Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Програмне забезпечення (ПЗ) для ПК (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Чи можна підключитися до послуги ОГО! ADSL Інтернету, якщо у нас не має стаціон.тел? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3155)

argonavt79 18.06.2011 11:52

Цитата:

Допис від slavon (Допис 34013)
Можуть бути проблеми у Вас, а можуть бути проблеми з якістю самої телефоної лінії, що в свою чергу впливає на швидкість доступу. При проблемах в роботі aDSL раджу відразу "капати" в Київ на номер підтримки абонентів 0-800-506-800, як правило допомагає.

Дякую за пораду. Лінія в мене нова кинутий кабель від АТС. Від КРТ я кинув екранований провід. Я від багатьох чув нарікання на ОГО. Телефонував у Київ. Прийшли два "спеца". Спочатку казали що проблема у антивірусі, вимкнув. Потім у неправельності підключення. Абсурд працював інтернет рік часу бездоганно. Коли сказав що я працював в галузі звязку і добре знаю головного інженера Укртелекому. Зізналися що Кількість абонентів невідповідає потужності обладнання. І вони маневрують між клієнтами. Ось так і маємо. Я б пішов від ОГО. Але договір підписав до 2015 року. В нас зараз дуже хвалять провідний Київстар. Ціни приємлемі і швидкість чудова. Тай мережу тянуть нову,свою.

Orton 19.06.2011 17:25

Всім привіт!!! А є в продажі така штука щоб передавала сигнали, наприклад покласти таке у сусіда а мені би передавало, щоб не треба було б купавити кабель???

Porter 19.06.2011 17:31

argonavt79 Які саме у Вас проблеми з ОГО? Як, коли проявляються? Лог модему покажіть, цікавить статистика АДСЛ підключеня (скріншот).

Orton така штука називається бездротова мережа. Саме доступне - Wi-Fi.

Orton 19.06.2011 17:32

Porter, а де його купити, і скільки коштує???

drachuk1979 19.06.2011 17:36

Цитата:

Допис від Orton (Допис 34305)
Всім привіт!!! А є в продажі така штука щоб передавала сигнали, наприклад покласти таке у сусіда а мені би передавало, щоб не треба було б купавити кабель???

До травня Укртелеком надавав модеми з Wi-Fi за 1 грн. , точка доступу(для сусіда) - 120-250 грн. Можна пробувати..... Куча магазинів , ось один з них ТУТ
До-речі Акці в Укртелекомі продовжено до кінця літа.... , так що можна такий модем взяти всього за 1 грн., при підписанні договору

Orton 19.06.2011 17:54

Якщо я беру Вай-Фай то в Укртелекомі мені треба взяти номер стаціонарного телефону, чи як то робиться???

slavon 19.06.2011 17:55

Цитата:

Зізналися що Кількість абонентів невідповідає потужності обладнання.
Це як ??? І хто Вам міг таке сказати ??? На АТС як правило заходить опитковолокона лінія з припускною здатністю декілька гігабайт. Дaлі то все комутується на стійки абоненського доступу (деслам). Менше там не може бути навіть на ідеї - скільки абонентів стільки в стійці аДСЛ модемів. Поміняти модеми між номерами на АТС інженерним персоналом не можливо навіть теоритично - все адмініструється дистанційно з Києва.
Цитата:

До травня Укртелеком надавав модеми з Wi-Fi за 1 грн.
Нафіг той металолом за 1 грн. Купіть собі нормальний аДСЛ модем з Вай-Фай, бажано ZyXeL.

drachuk1979 19.06.2011 17:56

Цитата:

Допис від slavon (Допис 34315)
Нафіг той металолом за 1 грн. Купіть собі нормальний аДСЛ модем з Вай-Фай, бажано ZyXeL.

Так ,краще ZyXeL, але ж той безкоштовно.....а інтернетом від Укртелекому всерівно буду користуватить, так як інших провайдерів в нашому селищі немає....

Цитата:

Допис від Orton (Допис 34313)
Якщо я беру Вай-Фай то в Укртелекомі мені треба взяти номер стаціонарного телефону, чи як то робиться???

Так, потрібно мати телефонну лінію від Укртелекому, без телефону вони до інтернету не підключають....

Orton 19.06.2011 17:59

а де тот Вай-Фай ставиться? Поясніть детальніше, бо я в цьому чайник!

drachuk1979 19.06.2011 18:07

Цитата:

Допис від Orton (Допис 34318)
а де тот Вай-Фай ставиться? Поясніть детальніше, бо я в цьому чайник!

Я також не дуже розуміюсь на цьому....але бачив...Модем стояв на вікні (тобто за склом) у будинку, а за метрів 100 на іншому будинку ,також на вікні висіла антена ( не більша за мобільний телефон) і все працювало.....Точно знаю , що фільми качались досить швидко....

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:43.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010