![]() |
KAV2011
|
на мою думку касперський, але щомісяця потрібно поновляти пробну версію,
Простіше Аваст - 1 раз на рік, і захист не найгірший |
А що ви би сказали про Dr.Web?
|
Цитата:
|
На мою думку NOd32 + superantyspyware
|
Антивірус Касперського
|
користуюсь сканером-утiлiтою AVZ
|
Думаю що NOD хороший антивір з ним нема такої мороки з ключами скачав прогу і можна забути.Тепер його обновили(Есет смарт секюріті 5 + кей фандер , але потрібен найновіший походу 1.4.1 бо не зможе вставити логін і пароль,але в ґуґлі усе є.Ним зара користуюсь) ,але деколи нервує своїм убдейдом вінди.
|
На старій роботі користувались офіційно купленим Касперським - ключ купляли 1 раз на півроку. Наразі стоїть Avast.
|
Користуюсь NOD32 Antivirus 5
|
ESET NOD32 Smart Security 5.0.94.15 Final (RUS)
Основні нові функції ESET Smart Security 5: - Розширене сканування медіа носіїв - блокує загрози, які поширюються через змінні носії інформації. При підключенні портативного пристрою продукти ESET автоматично пропонують користувачеві перевірити зовнішній USB-пристрій. Крім цього, користувачі можуть заблокувати доступ до знімних носіїв за певними параметрами, такими як ID пристрою, тип носія і серійний номер. - Аналіз запущених програм і процесів з допомогою хмарних технологій - розширена технологія виявлення і сканування за допомогою покращеного сервісу репутації і "колекції" шкідливих програм, зібраних за допомогою ThreatSense.Net. - Оптимізований процес запуску - забезпечує надійний захист відразу після завантаження комп'ютера, що дозволяє користувачеві негайно почати роботу. - Ігровий режим - під час роботи в повно екранному режимі ESET Smart Security 5 - автоматично переходить у беззвучний режим для економії системних ресурсів, таким чином користувачі можуть насолоджуватися комп'ютерними іграми або сконцентруватися на роботі, не відволікаючись на спливаючі повідомлення антивірусної програми. - Покращений графічний інтерфейс користувача - у новому поколінні флагманських продуктів ESET графічний інтерфейс володіє оновленим дизайном, що робить управління продуктами ESET ще більш простим. - Батьківський контроль - блокує доступ до веб-сайтів, що містять потенційно небажаний зміст. Крім цього, батьки можуть заборонити доступ до 20 певним категоріям веб-сайтів. - Поліпшений антиспам модуль - оптимізований антиспам модуль забезпечує виявлення спаму на ще більш високому рівні. - Оновлений персональний брандмауер - запобігає несанкціонований доступ до комп'ютера віддалено, а також несанкціонований моніторинг мережевого трафіку. Інформація про програму Назва: ESET NOD32 Smart Security Версія: Рік випуску: 2011 Платформа: Windows XP/Vista/7(x86) Мова інтерфейсу: русский Антивірус можно скачати тут http://depositfiles.com/files/1hfi24xeo (версія перевірена) |
Який антивірус вибрати?
Добрий день , не знала куди звернутися, допоможіть позбутися від вірусів , жоден антивірус не допомагає, сподіваюся на вашу допомогу. Знайома порадила використовувати фільтр інтернету для захисту від вірусів але щось я боюся.
А офіційну назву той "фільтр" має ??? Р.S. Посилання на ресурс не викликає довіру - видалив. |
Пахне рекламою...
Вам потрібно позбутись від вірусів чи забезпечитись від небажаної інформації у павутині? Бо це різні речі ;) |
Шановний Gentclext, я ж Вам писав
Цитата:
Ваш дипис не тільки похне рекламою, а й флудом та порушеннями правил форуму !!! Що до "фільтрів інтернету", як додаток до антивірусного ПЗ раджу Ad-Aware, правда повна версія даної програми не є безплатною |
привіт . для мене найкращим є http://www.allfam.ru/soft/699-Comodo-AntiVirus.htm він не глючить , нормально знаходить віруси , спробуйте , не пожалкуєте
|
Цитата:
|
Ставте Dr.Web ! Працює бездоганно і ключі є систематично..Я задоволений..за два роки проблем з вірусами немаю;)
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
nod32 нехочеся обновляти
|
користуюсь AVAST Хороший антивірус;)
|
Створи на робочому столі текстовий документ, зкопіюй в нього ось це: X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
і збережи як текстовий документ. Якщо антивірус хороший покаже що є вірус і видалить. Не бійся це тест. Авост мовчить а НОД 32 реагує миттєво. |
NOD 32 оьновляється з китайського сайту hhuu.net ,береш все свіжі ключі. Якщо НОД не пускає на сайт видаляєш вміст папки C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\SupportRequests або C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Oldfiles точно не памятаю вмвст котрої але точно одна з цих двох. Тоді ключі сміло бери, вони весь час робочі і добре як би створив дзеркало, потрібно файл ліцензії.
|
пропоную зайти на сайт microsoft.com
вписати в выкны пошуку antivirus далі в списку знайти майкрософт секюріті есешнлс й скачати версію для свого компа. мінус-просіче що вінда піратська-не сяде. плюс-обновляється сама щоразу й не задрочує питаннями-дозволами. й працює) |
2.04.12
Як я перейшов з AVIRA на NOD32 Що у мене : проц : 1.8 видео - 256 Мб Outpost Pro 7.0.4 Avira (рiзнi - остання Avira Antivirus Premium 2012) Користувався Авiрою майже 8 рокiв , вважав мабудь чи не найкращим антивiрем . З останнiми версiями AVIRA , помiтив велике навантаження на систему - та й завантаження Win XP - стало замiтнiше повiльно . Маю SkyStar - постiйно ввiмкнений - при оновленнi баз Авiри , чи при скануваннi - велике гальмування картинка "морозилась" Я багато рокiв думав що так може бути при скануваннi системи антивiрем (тим паче система у мене далеко не швидкохiдна) Зараз перейшов на Eset NOD 32 Antivirus 5 - комп ожив . Завантаження миттеве Навiть при скануваннi системи SkyStar працюе "на ура" Хоч i подобалась Avira - бiльш не повернусь на неi |
рекомендую Avast
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Оновлена программа для всієї лінійки ESET(шукає ключі в неті і сама їх вставляє).
|
Перейшов на AVAST, теж непогана антивірусна програма..
|
avast
|
перепробував багато зупинився на NOD32
|
Всеж таки, Dr.Web-кращий...:)
|
NOD32,простий і шустрий
|
А чому в опроснику немає MS SE?
|
хлопці хто знає для ПК SAMSUNG GT-P5110 Galaxy Tab 2 10.1 TSA який кращий антивірус. я завантажив ESET на планшет( місяць назад) і сьогодні закінчився строк антивіруса .як ввести ключі .в меню ESET пише що потрібно ввести дані банківської картки для продовження антивіруса ?
|
Яка стоїть ОС ?
Якщо Windows то постав прогу TNOD_1.4.2.1_Final вона усе зробить тільки до оновлення баз її потрібно поставити у вийнятки |
Цитата:
|
Avast теж не поганий антивірус.
|
КАСПЕР 2014
|
bence en iyi antivirüs programı nod 32 veya avast tercihimdir
|
Переклад з турецької:
*Я думаю, що найкращі антивірусні програми NOD32 і Avast tercihimdir* |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:37. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010