![]() |
Який приблизний напрямок антени щоб спіймати eutelsat 36. Це на південь з зноскою чучуть на захід!!! чи я помиляюся. м. Львів і окремо Львівська обл. м. Кам. Бузька. Дякую.:)
|
Напрямок на 36Е, у порівнянні з напрямком на 5Е - приблизно 30-35 градусів на схід (вліво). Кут підйому антени на супутник трохи вищий ніж 5Е
|
Цитата:
|
Якщо дивитися зі сторони супутників (півдня) то так. А я Вам написав зі сторони кріплення антени.
|
Для наглядності 36* по відношенню до 5*http://i.piccy.info/i5/61/30/1333061/dish10_240.jpg
|
Яку головку потрібно ставити на Eutelsat W4 at 36.0°E. Потрібно з двома виходами на два телевізори. Може порекомендуєте!!!!
|
D-Misha скажіть будь ласка чи можна до 36 як на фотографії доставити 31 39 дякую.
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
D-Misha Велики дякую за фотографію.
Для дякую, у нас на форумі є кнопки додавання репутації +/- |
Цитата:
тарілку та нормальний конвертер з нормальною чутливістю, правильно спрямуй на відповідний супутник та отримаєш достатній сигнал. У мене мотор з 0,8 м. і практично з сигналом немає проблем. Експериментуй та вдосконалюйся!!! Удачі! |
Чи можна настроїти 75*-85*-90* на тарілцї 90см.Я пробував неполучилось.
|
Як мінімум потрібна тарілка 1.2м або більша
|
У темі 1 долучень
Ось найшов в неті таку головку, підкажіть чи вона підійде для налаштування 36 градусу для перегляду НТВ+ у Львові. І чи підійде вона для настройки 75 градуса на Радуга тв???
------------------------------ INVERTO IDLB-TWNR41 (40TCIRCL) TWIN Конвертор Inverto IDLP - 40TCIRCL, конвертор з двома незалежними виходами для прийому сигналів в круговій (R, L) поляризації. Один гетеродин: 10750 Кількість виходів: 2 Вхідні частоти: 11,7 - 12,75 ГГц Проміжна частота: 10750 ГГц Частоти на виході: 950 - 2000МГц Шум: 0,3 dB |
Для НТВ+ підійде , а для Радуги потрібний звичайний універсальний конвертор.
|
Цитата:
|
який рівень сигналу можна витянути на антені 1.6м.80*.У мене 20% по опені.
|
Все залежить від транспондера та діапазону прийому (Ку чи С) на одній частоті сигнал може бути 100% , а на іншій і 20% не буде хоча усе іде з одного супутника ! Залежить куди світить промінь .
|
hmurа 80* діапазон C частота 3875 R 32000 сигнал 20% остальні 0.Скажи які причини можуть бути?
|
Конвертор якої марки стоїть ? Яка шумова температура ?
|
конвектор GI-321 шум 17*к.
17°К має слабшу чутливість в сучасних конверторах шум 13°К |
Якщо чесно то гімаройна справа потрібно експерементувати з диполяризатором запихати глибше ,або навпаки витягувати , пробувати інші типи деполяриаторів типу чудо пластину від "юніторгу" пластини з текстоліту , стікла і т.д. Також експерементувати з облучателем також його потрібно регулювати та пробувати різні типи ! Та сам конвертор крутити навколо своєї осі , спробувати конвертор іншої марки
тощо . Причин багато ! Головне мати терпець до тої справи tvsat-prof |
якої марки конвектор порадиш.
|
У мене Pauxis марки не памятаю на 13°К
Можеш пробувати любий з шумом не вище 13°К |
У темі 1 долучень
Колись теж користувався Pauxis поки не придбав INVERTO IDLB-SINL40-PREMU-OPP просто небо і земля!Рекомендую тобі саме цей конвертор!Не пожалкуєш!!!
Друже !!! Цей Інверто для Ку-діапазону, а в темі йде мова про С-діапазон !!! Різницю відчуваєш ??? |
Можливо комусь згодиться сайт з картами покриття супутників - satbeams
|
Настройка спутника на НТВ (36 гр.). Живу на 4-му поверсі 5-ти поверхівки і в стороні де є 36 градус стоїть також 5-ти поверхівка десь в метрах 15-20. Як Ви думаєте чи нормальний буде сигнал, чи тут не можливо сказати а треба пробувати, чи ліпше на дах поставити!!! Дякую!!!
|
Не повинна 5-ти поверхівка мішати цей супутник високо над горизонтом.
|
Можна пробувати ставити антену на 36Е на рівні 4 поверху
|
Привіт! Пробував ставити антену і згорів DISEQC. Чому?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Скажiть, а дерева дюже зашкоджують прийому?
|
Цитата:
|
З листям так :o
|
Цитата:
|
Звичайно зразу не всі порти , тільки закорочені "не навмисно" :o
|
Цитата:
|
я так також вчився))