![]() |
Пвдскажіть пліз, що це за перемикання режимів HDR і CDMA в 3G EV-DO CDMA модемах. Це важливо який режим стоїть?
|
Цитата:
1) 1x, EV-DO(автоматичний)-цей режим змушує працювати модем як в режимі 1x так і в EV-DO,модем сам вибирає краще покриття і підключає потрібний режим( Режим 1х - це режим передачі даних зв'язку стандарту CDMA зі швидкістю до 144 Кбіт/с, що працює на одному і тому ж каналі з голосовим покриттям оператора CDMA. Режим EV-DO - це 3G, даний режим передачі даних працює зі швидкістю до 3.1 Мбіт\с, працює на окремому каналі і не працює разом з "голосом") 2)HDR Only,тільки режим EV-DO Краще другий варіант. |
kreshnot, прочитав на одному з сайтів таке:
Цитата:
|
Цитата:
При запуску той проги автоматично прописуються другі драйвера і що настройки не зміняться 50x50 |
Вана в мене з дровами поставилась. І спочатку я про це нічого не знав. Зараз незнаю наробила ця прога щось чи ні, так як я в цьому чайник. Можна якось модем перевірити?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
genych, а який у тебе модем?
|
Pantech UM175
|
Підкажіть, як поповнити рахунок на інтертелекомі карткою приватбанку? Раніше поповнював зайшовши до них на сайт і вибравши варіант через приватбанк, а тепер весь час пише що "отклонено банком". Чи можливо поповнити як номер мобільного смс-кою? Просто в мене номер ІТ 53999****, а коду тут ніякого нема. Може до цього номеру не вистачає коду, щоб смс-кою? Знайшов у Вікіпедії, що в них код 094, так щось багатувато цифр виходить. Чи може спереду просто 0? Ніхто так не робив?
На кредитку термін дії в цьому місяці закінчився і я взяв нову з тим самим балансом. А воно тепер таке пише. Хоча я крім цієї ще 2 чужі пробував учора - те саме((. |
Цитата:
|
Цитата:
|
[QUOTEНа інтертелекомовському модемі написаний такий номер 38998ХХХХ при поповненні через приват24 вводив номер для поповнення так +38038998ХХХХ рахунок на модемі поповняло.][/QUOTE]
Так, тепер і я через приват 24 поповняв - вийшло. Справа в тому що кредитка, яку видали на заміну старої - неіменна (внизу не вибите прізвище), а такими як пояснив оператор в інтернеті розраховуватись на пряму не можна, а тільки через Приват 24. |
Добрий день. В мене таке запитання стосовно Інтертелекому. Я зараз плачу 200 грн в місяць получаю 15 гб швидкість закачки 30-130 кб.с. Якщо я перейду на тарифний план Супер безліміт швидкість вдень закачки буде така сама а вночі 300 кб.с???
|
Цитата:
|
до того ж при відсутності балансуна початку місяця.автоматом кидає на сторінку звідки можна поповнити карткою.
спостерігаю що їх систему "рубає"кожні кілька місяців. от 1го квітня рахунок поповнив-а видає збої що не поповнив,або не зєднується.зекономили на б/у апаратурі) |
чому intertelecom такий повільний
|
Цитата:
|
Таке питання, в нене безлім+ і після 00:00 скорость має бути до 3Мбит але після розєднання і повторного підєднання після опівночі скорість закачки зростає лише до 20 Кб/с. А коли беру переставляю модем в інший USB порт все стає норм. Що за приколи????
|
genych, подивись ,чи на 3G модем перемикається?яка стоїть ОС?може дрова криво стали,або конфлікт з якоюсь прогою,а може і сам модем такий
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
genych,
А Інтертелеком з DIR320 дружить? |
Є зараз якісь привабливі тарифи?*а то їхній офф сайт досить кладний важко зрозуміти!
|
В основному всі сидять на тарифі *вільний доступ*.Якщо зранку підключився до інтернету-зняло 5грн. на добу,дало 1000Мб.
|
Підкажить будь ласка підійде антена 17 дб,приблизно відстань до БС 37км
|
Скажіть будьласка Глобо, Оптикум 405 тюнер можливо використати як модем..якщо да то як
|
Andrey070192, В сенсі ??? Використати як приймач GSM or CDMA сигналу ??? Ні звичайно.
|
Цитата:
|
gesha_rd, в мене антена 17 дб, відстань до вишки десь приблизно така ж. Швидкість 1.5 - 1.2 мб.
|
а як точно відстроїти антену, бо в мене до вишки 6км а швидкість недуже (500кб)
|
Цитата:
|
w124, попробуйте скористатись цією програмою AxesstelPst-EvDO-1.67 (пошукайте на форумі), після установки виставте антену так, щоб цифри RX2 Rssi та Ec\Io були якомога менші.
|
Цитата:
|
антена на 14дб
а якшо направити рівненько на вишку? буде працювати подивитись по супутниковій карті визнвчити де вишка а де моя хата, визначити азимут і на місцевості з допомогою компаса направити антену, чи може бути що антена працює на відбитий сигнал |
Цитата:
|
тоді обовязково потрібно настроїти прийом сигналу програмою AxesstelPst-EvDO-1.67?
|
Цитата:
Все наглядно http://fotohosting.info/images/2012/10/26/KFs7t.png |
Настроїти прийом сигналу програмою AxesstelPst-EvDO-1.67? де можна скачати якщо нежаль шановні форумачани!:cool::cool::cool:
Kreshnot! Дякую що підсказуєш може даш де можна скачати програму для інтертелеком яку рекомендуєш. Ато сателітки ставлю 9 років тут сусід захотів шоб йому поставити інтернет інтертелеком так само як хочу собі просто зтим не стикався. Наразі дякую!dresmilledresmilledresmille |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:09. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010