![]() |
Одна із них битий проц...
Осцилограф в наявності? |
Через ВЧ модулятор йде зображення?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Якщо хтось використовує конвертер usb-to-com, тоя якой з них працює краще?
Я постави Windows SP3, а оця (proling2303 usb-to-com) працює до 35%, а потім просто вимикається. |
Вибачте за тупі питання але я в прошивці цього тюнера повний чайнік,будь ласка поясніть по порядку як треба перепрошивати тюнер Globo 7010 A ,спочатку треба вставити кабель Rs 232 потім що робити ?Дякую
|
Привіт! Можливо я чогось не розумію, але мені здається що в " Дамп OpenFox 7010 (+) Globo7010 А 4 + 5 + 13 + 75. 16.02.2011. від RATVOD. " немає налаштувань для каналів зі спутника ABS 1 (75.0 ° E) ?
|
Не записуються (в NVRAM?) будь-які зміни до мого Globo 7010A
Рік тому майстер обновив прошивку до мого тюнера на 1.4.18, здається), після чого перестали вноситися зміни після редактування майже будь-чого.
Фактично тільки параметри годинника можна було поміняти. А, наприклад, після редактування списку каналів вискакувало віконечко, що, мовляв, "Зміни записуються. Все ОК", але після вимикання/вмикання тюнера ніякі зміни не відображались. Все було по старому. Таке враження, що десь якийсь мікрик на материнці був виставлений в режим захисту NVRAM від запису. Таке може бути? Якщо так, до де той мікрик шукати? Якщо ні, то як же ж мені пофіксити проблему? Бо щойно перезалив нову прошивку (1.4.19 від 09.03.2011), все залилось нормально, просканував канали, найшов купу нових, але знову ж таки жодна зміна не записалась і після вимикання/вмикання тюнера залишився старий список каналів :(. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Перш за все,якщо є фен ,попробуй прогріти флеш
|
Не думаю що автор і паяльник має!Зі...про майстра згадувалось!Імхо
|
Дякую всім за поради!
Паяльник-то я маю, але сам в таку тонку роботу не полізу. Бо аж так вже з ним не дружу. |
Вельми дивно...
"Видалити всі канали" спрацювало. І вже не маю жодних :) Але чи значить це, що все ж NVRAM живий? Правда після цього всього пробував знову залити кілька (дві останніх) прошивок-дампів, Все як і раніше нормально заливалося, але канали так і не появилися. Ні відразу після заливки, ні після нового автоматичного сканування. Тобто, після сканування появляються, але реально не записуються в NVRAM. |
Прошу допомоги з Globo 7010a
Имеется ресивер globo 7010A, прошивка: 1.4.19. В последнее время начал пропадать сигнал на спутниках Amos и Sirius. Сигнал постоянно скачет, иногда после того как пошевелиш кабель - сигнал появляется но через некоторое время опять пропадает. Показывает только каналы Hotbird. Пробовал менять разные прошивки, но ничего не помогает :eek:. Другие тюнеры (Openbox) на всех спутниках работают отлично. В чем может быть причина?
|
Для початку провір кабель і дайсік на КЗ.
|
К этому же кабелю подключаю Openbox 750 - все работает отлично! Вначале тоже думал что проблема в дайсеках - заменил все, но не помогло
Мова форуму українська - тому пишемо все на українській мові |
Цитата:
|
Цитата:
|
Вскрытие показалоло:
Вздутые конденсаторы: С13, С15, С17, С19 Конденсатор С1 не вздутый, но под ним непонятное черное пятно. Померять напряжение сегодня уже не смогу - на тестере сели батарейки! |
Цитата:
|
Принесли 7010а полетів бп (em-5406) перевірив на с101 (400в 22мф відгнила ніжка),замінив не допомогло що потрібно ще перевірити?
|
Всі решта елементи схеми - задаючу мікросхему, діоди, кондюки і тд.тп.
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Цитата:
|
З Вивчення Вами основ електроніки та електротехніки. :)
|
По моей проблеме: замена конденсаторов С13, С15, С17, С19 решила проблему. Теперь ресивер показывает каналы всех спутников.
Я так понимаю причиной такого массового "расстройства" у конденсаторов могут быть перепады напряжения? Или есть и другие факторы? Мова форуму Українська !! |
Є й другі фактори, такі як якість .
|
Цитата:
|
Дайте будьте ласкаві список каналів з 53+13°+4.8°+4W! Нема можливості відсканувати 53 а дуже потрібно! Глобо 7010А
|
Цитата:
|
Перевір швидкшсть СОМ порта та проги та реса
|
Якщо тюнер не на гарантії, розбери його, та перевір кондесатори. У мене таке було, після заміни все пройшло.
|
Цитата:
|
У мене аналогічне було на ORTONI 4100C NEW.
Рішилось перепайкою флеші з тюнера в якого не було відесигналу з процесора. nik не прошивається тільки один цей тюнер чи й інші? |
і ще якість самих конденсаторів.
|
Имею ресивер BIGSAT 6500 LUX ,аналог Globo 7010A .Pебенок залил водой , после просушки сам ресивер по пульту на все реагирует , но пропал сигнал на всех спутниках . Частично есть сигнал только на спутнике Hotbird на двух часотах и все.В чем причина?
Буду щиро вдячний всім хто допоможе! |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:30. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010