![]() |
так може не у флеші справа?
підстав з робочого мабуть RAM треба міняти |
На LPT грішу - зараз під'єднав інший тюнер 4100с - читається добре.
Дамп для прошивки використовую наступний: http://sputnik-home.ru/resiver-jtag.html Зараз спробував замінити блок живлення - нічого не дало. Тюнер ш'ється добре, лог гарний, але при включенні горить ASH. Якщо я поверну назад рідну флешку FL016KIF, то цієї помилки не буде. Хоча в мене стоїть тюнер 4100с вдома з флешкою F16-100HIP і гарно працює. А чи можливо, що цей тюнер не може працювати з флешкою F16-100HIP (EN25F16)? Що вона йому не підходить? |
Цитата:
Раніше тюнер працював, але губився сигнал з прогрівом. Я побачив, що він зразу пропадає, якщо феном подути на флешку. Я замінив її і виникла ця ASH. Я повернув рідну флешку на місце і все стало, як було раніше - губиться сигнал з прогрівом. Замінив знову флешку - знову ASH. Флешка нова, ш'ється добре. |
Цитата:
може бути що флеш бракована |
Цитата:
А яке відношення може мати RAM до помилки ASH? |
Цитата:
скоріше за все електроліти по 1.8в повисихали |
Цитата:
|
Новини:
1) Помилки ASH після заміни немає. 2) Тюнер продовжує реагувати на нагрів флешки (губиться сигнал). Грію феном. Можливо щось поряд нагрівається. 3) Запаяв флешку EN25F16 в домашній тюнер. Прошив через JTAG - при включенні горить ASH. Таким чином - нова флешка виявилася бракованою. 29 грн в одне місце... Гріти паяльник не вийде - боюся закоротити. Фіном - дуже багато деталей гріється. Як ви прогріваєте деталі, щоб виявити несправну? P.S. Електроліти 1,8 В перевірю. Цікавить перевірка нагріва деталей. |
кожна деталь має свій тепло бар'єр,нафіга гріти якщо не знаєш на яку робочу температуру вона
так що це не показник не працездатності |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:12. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010