![]() |
я б взяв но всі питання впираються в фінанси.Якщо я візьму роутер схема буде така сама
провід інтернету-->роутер-->від роутера окремо до аміко і до модема(а вже від модема до компютера)? ПС включив в режим роутера інтернет нереально почав глючити) |
westua
Цитата:
схема така: езернет (лан) порт модему - 5 лан (інтернет,ван) порт роутеру, 1-4 порт роутеру до ПК і ресіверу. На роутері піднеімається РРоЕ аналогічно до модему... Цитата:
|
Скоріше за все зроблю так як ви кажете.
І ще і ще останнє питання. Від роутера до ресівера який кабель повинен йти?бо компютер в одній кімнаті а телевізор в іншій і тянути кабель діаметром 1см ой як не хочеться. |
westua Вам прошу пана не догодиш - для того щоб не тягнути кабель треба брати роутер з Вай-Фай який як мінімум у 2 рази дорожчий за той що я Вам вибрав + Вай-Фай ЮСБ "свисток" який би без проблем підтримувався Аленом. Все це вийде долярів з 40 а може більше.
Протягнути кабель "вита пара" 5 кат. вийде значно дешевше... |
конфлікт між бажанням зекономити і небажаням тянути кабель)
|
westua, Як я зрозумів Вас, прошу пана, в плані грошей задавила автентична українська тварина - жаба. :D
Так от , з цього приводу існує класна англійська приказка: "Ми не надто багаті щоб купляти дешеві речі". Хоча як на мене варіант роботи нету в Алена по кабелю значно стабільніший, чим через Вай-Фай. Єдине що прийдеться незамітно прокласти кабель. Це як на мене досить реальна задача. |
Все рішив.Замовив wi-fi роутер + адаптер (підходить до аміко) = 125 грн.Бо кабель тянути взагалі не получиться та й wi-fi можливо ще пригодиться.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
так за все 125.новий роутер з wi-fi 50 грн. і адаптер 75 грн.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:59. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010