![]() |
Хлопці... Гавкнув тюнер,після грози...
Питання таке ,що в першу чергу горить в таких випадках? Хочу нести в майстерню(я в цьому ніц не смислю,навіть тестера під рукою нема) і не хочу щоб мене взули... Чекаю порад... Дякую... Всіх зі Св"ятом.... |
У темі 3 долучень
Привіт друзі! Спаяв мені яро джітак реаніматор до ресіверів сказав мені що потрібно купити LPT шнур де його купити неможу знайти зробив фото виходу з ноутбука LPT І фото джітака теж LPT вихід знайшо на аукро шнур з однієї сторони юсбі а здругої LPT але сказали що юсбі глючить. Порадьте що робити! (ДЯКУЮ).:cool:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Добрий день скажіть по якій частоті настроювати абс2 75е і в кого який сигнал на 75е на західній україні
|
Ahdriyup2! Привіт! Можете настроювати на частоті 12595 V 43200 сигнал вмене 60 якість 50 працює добре коли безхамрно. Старіші транспондери були усилені сигнал був 90 а якість 80. А ще на ABS-2 75 ставлять більші антени метер двадцять.ukrprof
|
Korpahec, ясно дякую я ще щитав що потрібно обернути кронштейн бо 75е знаходиться дуже низько
|
Незнаю в чому причина?Є 5 пультів для Опенбокс х-800, з них 2 нові і ніодин не працює. Батарейки робочі. Перевіряв на камеру, реакції ніякої ..
|
D-Misha, Може контакти окислились?Розберіть пульт провірте на наявності тріщин в платі
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010