![]() |
тач для кесыма в200 один в один по ссылке http:=//www.mobidoctor.com.ua/produc...roducts_id=334 шлейф аккуратно заворачиваеш и будет тебе удача
|
ukrainas, мені китаю нафіг не треба....хочиш купи в мене його за 100грн і роби з ним що хоч!Китай Гівно Нокія Рулить!
|
нафиг так нафиг думал помоч
|
Дякую просто мені замінили тач скрін поробив день і здох!Більше не хочу з ним звязуватись!
|
Цитата:
|
Куплю не робочий ресівер(або корпус із мордою) Опенбокс 300-820.
|
Маю ЕВО 700S, повністю робочий, пульта нема, віддам за гривень так 150. Розумний торг можливий. Треба пульт - буде, новий коштує 40 гривень найдешевше.
Просто не потрібен. Пишіть в лічку. |
boris, гляну ящо не викинулось,передам
|
hacjka, може сам картоприймач є до 820того?
|
sat-prof, Є у мене.А як передати?
|
hacjka,
Ну якщо не викинув,то мені добряче повезло.То глянь скоріше. |
boris, а там мікросхема прямо на ньому?бо мені такий треба!
Та колись при нагоді укр поштою... |
Цитата:
|
sat-prof, Так,зверху на платі мікросхема(TDA 8(6)004),з правої сторони жгут із роз"ємом,знизу сам картоприймач.То куди відправляти?
|
Куплє пару жлобіків, в робочому стані ,за розумні ціни ,можна і без пульта
|
hacjka,
Як там Опенбокс? Є,чи ні? |
Yaro, 700S -стандарт,чи з поставленим картоприймачем?
З пультом проблем нема. |
Маю ЕВО 700S +пульт робочий відам за 100гр.
|
boris, f300 FTA підійде,правда без плат?
|
Цитата:
|
hacjka, А передня плата(морда) є?Якщо є то зразу відповідай.Заберу.Час піджимає.
|
boris, плати немае,тількі корпус без плат
попробую знайти передню платку,може ще не викинув |
hacjka, Будь ласка,знайди,дуже потрібно.
|
:confused:няма,нажаль
|
Жаль,але дякую.
|
boris, знайшов плату до корпусу,не паяна вроді.
корпус троха пошарпаний місцями.якщо зацікавить,пропонуйте,можна на обмін |
Цитата:
Отже,мені потрібний корпус із "мордою",а там що із мене,то зроблю. То адресу свою давати в приват? |
;)ок,данні получив у ПП,постараюсь якомогоа скоріше відправити,троха прихворав...але якось виберу можливість підскочити на нова почта(шкода шо в іншому кінці міста.
обмін на дякую,наприклад...якшо чесно то нічого не треба. |
Цитата:
|
:)Що кому потрібно є все в достапок:( пооочті все
|
to Valeri, поломані Globo 5000 є?
|
hacjka, Буду чекати,а з хворобою треба боротись,бажаю якнайшвишого видужування.
|
Цитата:
відпишіть якщо маєте lmy |
Привiт . Samsung 9500 ,Humax 5400 цiкавить . fox який проц там ?
vlad55, |
Цитата:
|
в продажі
3. OpenBOX CI-7200PVR,робочий з вінчестром (треба глянути який объем) робочий без пульта -200грн-ПРОДАНО !!! 4 розпродаж!! робочі плати нові до 3018 аріонів по 80грн кількість обмежена тут 5. для майстрів Sharp S7VZ0502A -ціна 35грн нові |
есть кучка тюнеров: самсунг с300,хумакс ва фокс,стартрек ворлд ин бокс,скайон дср2300,пару глобиков убітих,стронг и евроскай пішить в приват
|
Маю:
Samsung S300 - з битою флешкою 30грн (без пульта) Pauxis 8822 - з битою флешкою 30 (без пульта) Не робоча материнка Openbox 820CI 40грн (все на платі є) БЖ Глобо 5000 робочий 40грн Флешка Глобо 5000 знята з тюнера робоча 25грн ВЧ блок до Глобо 5000 робочий 30грн |
sat-prof
БЖ Глобо 5000 робочий 40грн-заберу. Ще питання,чи не маєте ШИМок до Глобо 5000 на продаж?. Також,якщо когось цікавить є 2 материнки від Аріоноподібних (неробочі) 1 від Самсунг. |
PRIOLA, відповів в пп
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010