![]() |
А на рахунок Аріви? Чи може чекати до виходу трьох нових моделей Аmiko alien2, і надіятись, що одна з них буде combo?
|
Цитата:
Я б особисто, на Вашому місці узяв би Dreambox 800SЕ, а для перегляду польських каналів з супутнику підключив би шару... |
А які відгуки про AMIKO SHD-8330?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
slavon, Славо,привіт! Сьогодні 1-квітня і всі жартують!:o
Цитата:
|
Tiger* T10 HD що скажете за цей пристрій?
|
Цитата:
|
:oне женіться за дешевими ресіверами...якість зображення і функціонал там ніякій.
підійдіть до знайомих в кого є дрімбокс....подивиться на його зображення(ясна річ і телевізор не кітаець має бути),функціонал...та що тут говорити....мав я ортона 403.в сусіда на ЛЕД теліку стоіть аміко......в знайомого на ЛЕД стоіть Тігер 600....ні у яке зрівнняння з дрімами жоден не йде. усі 3 ресівера і приблизно не показують як дрімбокс. |
Таке питання де взяти таку модель тюнера як GI8180(Vu+Solo) в інтернет магазинах в яких збирався брати ця модель счезла,бо знята з виробництва!Або щось подібне до цієї моделі,щоб проц був Broadcom
|
romario79, GI8180(Vu+Solo) вже ніде не можна взяти. Бери Vu+ Uno (наскільки є знаю у Фокс Тараса в Тернополі є вони в наявності) або почекай восени буде нова модоль Vu+Solo2. З братів на Broadcom можна звернути увагу на Dreambox 500HD or 800SE (китайці з сімкою Ферарі)
|
Vu+ Uno дороговато різниця майже в 100 баксів виходить!а китайців типу Dreambox 500HD or 800SE не хочу(хоча зараз все Китай)
|
У темі 1 долучень
Цитата:
Цитата:
P.S. В атачі порівняльна таблиця (взято на одному із форумів) |
А вентилятор в Dreambox 500HD не гудить?А як на рахунок Xtrend ET5000?
|
Цитата:
Цитата:
|
А Enigma як себе поводить на Dreambox 500HD?
|
romario79,У мене імідж Domica 8 працює досить пристойно, доставив скін HD Glass16, ЕМУ mgcamd + декілька плагів з офіційного сайту Доміки такі як Crossepg, GlassUtils, Multi QuickButton, DreamExplorer, MC, TSP Panel, piconload 4.5 . Для піконів і кросЕПГ підмонтував флешту на 4 Гіга... Все досить красиво і інформативно...
|
хотівби придбати новий HD рисівер з вбудованим wifi підкажіть.дякую
|
taranton, Модель з вбудованим wifi пригадати складно, було б дуже добре що б ресівер з підтримкою wifi (без проблем підтримував певну кількість популяних wifi-свисків та й не основний це параметр по якому варта вибирати ХД тюнер. Решта все тут
Я особисто завжди радив, раджу і буду радити ХД ресівери на mips процесорі з ПЗ на основі відкритої OS Linux та Е2 - DreamBox 500HD/800SE, GI S Vu+ Uno/Solo/Duo..., на осінь 2012 року має бути нова лінійка ресіверів від GI Vu+ Solo2/Duo2 |
Цитата:
|
А що це за "чудо" :
http://antenka.com.ua/shop/product-482/ |
europa Так ясно пише
Цитата:
|
Цитата:
|
а як на вашу думку GI S 6638 . дякую
|
taranton, Технічна характеристика ресіверу
Цитата:
|
а як зрозуміти закритий.
|
taranton, так і розуміти - закритий означає що до нього немає альтернативного ПЗ, а в існуюче ПЗ від виробника Ви не зможете внести жодні зміни. Я особисто раджу брати ресівери з відкритим Лінуксом та Е2. Почитайте декілька сторінок цієї теми, я раніше викладав свої аргументи з цього приводу...
|
тобто його неможна буде прошити ,але працювати він буде добре. то тоді порадьте щось інше подібне GI S6638 .дякую.
|
taranton, GI S Vu+ Solo or Uno, як варіант DreamBox 500HD or 800SE
|
OPENBOX S6HD PVR або SKY GATE HD PLUS який з них .дякую
|
З тих двох - OPENBOX S6HD PVR , але з софтами від виробника ще ті глюки, але загалом нормальна залізяка для невибагливого користувача ...
|
taranton,
Купляй GI8120 з новим пультом,став плагін rucam і радуйся життю. SPARK рулить http://smiles.kolobok.us/icq/yahoo.gif |
GI8120 чим ві відрізняеться від GI S6638 .дякую
|
taranton Це два принципово різні ХД ресівери, і відрізнаються вони проктично усіма ключовими параметрами - маркою праца, об'ємом флеш і ОЗУ, версіями ПЗ
|
Доброі ночі.Питаня GI8120 клон аміко значить він буде працювати з тими самими usb модемами?
|
SAYKA, Так по ідеї повинні працювати ті ж самі модеми на Шпарку..., а як насправді треба пробувати...
|
добро дня то тоді який рес ви мені порекомендуете до 2000 грн .дякую
|
taranton, DreamBox 800SE (china. Sim Ferari)
або трохи доплатити і взяти GI S Vu+ Uno or Duo |
мій знайомий який займається ресами порекомендував AMIKO SHD-8900 Alien ваша думка що за апарат. дякую
|
Цитата:
taranton, Та візьміть пройдіться по сайту,прочитайте про ресивери.Мені особисто імпонує GI S8120 HD,другому інший рес,на запах і колір друзів нема.Подивіть в моєму підпису,там три ресивери і всі по свому хороші. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:07. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010