![]() |
У темі 3 долучень
Було дуже цікаво встановити 46 Azerspace собі ,зібрався і пішов встановлювати ,погода трошки заважала,вітряно було,але все таки встановив ,ось пару фото знімок з місця,але якістю сигналу не дуже задоволений на мою 0.9м тарілку сигнал був від 50-60 як не старався нічого більшого не було ,але в цілому задоволений ukrprof ukrprof ukrprof
Долучення 10470 Долучення 10471 Долучення 10472 |
Цитата:
|
Чи будуть проблеми з якістю сигналу, якщо в Івано-Франківську поставити антену 0,6м з однією головкою на 36Е?
|
Якщо ТР в DVB-S - то повинно вистарчити, хоча без запасу на погану погоду. Для DVB-S2, у нас на заході України треба 0,85м і більше... 36Е досить капризний борт, я собі поставив колись поставив 1,15м харківську (39Е у фоокус - для прийому колись українського ТР з цього борту), і все одно 36Е у погану і дуже погану погоду відвалюється одним з перших з мого набору бортів...
|
У Білорусі заборонили супутникові антени ...
Цитата:
|
Доброго вечора Всім!
Виникла необхідність поставити тарілку "Харків-90" на 60 та 75 градус, для кращого прийому - фокус між ними на 66 - 68 - 70 , та виникає питання , чи "світять" дані супутники взагалі в сторону Житомира... По карті покриття - все гаразд, а на практиці ???? Можливо у когось є "мотор" ? Підкажіть ,будь-ласка, на яких частотах по супутниках на 66-68-70....можна налаштовуватись.....більше цікавить 68* , промінь "Европа та Африка". Чи краще тарілку просто вистасити між 75 та 60 за допомогою позначок на кронштейні?.....Дякую... |
drachuk1979, Я особисто дуже сумніваюсь що вдасьться побудувати такий ефективний мульт. Краще ставте 75Е у фокус на мульт можна 85Е, а що до 60Е то я взагалі сумніваюсь в доцілності його прийому у нас в Україні... В принципі якщо дуже хочеться можете ставити 60Е у фокус, на мульт до нього 53(55)Е...
|
Цитата:
|
пробуйте виловити 60е, відмітьте положення 60е на кріплені, поверніть на 75е знову відмітьте, потім приблизно знайдіть середину...
Цитата:
|
Цитата:
(в знайомого не дуже добре з грішми - і так віддав одну тарілку та глобіка5000, поки все працювало з 39*та 31*.) |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010