![]() |
Чи ж невже з лінуксовими нема мороки?
Цитата:
|
arki,Друже пам'ятаєш перехід на нові карти +++ (з 023700 на 040600) восени 2010 року - у лінуксових достатньо було на протязі 1 хв поправити відповідні настройки в ЕМУ, а софт на оптікум403 користувачі чекали з місяць ...
Ще раніше по моєму, восени 2008 року , "приплюснуті" збільшили довжину CW-DW запитів до карти - нові версії ЕМУ для лінуксових вийшли через приблизно 24 години, а деякі власники софтових чекають нових софтів до сьогодні... Відчуваєш різницю... Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
slavon ДРУЖЕ, я вже кілька разів про це писав, валявся в мене аміко 8900, ну не бачу я тих перевах суттьевих, мені гі міні кращий, він скоріше переключає канали(навіть кодовані), 8900 не бачив сигналу на певних трансах, вмикається довго, при наборі каналу №1 видає "такої програми не існує", з шрифтом треба було возитися -так і не поставив нормальний, багатьох плагінів завантажуваних мною з флешки він не бачив, на ньому не вдалося налаштувати щоб працювала відмінно шура через ком-порт, погоджуюсь, можливо лінуксові і хороші реси але я їх поки що бачити не хочу! Буде необхідність в них-можлово дещо іншим буде а поки НЕХАЙ ВОНИ ВАМ. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Підкидав файли різні а він- "шрифт контактує із системним шрифтом" стосовно U2C (Sunplus 1512 ) вперше за всю історію на нього пишуть підтримку "наші хлопці" а що вийде що ні -покаже час. І взагалі будякий рес напочатку буде "сируватий" тут нема нічого дивного, головне те що люди працюють над ним. Користуючись нагодою хочу побажати українській команді програмістів успіхів і якнайшвидше "осідлати" цього дикого китайського мустанга!!!;) І ще одне, останнім часом на деяких ресурсах дуже багато виливають бруду на U2C (Sunplus 1512 ), при тому одні й ті ж особи.... А цім часом мискальський ГІ готує до виходу на ринок подібну модель GI HD Mikro plus(щоправда проци у них різні) То гадаю здогадатися не важко "звідки ростуть ноги" тим більше що це в москальському репертуарі.... |
Друже, до чого тут це... Бруд лиють не тільки на ці реси, а і на їх так сказати москалькі варіанти - Openbox X5. SkyBox ...
U2C (Sunplus 1512 ), GI HD Mikro/Mini, Opton X403-406, OpenBox S2/S3 - все це софтовий металолом... Цитата:
Тільки ось Сат Інтеграли, вони же Технозади, вароді також український виробник і софти в Україні пишуть, але все таке криве і горбате що краще б вони взагалі нічого не писали ... :D |
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:56. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010