Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   З чим це повязано? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=4789)

slavon 13.01.2013 11:07

Цитата:

беру 5метрів хорошого кабелю
А марку якусь той Ваш хороший кабель має ??? Теж саме стосується підставного конвертора ???
Цитата:

дальше змінюю частоту транспордера 10759 на 10762,
А в іншу сторону цю частоту міняти пробували, наприклад 10756 ???

chikosh 13.01.2013 12:18

Пропоную провести слідуючу операцію. Судячи з фото поворотний механізм в робочому стані (якщо відсутнє управління, то можеш зняти задню частину двигуна і обертати шток вручну). Потім повертаючи антену злапати сигнал з Амосу на центральну головку, виставивши відповідно дисек. Я впевнений на 99% , що з транспордерами буде все в порядку. Ну якщо попадеш в той 1%, то тоді вже почнуться танці з бубнами.

RUDKY 13.01.2013 12:35

Хороший кабель це коаксіальний радіочастотний кабель з подвійною екрановкою марки F640 Одеського кабельного заводу, білого кольору. Що стосується підставного конвектора, то пробував 2, один PAUXIS model PX-2100. інший World Vision model WV-211. ( Правда незнаю для чого такі деталі питати?) Міняти частоту в іншу сторону не пробував, хоча думаю що це мало що змінить ситуацію.

duman 13.01.2013 12:47

З свого досвіду переконався щоб не було проблем з кабелем то його довжина повинна бути не менше 10..15метрів.Одесу алюмінієво-мідну не визнаю бо бачив не раз похожі проблеми із заштукатуреними ними.Коли підставляв головку на амос то твіни астри і хотбірда були обесточені?В хаті є працюючі компютери ?

RUDKY 13.01.2013 13:02

В хаті є, і були працюючі компютери, але це не заважало сателітарному телебаченню працювати 8 років без проблем. Проблема виникла десь 3 тижні тому, проявила себе зразу і до сих пір. Я також думав поставити Амос в фокус тарілки, але поворотний механізм дуже важко зрушити, заржавілі болти і гайки, простіше поставити ще одну тарілку з фокусом на Амос. Думаю що цю проблему створює якийсь паразитний сигнал, можливо Wi-Fi, там по вулиці розповсюджений інтернет за допомогою антен Nano Station M2.

slavon 13.01.2013 13:10

RUDKY,Став ще одну окрему миску на Амос, по можливості як можна дальше віднесену від існуючої, якщо можливо то повісь її на західному боці будинку, на великий 70см "слоник" . Щодо
Цитата:

з подвійною екрановкою марки F640 Одеського кабельного заводу, білого кольору
він мені також не подобається, надаю перевагу Фінмарк 660, у особливо важких випадках 690...

walik 13.01.2013 14:26

RUDKY, Візьми рес проіыр на своїй антені дома.,кабель ? Тобі потрібно уникнути паразитні звязки - візьми Спрінт,Фінмарк 660 чи 690.
Характерстик одеси-Ф640 не зустрічав ще й виробництва сьогодення.в принципі
і нема радості ним користуватись.
Міняй кабель.

RUDKY 13.01.2013 15:17

Walik, чому ти думаєш, що проблема в тюнері, чи кабелі? Від того що я провірю цей тюнер в себе дома проблема не зникне, адже тисяча інших каналів працюють нормально і стабільно. Я ж писав трохи вище, що підставляв Опенбокс Х600, а тюнер клієнта лежав відключеним, тай до чого тут міняти кабель, як на 5метрах кабелю (а я більш ніж впевнений, що любого кабелю) проблема не вирішується. І чому кабель Фінмарк 660 чи 690 може вирішити даний трабл?

slavon 13.01.2013 15:23

RUDKY, Якщо ця завада є паразитним наведенням на проміжну то заміна кабелю допоможе. Треба перевірити усі запропоновані форумчанами варіанти від найпростіших до найскладніших, від очевидних до малоймовірних. А Ваше гадання на "кавовій гущі" нічого не Вам дасть.

walik 13.01.2013 16:05

RUDKY, Працював з КХ і УКХ хвилями + супутникові і теоретично і практично .Зробіть як підказують і все буде ОК !

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:51.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010