![]() |
Привіт! Підключив ресівера AMIKO SHD 8900 ALIEN до теліка щоб прошити включив в сеть він запускається ось так перше грузить на панелі boot після цього вибиває HULL і все на цих буквах стоїть далі незагружається щоб я побачив меню щоб прошити що за прикол.
|
Korpahec,
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Відновлювальний образ http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=57 В файлі загрущик А взагалі то є гугл для таких питань,повезло вам що мені робити нєхер |
Цитата:
|
Zhora15! Вам подяка нічого з ресом не виходить стоїть boot тай все відаю геть клієнту нехай несе там де купляв і прошивав.
|
Korpahec,
Щось я не розумію у "клієнта" злетів список каналів і тюнер грузитися перестав??? Якщо ти зробив все що я описав і зробив правильно,то тоді проблема в залізі.... |
Korpahec,
Тут почитав,скоріше за все в нього китаєць і спрацювала "БОМБА"... Хай тим чесним людям його на голові ,ну ви зрозуміли... Підняти його можливо по моєму лише джитагом,потім поставити saveboot.sh4 і не підключатися до нету.... |
Слава Україні!!! Дай Боже здоров'я Вам світлі голови,ади принесли мені таку чергову оказію;
тюнер METRONIK TOUCH BOX 5 на базі ALI M3329C F1 hwversion 1.0.0 2007-10-10 bootloader 0.1.0 2008-1-29 maincode V1.0.13 2010-5-21 Radioback 1.0.0 2007-9-26 defaultdb 1.1.0 2007-3-22 userdb 1.0.0 2010-5-21 як це прошити?,з чим це зрівняти( я маю на увазі може якийсь клон цего чуда)або як хоть як увійти до біс ключів аби хоть в ручну ввести пару каналів, бо навіть першого національного відкритого нема,а цьому чоловікові рос.каналів і не треба,просить аби Українські показували тай буде... Може хто мав таке чудо коли га ?? то підкажіт мені будь ласка. В гуглі шос подививсі але не найшо нічого такого((( |
Цитата:
Цитата:
|
так я це читав,але думав запитати чи часом в когось появилося щось, бо цей запис 2 річної давності, тай порадитися чи можливо щоб перепаяти замість нього простий ALI 3329C ? Чи то така афера з цим тюнером не можлива?
|
vinimm5,
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:27. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010