![]() |
У темі 1 долучень
Marjan1992,
Я користуюсь цим |
Цитата:
Версия изделия b1.14.h07.d0.sc2 Дата May 29 2007 / 17:22:25 |
Рішив проблему з цим тюнером JOKER 1045.Дійсно проблема була з частотами методом перебору зробив його Інтер 11389 а Інтер+ 11385 різниця повинна бути неменше 4 одиниці інакше проблема.Таким чином рішив проблему з тет і 1національним.
|
Допоможіть вирішити проблему...При включенні тюнера немає сигналу із 4.8Е та 13Е (з 4W все в порядку)....через деякий час з"являється...що може бути?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
boris,
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго дня!допоможіть з тюнером 4500 евроскай потрібно ключики до каналів і програмку як їх загнати.Дякую.
|
tarasza, Ви сьогодні не 1 день на форумі - системну інформацію ресіверу в студію.
Здається мені що цей ресівер один із числених клонів Глобо 4100С |
Підкажіть! Пропав сигнал каналів, таджик тв ,тв сатіна, на АБС-75!
|
Цитата:
|
Підкажіть чи є biss ключі на 1+1 під час трансляції футболу?
Є звичайно, але міняються вони кожні 10 с. |
Цитата:
|
НАрод у кого є Sky Gate HD Gloss скажіть яка стандартна прошивка у нього і взагалі які найкращі на цей тюнер
|
Доброго вечора!Може хто знає де транслюють чемпіонат по більярду з Києва.
|
Цитата:
Бiл"ярд ABS 1 (75Е) 12670 V 22000 ESP Russian , вiдкрито 22:15 |
Усім доброго вечора!Скиньте якщо маєте налаштування шарінгу для MPCS на XTRA TV,CYFRA+,VIASAT(mpcs.user,mpcs.conf для ортон 4100с).Буду дуже вдячний!
|
Добрий день в мене є таке питання,я хочу підключити на одну тарілку(сіріус,амос,ходбірд) два тюнера.Головки є прості не подвійні,можна підключити за допомогою мультисвіча,і який мультисвіч найкраще підходить,і чи вопше можливо щоб воно працювало без ніяких глюків?
|
juraantoniv За ціну мультисвіча ви поставите 4 антени ;)
Поставте твіни і не партесь. SAYKA настройки ідивідуальні! Для кожної підписки і для кожного шаровика. Усю необхідну інформацію по настройці шукайте там, де берете підписку. Загальні принципи настройки описані у ЧАПах у кожного шаровика. |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Усім доброго дня! Допоможіть будь-ласка з ARION AF-2000CR,скиньте найновіший до нього дамп чи софт не знаю що це має бути,або дайте ссилку.Буду дуже вдячний.
|
На скільки я чув, то це клон Опена Х600, но треба системну інформацію з тюнера,а то...
Прочитав,що корейці випускали під цією назвою 2 зовсім різних тюнера з різними процесорами,тому необхідна його інформація! |
SAYKA гляньте наприклад тут , але навряд чи Ви щось новіше, ніж ПЗ 3 річної давності для цих ресіверів знайдете.
|
Можно якось посилити сигнал на супутниках ??
|
Эмин, Можливо:
1. Підтроїти антену і конвертор (голову) 2. Поміняти конвертор на більш низькошумний 3. Збільшити діаметр приймальної антени |
Напиши на якому ?
|
1. У мене ресівер Pioneer 1430 і я знаю як заводити частоти каналів але ніяк не можу завести канал Idman azejrbajan 10968H на Turksat 42град. Але пишуть що він йде на Європу. Може хто поможе чи щось підкаже - дуже хочеться - на ньому транслюються іспанська Primera і англійська Premier league!
|
Підкажіть - у мене ресівер Pioneer 1430 і я знаю як заводити частоти каналів але ніяк не можу завести канал Idman azejrbajan 10968H на Turksat 42град. Тюнер на цю частоту видає що нових каналів не має. Але пишуть що він йде на Європу. Дуже хочеться його ввести - на ньому транслюються іспанська Primera і англійська Premier league!
|
У мене така проблема :
У мене на тарілці стоять головки з подвійними виходами (на два тюнери), на одному телевізорі сигнал по усіх супутниках нормальний, а на одному телевізорі амос дає слабенький сигнал. Крім цього, якщоб амос пропадав повністю, ну це ще б було зрозуміло, а так : 1+1 показує стабільно і нормально, всі канали амосу показують стабільно і нормально окрім трьох (на яких сигнал постійно пропадає) - це новий канал, стб та ictv. І це причому лише на одному телевізорі, на іншому все ок. Чому так? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Сьогодні теж ставив,проблеми були по Amos 10756\H\30000 і 10722\H\27500 сигнала зовсім не було,зараз все ОК
|
У мене така проблема :
У мене на тарілці стоять головки з подвійними виходами (на два тюнери), на одному телевізорі сигнал по усіх супутниках нормальний, а на одному телевізорі амос дає слабенький сигнал. Крім цього, якщоб амос пропадав повністю, ну це ще б було зрозуміло, а так : 1+1 показує стабільно і нормально, всі канали амосу показують стабільно і нормально окрім трьох (на яких сигнал постійно пропадає) - це новий канал, стб та ictv. І це причому лише на одному телевізорі, на іншому все ок. Чому так? мої тюнера : globo 3000 та digital 4100 |
Цитата:
|
Цитата:
|
Тюнера місцями міняв, тільки той глюк так і не пропав, один телевізор показує нормально усі канали і сигнал високий, інший - як було, амос підглючує, правда не усі канали, а лише декотрі (і пробував частоти міняти - у мене спочатку було : 10759\H\30000, а потім я пробував змінити на 10756\H\30000, але всерівно проблема не пропала, все як було). Інші супутники та декотрі канали амосу показують стабільно, а ті канали амосу, що з частотою 10759 (або 56 в кінці) \H\30000 - сигнал пропадає. Допоможіть хто знає, проблема ця уже реально замучила.
|
Цитата:
|
skorpion83,якщо підрегулювати головку до даної частоти?*
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010