![]() |
Привіт! Тюнер зремонтували, залили софт 1.4.05 працював нормально, сьогодні підключив шарінг і тюнер рідко, але інколи перезагружається!? Що можна зробити?
Може поміняти інший софт? Читав десь що міняються два конденсатори в тюнері, а які і де незнаю, може хтось міняв і підкаже на якій позиції стоять і який номінал. Дякую. |
Конденсатори ще поки не мiняй,попробуй прошивку помiняти. Маэ допомогти.
|
А яку прошивку радиш? 1.4.22. А взагалі то які конденсатори міняються? (так на всяк випадок)?
|
Я пробував відтворювати файли MKV, та AVI, перші показують, але інколи зоображення зависає, а звук іде далі, а деякі файли показують стабільно без зависання (з чим це повязано не знаю, роздільна здатність одинакова). А файли DivX, не відтворюються, тільки звук.
Може хтось має перевірений софт, на якому немає таких проблем. |
Шановний RUDKY MKV та AVI це контейнер формату, а кодеки якими стиснутий той чи інший файл можуть бути різні. Навіть на Дрімі не всі файли відкриваються, буває іде звук, не йде відео, або навпаки. Та що там Дрім, на ПК для перегляду цих форматів, враховуючи той "зоопарк" сучасних аудіо і відео кодеків немає ніякої гарантії що підуть всі 100% відеофайлів. Для деяких з них приходиться шукати специфічні кодеки і тримати на ПК цілу низку плеєрів.
|
Спасибі SLAVON за пояснення! Більше питань немаю (поки-що).
|
Доброго дня. Прошив тюнер Q-SAT HD+ ST-05 версією 1.4.22MOD від VADYA777. Тюнер завис і не реагує на жодні команди з пульта лише вкл./викл.
|
ste-taras, попробуйте ще раз прошити одною з цих прошивок http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...1&postcount=14. Але прошивайте через Com port.
Тільки не забувайте, що amstar це для звичайних телевізорів, а lemontree для HDMI... |
Попробую, але яка з них працює з старим пультом
|
ste-taras, всі працюють. це офіційне ПЗ.
|
Привіт! маю тюнер Q-SAT HD вже 2 місяці, парепробував купа прошивок, модернізував тюнер щоб не перезагружався під час шарінгу, можу порадити найкращий (поки-що) софт. Це Amstar 1.4.33. Працюе під любий пульт, шара не висне, тюнер не перезагружається. Кому потрібно більш детальної інформації про тюнер, вкажіть свою електронну пошту. Є в мене навідь програма-реаніматор флешки для Q-SATа, відновлює тюнер, який практично мертвий (без вскривання) не порушуючи гарантії !!! Перевірено на власному!!! Всім удачі!
|
RUDKY, якшо є якась корисна програма для даної версії, то викладіть її на форум у відповідний розділ. Можете і опис до неї зробити. Це буде корисно для багатьох..
|
RUDKY, А можна детальніше
|
можна!!!
|
Добрый вечер!В тюнере ORTON P403 проблема:при включении тюнера высвечивается надпись"ASH" и все,дальше не реагирует на пульт.(перезагрузка не помогает)Подскажите пожалуйста,какая может быть причина.
Мова форуму Українська !!! |
Цитата:
|
RSS канали на Orton X403p HD
Доброго здоров'я усім форумчанам. Може хто підкаже, як на Orton X403p HD ввести RSS канали. Пробував через меню. Є кнопка редагувати, але там можна тільки цифри вводити:confused:. Чи якось треба через флешку заливати?
|
Як забрати заставку при завантаженні тюнера.
Всім привіт! Підкажіть будь-ласка, як в Orton X403p HD зняти заставку при загрузці тюнера і чи можна якимось чином пришвидшити загрузку. Софт 1.4.34 EMU. І ще одне. Тупість пульта ДУ вражає і нервує. Деколи треба кілька разів натискати кнопки. Чи можна щось з цим вдіяти. Може на інших прошивках буде швидше на пульт реагувати?
|
AndGr,
Цитата:
|
AndGr,Чавой ???
|
В меню інтернет є перегляд каналів RSS. Тобто RSS Reader. Там в мене зашито два канали RSS. Жмем зелену кнопку додати канал. Є два поля назва каналу і URL каналу. Як їх редагувати? В мене не виходить, т.як не знаю як задіяти букви для введення самого URL.
|
Попробуйте з пульту циферками так само як Ви набираєте СМС на мобільному...
|
У темі 1 долучень
Для вводу URL каналу RSS
1 - 1, ., ,, *, ?, !,@ 2 - a, b, c 3 - d, e, f 4 - g, h, i 5 - j, k, l 6 - m, n, o 7- p, g, r, s 8 - t, u, v 9 - w, x, y, z 0 - 0, , _, -, /, : Для прошивки globo_x4_xwindow_sab_1.4.41 є можливість заливати файл auto3.abs для конфігурації пунктів меню: Weather forecast,RSS channel,FTP, HTTP URL', через USB, прошивка, файл auto3.abs і методика його редагування в архіві. |
AndGr, На останніх прошивках (альтернативних) 403 включається без затримки, для цього МЕНЮ-СВОЙСТВА-ДОП.НАСТРОЙКИ-Standby Mode (Deep Standby) - Fake (Выкл), на рахунок пульта попробуй зміни прошивку для початку.
|
piter56, дякую. З заставкою все ОК.
|
piter56, Дякую, з клавішами розібрався. Як на мобілці. А прошивка globo_x4_xwindow_sab_1.4.41 "шарик" підтримує?
|
globo_x4_xwindow_sab_1.4.41 - підтримує 100%
|
Шо за звірюка хто юзав,як шара працює(бачу ЛАН на фотці),чи має оверкріпт на дре? І яка орієнтовна ціна?
|
yura150480, Що маєш на увазі? Якщо 403 то шара працює, їх вже не випускають.
|
Підкажіть будь ласка яку поставити прошивку ORTON-403 HD щоб на 36* відкривала канали КІНОПОКАЗ HD 1,2
|
lova-2, Пане ви що маєте наувазі ? Через шару? Чи через Ему?,якщо через шару то любу прошивку ві GISClub. tv ,хоча в мене нема цього тюнера,но знаю що триколор погано йде на ХД жлобоподібних,так що краще підіть на радіо базар і "перешийте" в Аміко 8900 А якщо через ЕМУ ,то якщо знайдете таке ПО поділитися з нами...ОК?
|
Не йдуть канали через шарінг НД,а пршивка AMIKO 8900a підійде! На АРІВА 100 НД показують ці канали.
|
lova-2,
Я написав прошити в лапках,я мав наувазі купити Аміко,в мене на 9500му на шарі Кінопоказ ХД теж не хоче йти,такий вже тюнер не дуже дружить з Dre Crypt, мяко кажучи!!! |
Цитата:
|
Цитата:
Ти все хвалиш Е2,але якби Спаркам і Фортісам хороший проц ,щоб картинка була як на дрімі,то тюнера на Е2 тоді би по всім параметрам програвали SH4 ІМХО |
yura150480 dresmille,
Цитата:
|
Прошив прошивку GLOBO 403 HD 1.4.86 і все пішло ОК. І ще прошивка підходить 1.4.85 на 4X.
|
Підкажіть як забрати з тюнера , переміщення тарілки.
|
скажіть мені купив тюнер в україні привіз його в росію белгород а тут неможу виставити ??????????? казали що там треба щось в настройках міняти або прошивати скажіть що і як робити
|
tam,
Цитата:
2. Перестати задавати одне і теж питання в різних гілках форуму , бо відправлю в "баню"... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:31. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010