![]() |
Дякую тобі duman.Тюнер запрацював.Правда треба було доштокувати дроти на конденсаторі 1000мф25в 105 гр щоб він дістав до плати тому що він не влізав (великий)Ще раз спасибі за якісну допомогу
|
я ще ніколи не прошивав тюнери. підкажіть будь-ласка як прошити тюнер ferguson 3318 se. я трохи не розумію що таке бісс, для чого софт і таке інше. можете просвітити чайника чи підказати подібну тему?? а також підкажіть яка версія arioner краще працює? кабель у мене є.
|
Цитата:
|
Хлопці дай Боже здоров'я, поможіт з цим тюнером,чи мож його якос прошити,або в ручну ввести біс ключі,я відий вже питав, але тут клієнт такий попав шо вже голова повна від него, я йому продаю новий аріон а він не хоче нового,)))зроби мені цей і крапка )) може хто шо чув про цу мадель га??, бо в неті видів шо хтось писав шо нема до такого прошивок, але ж в нас на форумі розумні люди сидять... Щиро вдячний буду за поміч...
Metronic Touch Box 5 проц-Ali M3329C F1 hwversion 1.0.0 bootloader 0.1.0 maincode V1.0.13 Radioback 1.0.0 defaultdb 1.1.0 userdb 1.0.0 |
Цитата:
|
та воно гийби то подібні процесори, але в глобіках4100 стоїт процесор 3329с, а тут стоїт M3329C F1--і шо я не шукав по нему нц не годен найти, якіс хлопці писали шо такого взагалі не існує)) певно ще не виділи цего тюнера)) дес в гуглі видів шо такий тим процесора не шиєсі взагалі.. шо з цим робити?(((..
|
|
Так так )) точнісінько такий..
|
Цитата:
У 4100с стоїть ALi M3329C F1 Подивись назву ВЧ блоку,якщо такий як у глобіка то можно спробувати прошити,тільки дамп треба рідний зберегти. А ще краще напиши для початку назву мікрух які там стоять і назву вч блоку |
vinimm5, cудячи з інформаціЇ твій Метронік -це або COMAG SL-65 або SMART MX04L
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:23. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010