Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Центр зв'язку та інформації (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Обговорення і запитання по роботі форуму (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=2795)

Dhsus 18.09.2013 17:21

Іван86, Щоб кожний раз не вводити логін і пароль, просто збережіть їх в браузері. А сесія залежить від сайта. Якщо немає активності користувача, то його сесія за деякий проміжок часу завершується. І потрібно знову логінитись...

Іван86 20.09.2013 08:18

Цитата:

Допис від Dhsus (Допис 90506)
Щоб кожний раз не вводити логін і пароль, просто збережіть їх в браузері

в мене так і є, але хотілось би щоб воно не викидало
Цитата:

Допис від Dhsus (Допис 90506)
Якщо немає активності користувача, то його сесія за деякий проміжок часу завершується.

І це не можна виключити? Просто на деяких сайтах також так викидає, але можна або поставити більший час, або виключити оту тривалість сесії.

Іван86 20.09.2013 08:20

Цитата:

Допис від Yaro (Допис 90505)
Включи в настройках (або де воно там є) запам"ятовування cookies.

воно і є включене.в браузері принаймні. браузер мозіла

Zhora15 20.09.2013 08:21

Цитата:

Допис від Іван86 (Допис 90586)
в мене так і є, але хотілось би щоб воно не викидало

В мене на мозілі вже рік не викидає,скоріше за все ви таки не зберегли пароль в браузері... поміняйте пароль і коли браузер запропонує його зберегти -збережіть ну і при вході галочку біля запам"ятати мене на сайті ,чи як там!!!

Іван86 20.09.2013 08:25

Zhora15, пароль збережений, і браузер вводить його, просто після деякго часу неактивності на сайті, треба знов вводити (хай навіть і автоматом в браузері). Дрібниця, але неприємно.

slavon 20.09.2013 08:34

Іван86,Яким браузер Ви користуєтеся ??? У браузері включіть опцію прийому і збереження куків ...

D-Misha 20.09.2013 09:42

Zhora15, ти розумна людина, але деякі речі не зовсім розумієш і не з того боку підходиш. Я був модератором на форумі, коли ти ще тут не народився. На даний час я відповідальний за флейм (на інших форумах він теж є),і щоб не було тут на форумі, як ти кажеш, песиків- грибочків, твоє завдання- добитися від адміна закрити флейм, разом з моїми песиками і грибочками. Не буде флейму- не буде і мене -це буде твоя перемога і втіха... На рахунок зміни ніка, вийди з форума і зарегіструйся під іншим ніком. Ще хто заікнеться про зміну ніка, я видалю цю тему ,як непотрібну.На рахунок дописів по специфіки форума, вибирай посильну для себе тему і пиши, а не бий по хвостикам (так буде краще для всіх).Я вже писав, що наповнення тем (специфічних для форума), пререгатива відповідальних за розділами... Буде наповнення -буде меньше видко моїх песиків і грибочків, що для тебе дуже важливо

Zhora15 20.09.2013 09:48

D-Misha,
Діло не в песиках,я в вашому привзятому ставленні до мене, коли я тикнув носом ви написали що це флуд,мені ваші песики не мішають,сам люблю тварин. А доречі про нову реєстрацію,я вже думав,але поки льніки... Ви вже не ображайтесь ,тема флейм важлива,і я зовсім не проти неї,навпаки за... І з вами ніхто не сперичається,тим більше не змагається,тут форум ,а не ринг... Ще раз прошу не ображатися!!!!

Zhora15 20.09.2013 10:05

Цитата:

Допис від Іван86 (Допис 90589)
просто після деякго часу неактивності на сайті, треба знов вводити (хай навіть і автоматом в браузері). Дрібниця, але неприємно.

Така сама фігня,якщо довго нема активності,мозіла 20та(але так було і на інших),кеш ,кукі все вкючено і зберігає... Але всерівно,за тиждень (приблизно) неактивності викидає,з від усіль ,соц мережі,сайти знайомств,почта,форуми!!! Може то так і має бути????

Іван86 20.09.2013 10:09

Цитата:

Допис від Zhora15 (Допис 90609)
Така сама фігня,якщо довго нема активності,

може так і має бути, але якщо закритий браузер наприклад. а якщо я нахожусь на сайті, на 5 хвилин (може трохи більше, не засікав) відійду, браузер відкритий все працює, обновляю, або щолкаю якусь ссилку, воно пише "зайдіть на сайт", авторизуйтесь

D-Misha 20.09.2013 10:16

Цитата:

Допис від Zhora15 (Допис 90607)
привзятому ставленні до мене

Ти помиляєшся. Ти сам провокуєш на видалення твоїх дописів. Я хочу щоб форум запрацював як прфесійний, що від мене не залежить. Я несу відповідальність за свій розділ, так мають і інші відповідати за свої. Тоді буде порядок.А все інше приліпиться;)

slavon 20.09.2013 10:20

Цитата:

Але всерівно,за тиждень (приблизно) неактивності викидає,
Так має бути, це нормально ...
Цитата:

на 5 хвилин (може трохи більше, не засікав) відійду, браузер відкритий все працює, обновляю, або щолкаю якусь ссилку, воно пише "зайдіть на сайт", авторизуйтесь
Це не нормально , дивіться налаштування свого браузера ...

Іван86 20.09.2013 10:25

Цитата:

Допис від slavon (Допис 90613)
Це не нормально , дивіться налаштування свого браузера ...

З налаштуваннями все нормально, куки запам"ятовує, чистить лише при виході. Я думав може в настройках профіля на сайті можна виключити цю функцію, але раз нема такого то треба забити і змиритись. Та й в принципі це не смертельно.

Zhora15 20.09.2013 11:11

Цитата:

Допис від Іван86 (Допис 90614)
чистить лише при виході

Так в меню Налаштування,приватність, вподобання,зніміть галочку з кукі і активні сеанси!!!

Dhsus 20.09.2013 12:04

В мене самого мозілла остання. При виході заберіть, щоб не чистило куки і кеш. Почистите самі ccleaner-ом. При введенні логіна і пароля, ставте галочку "запам'ятати". Тоді повинно працювати нормально.

Іван86 20.09.2013 12:31

Цитата:

Допис від Zhora15 (Допис 90623)
Так в меню Налаштування,приватність, вподобання,зніміть галочку з кукі і активні сеанси!!!

Цитата:

Допис від Dhsus (Допис 90627)
При виході заберіть, щоб не чистило куки і кеш.

ну так я сам поставив щоб воно при виході чистило. і всюди все нормально, лише на цьому сайті викидає посеред сеансу, після деякої паузи. але ладно, не смертельно

Dhsus 24.10.2013 19:24

Цитата:

Допис від Іван86 (Допис 90629)
ну так я сам поставив щоб воно при виході чистило. і всюди все нормально, лише на цьому сайті викидає посеред сеансу, після деякої паузи. але ладно, не смертельно

А айпі у Вас динамічний чи статичний?

svidrak 24.10.2013 19:53

Ростік ти щось робив з значком скайпа біля профиля в дописах?Ато в мене чомусьь помилка и розтягує сторінку через нього

Zhora15 09.11.2013 12:32

Не помішав би сплітер чи як він там!!!
Ростик поставити Дядю Мішу старшим модератором,дуже хороше рішення,підтримую на всі 100%

madi 14.03.2014 18:58

видалiть мiй профіль.щIро дякую ,па-па

sat-prof 31.12.2016 00:48

Сайт був недоступний доби через налаштування системи безпеки. Наразі роботу сайту відновлено. Вибачте за тимчасові незручності.

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...36&oe=58F15779

P.S Все має свій початок і кінець.

lomonosov 28.01.2017 19:26

Наболілі питання до адміністрації : Ви хочете покращити роботу сайту?
Тоді ЧОМУ Ви не виправляєте свої помилки на які Вам вказують? А замість цього блокуюте як порушника.Чому Вам можна порушувати свої-ж правила а учасникам форуму Ні?Чому у учасників форуму нема ніяких прав?Я дуже прошу Вас відповісти на мої питання.

kreshnot 28.01.2017 20:37

Цитата:

Допис від lomonosov (Допис 118536)
Наболілі питання до адміністрації : Ви хочете покращити роботу сайту?
Тоді ЧОМУ Ви не виправляєте свої помилки на які Вам вказують? А замість цього блокуюте як порушника.Чому Вам можна порушувати свої-ж правила а учасникам форуму Ні?Чому у учасників форуму нема ніяких прав?Я дуже прошу Вас відповісти на мої питання.

на всіх форумах і сайтах правила однакові
Правила форуму!!!

Мова форуму Українська!!!
Повідомлення, написані на інших мовах, забороняються.Винятками можуть бути цитати,тексти інформаційного характеру

.Обговорення дій адміністрації (адміністраторів і модераторів форуму) категорично забороняється в будь-яких форумах і темах

Незнання правил не звільняє від відповідальності за їх порушення

є питання ,пишіть в ПП

lomonosov 29.01.2017 01:23

Гаразд.Зрозуміло.Навіть в розділі "Центр зв'язку та інформації"?
На рахунок Приватних Повідомлень точніше про питання в приватні повідомлення- я з Вами не згоден.Тому що учасники форуму повинні чітко знати що їм можна робити а що ні.Ось і я здобув бан за "Незнание правил не освобождает от ответственности".Тому ВЕЛИЧЕЗНЕ прохання[ напишіть правила користування порталом більш грамотно з юридичної точки зору.Бо ті Що діють на данний момент порушують права громадян.З повагою lomonosov/

kreshnot 29.01.2017 10:09

Цитата:

Допис від lomonosov (Допис 118543)
Гаразд.Зрозуміло.Навіть в розділі "Центр зв'язку та інформації"?
На рахунок Приватних Повідомлень точніше про питання в приватні повідомлення- я з Вами не згоден.Тому що учасники форуму повинні чітко знати що їм можна робити а що ні.Ось і я здобув бан за "Незнание правил не освобождает от ответственности".Тому ВЕЛИЧЕЗНЕ прохання[ напишіть правила користування порталом більш грамотно з юридичної точки зору.Бо ті Що діють на данний момент порушують права громадян.З повагою lomonosov/

Незнання правил форуму в тому,що ви їх не читали при реєстрації і в даний час
Не подобається спілкування на українській мові-забудьте цей сайт
Тому:ще одне таке повідомлення (флуд) -довічний БАН

vinimm5 04.03.2017 15:35

Нещодавно пропадали долучення на сайті, стався прикрий інциндент, вважаю що учасники неповинні мститися модератору Д.Міша, негоже щоб Д.Міша складав свої повноваження модератора, адже веде порядок у всіх своїх темах, а помилятися він теж має право. так само як і ми всі з Вами друзі...
Бажаю Всім Міцьного Здоров'я,та терпіння...

sat-prof 03.08.2021 17:55

jpeg 19,07 МБ тепер можна додавати такого розміру

sat-prof 29.11.2023 17:55

Додано розділ
IPTV телебачення

sat-prof 04.03.2024 10:21

Багато спаму. Активація нових реєстрацій тепер вручну

sat-prof 09.03.2025 12:19

Була фраза "Цитировать" стало Цитувати виділений текст

Igor1031 06.12.2025 13:09

Продовження домену sat-prof.com.ua
14.12.2026

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:23.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010