![]() |
Цитата:
|
Всім привіт!!! Звертаюсь до наших футблістів, як ви думаєте хто сьогодні виграє матч Вольнь Луцьк - Метталіст Харьків і по якому каналі будуть транслювати цей матчtvsat-proftvsat-proftvsat-prof??? Дякую за увагу!!!ukrprofukrprofukrprof
|
Цитата:
|
Думаю що Карпати Ворскла далі пройдуть.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я чомусь думав що Волинь краще зіграє з Металістом,але знову розгром як і впопередньому чемпіонаті!Прогноз не здійснився!
|
Динамо вперед! Давай перемогу над Металургом!ukrprof
|
Футболісти прогноз на матч Металург-Динамо!Мій перемога Динамо!
|
Цитата:
|
Тільки Динамо!
|
Футболісти як вам жереб до ЧС-2014,Англія топ-команда Польша і Чорногорія теж неслабкі суперники!Важко нам буде у такій групі напряму виходить тільки перше місце,друге плей-оф.
|
Цитата:
|
Група непроста, але треба виходити з групи, і пробиватись на чемпіонат. Та за це ще рано говорити, треба ще Євро-2012 достойно відіграти. Все буде залежати, як на мене, від молодих гравців, типу Коноплянки, Ярмоленка, які повинні стати лідерами нової команди, яку ,я надіюсь, створить Блохін, адже Шевченко, і Тимощук, не "вічні" у футболі.
|
Якк ви думаєте Динамо має шанси на вихід у наступний етап Ліги Чемпіонів? Як на мене, якщо заб"ють у першому таймі то шанси залишуться, але побачимо.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Дааа Динамо нічого не змогло зробити в ЛЧ, будимо надіятись на ЛЕ.
|
genych, Теж саме буде і в ЛЄ!!! Поки негри будуть із Сурками-футболу в Україні не буде!На 2012 грати за Україну нема кому,вже і тут негрів роблять українцями.А чи виграв чи програв,а негру гроші заплати і йому по барабану де грати чи тут чи десь інше!
|
Народ вітаю всіх з перемогою Карпат і Ворскли!!!Слава Україні!!! Як бальзам надушу після вчорашньої поразки Динамо!
|
sacha, ахахахаdresmille бальзам!!!!;)
|
Народ як вам сьогоднішне жеребкування?
|
Цитата:
|
Ви краще скажіть,як зіграють Україна-Швеція? Бо в українських клубах грають негри і другі неукраїнці,а в середу дійсно наші будуть тужитись на полі.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Люба гра це рейтинг + коефіцієнт для України, але Блохін мусить шось робити,
бо треба рятувати Український футбол, а футбол у нас нікудишній (мягко сказано) |
Вітаю всіх фанів Динамо з перемогою !!!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
В середу підтримуємо національну збірну!!!ukrprofukrprofukrprof
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Завтра зіграють наші параолімпійці (Україна) проти Швеції, у кого які ставки, я думаю,що програють наші або нічія. Но всеодно маленька надія є на перемогу.
|
Цитата:
Ви чули,що сказав Блохін(із сумом)- нема кому грати в збірній,той травмований,той боліє,той старий,а ті сидять в запасі,а негри грають....ось так!!! |
Жарт зрозумів думаю наші переможуть.На рахунок покращення життя треба діяти нам всім!!!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:03. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010