових блока DZD 5406 від OpenFox 4100+ і в обох після заміни Viper 22 однакова проблема скачуть вихідні напруги -може хтось мав таке! Міняв кондюк по живленню 47 мкф оптопару TL ні якіх змін |
Цитата:
|
Цитата:
|
Скакали практично всі напруги!Включно на живленні шимки!
Помогла заміна С4 473(470 нан)але обовязково міняти конд по живленню шим |
Добрый день!
Попався мені в ремонт Ортон 4050. Працює тільки два канали зік і тиса. БП міняв, прошивав. Де порадите шукати? |
Цитата:
|
Globo 5000 на табло мертвий як і на екрані ТВ! (через JTAG дамп заливається ок)
Допомогла заміна ОЗУ Велике дякую kreshnot за пораду. |
Globo 4100C на дисплеї тюнера горить "8" заміна флеші не допомогла.
Проблема була в кренці 1,7В по живленню ядра процесора ali3329 http://tv-sat-remont.pl.ua/sat-prof/jtag-4100c.jpg |
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго дня ! тюнер Eurosky 4050 з проблемою повністю відсутній сигнал - на селектор живлення не поступає , заміна селектора не допомогла , в чому може бути проблема ?
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
Долучення 14687 |
Шановні колеги, допоможіть з проблемою. Q-sat st08 він же глобо 4100с. На частоті 11420 швидк. 7502 АМОС - рівень сигналу 82%. На інших частотах укр каналів сигнал стрибає від 1 до 50%. Антена справна (перевіряв на другому ресові), прошивку , блок живленя, TL317 - замінив. Підскажіть будь ласка де несправність.
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:26. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010