Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=46)
-   -   Обговорення українських DTH провайдерів (Віасат Україна, Екстра, Либідь ТБ) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3209)

Гість 30.03.2011 11:44

11

Если есть еще умные люди - никогда и ни при каких обстоятельствах не подключайтесь к Виасат украина - куча хлама, копеечных никому не нужных безрейтинговых бесплатных каналов почему то за деньги, 10 старых страшных фильмов ("Рембо4", 88 минут и еще - за 4 месяца были показаны по 23 раза!!! - сам считал) и сериалов, которые крутят уже пол года в разной последовательности, канал Настоящее страшное телевидение, которое полностью оправдывает свое название (какие то чернобелые фильмы и сериалы 40-х годов), футбольные матчи какой то Бразилии и пляжного футбола, отключены классные детские и взрослые каналы как будто по приказу Национального совета по вопросам телевидения и радиовещания а на самом деле по просьбе Нацсовета руководством Виасат, отключают Никелодеон, как будто бы из за безрейтинговости, хотя меня например никто не спрашивал, канал который получил звание детского канала №1 в России (премия "Большая цифра"), каналы Дискавери, Джиографик с кучей длинной рекламы через каждые 5 минут и еще много чего абсурдного!!! поверьте хоть кто нибудь, а если не поверите, то столкнетесь с этим, и для отключения заплатите как минимум 500 гривен (500* 2,5=1250 русских рублей) и кучу головной боли, а если нет - то столкнетесь с разглашением ваших персональных данных в коллекторские фирмы (узаконеный рекет) постоянные их звонки, суд, прокуратура, милиция...
Меня, дурака, не было кому предупредить, но я предупреждаю, не повторяйте чужих ошибок берегите нервы, деньги, время...
Потратьте лучше все это на Интернет!!!
Если есть единомышленники-пишите grafenuk@gmail.com
Я буду знать что кому то помог а значит жизнь прожил не даром
Все эти каналы должны быть в абсолютно бесплатном доступе
они не стоят ни копейки

sashko 30.03.2011 12:06

Для покращення розуміння на україномовному форумі -

Якщо є ще розумні люди - ніколи і ні за яких обставин не підключайтеся до Віасат України - купа мотлоху, копійчаних нікому не потрібних безрейтінгових безкоштовних каналів чому-сь за гроші, 10 старих страшних фільмів ("Рембо4", 88 хвилин і ще - за 4 місяці були показані по 23 рази! - сам рахував) і серіалів, які крутять вже пів року в різній послідовності, канал "Настоящее Страшное Телевидение", яке повністю виправдовує свою назву (які-сь чорно-білі фільми і серіали 40-х років), футбольні матчі якої-сь Бразилії та пляжного футболу, відключені класні дитячі та дорослі канали начебто за наказом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення а насправді на прохання Нацради керівництвом Віасат, відключають Никелодеон, як ніби-то через безрейтінговості, хоча мене наприклад ніхто не питав, канал який отримав звання дитячого каналу № 1 у Росії (премія "Велика цифра"), канали Діскавері, Джіографік з купою довгої реклами через кожні 5 хвилин і ще багато чого абсурдного! повірте хоч хто небудь, а якщо не повірите, то зіткнетеся з цим, і для відключення заплатите як мінімум 500 гривень (500 * 2,5 = 1250 російських рублів) і купу головного болю, а якщо ні - то зіткнетеся з розголошенням ваших персональних даних в колекторні фірми (узаконений рекет) постійні їхні дзвінки, суд, прокуратура, міліція ...
Мене, дурня, не було кому попередити, але я попереджаю, не повторюйте чужих помилок бережіть нерви, гроші, час ...
Витратьте краще все це на Інтернет!
Якщо є однодумці-пишіть grafenuk@gmail.com
Я буду знати що комусь допоміг а отже життя прожив не дарма
Всі ці канали повинні бути в абсолютно безкоштовному доступі
вони не коштують ані копійки

slavon 30.03.2011 15:32

Апсолютно підтримую попереднього дописувача. Особисто я ще 3 роки тому казав що Віасат УА (Віжин ТВ) в тому вигляді який він зараз є то велика "кака-бека". А те що лохи підключаються - що ж туди їм і дорога - кожен робить що хоче і кожного своя є голова на плечах :)

sat-prof 30.03.2011 15:53

Підтримую віасат фуфло!
Люди беруть його в основному заради каналів спорту хоча там їх не густо!

Эмин 30.03.2011 16:01

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 26633)
Підтримую віасат фуфло!
Люди беруть його в основному заради каналів спорту хоча там їх не густо!

Так я теж вважаю що Виасат и Воля це повне лайно

slavon 12.04.2011 10:45

Цитата:

TVій друг» - cпеціальна пропозиція для клієнтів Viasat!

Підключи до послуги Viasat своїх друзів і отримай подарунок:
Я б назвав це трішки по іншому: Лоханувся сам - зроби лохами друзів.
Мда, вже настала весна, а маразм в Віазад УА тільки кріпчає. Найбільше прикололо наступне
Цитата:

• відправити другу електронний ваучер з цієї сторінки
  • зробити ксерокопію двох надісланих ваучерів і роздати всім друзям,
  • замовити додаткові ваучери за телефоном сервісної підтримки клієнтів Viasat 044 401 04 04.

:)

zhyryk.roman 12.04.2011 13:05

Погоджуюсь із slavon ми тут лохи чи що.
А що шару хтось відмінив?

slavon 12.04.2011 13:42

zhyryk.roman Тут справа не в "цьоці Шурі" - багатьом людям вона нафіг не треба, але вони змушені нею користуватися. Тут справа в дуже хитрожопому менеджменті Віазад УА (Віжин ТВ) ... :)

sashko 22.04.2011 08:35

Цікаво, чи хто-сь тут помітив, що вже минув третій рік проекту Віасат-Україна. Що-сь не чути ні вітань, ні поздоровлень.
Можливо знову немає чим хвастатись... Наведу цитату представника шведського інвестора :
Цитата:

- А яке завдання ви наразі формулюєте перед менеджментом в Україні?
- Стійкий бізнес, який приносить гроші.
- Тобто поки що цей бізнес в Україні грошей не приносить?
- Поки ми вкладаємо в розвиток українського ринку. Ми вже вклали досить велику суму, але це не інвестиційний проект. І мої регулярні візити в Україну - нагадування українському менеджменту про це.
- Як довго ви готові чекати на повернення інвестицій?
- Від моменту запуску українського проекту ми говорили про термін повернення інвестицій 3-5 років. Вже минуло 2,5 роки.

slavon 22.04.2011 08:41

Цитата:

Цікаво, чи хто-сь тут помітив, що вже минув третій рік проекту Віасат-Україна. Що-сь не чути ні вітань, ні поздоровлень.
А що власне святкувати - проект збитковий і дякуючи "компетентному" керівництву Віазад УА практично помираючий.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:50.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010