![]() |
T2 потрібно.
От на рахунок SMARTу задумуюсь. Що на рахунок Філіпса? |
batonT, у вас є гроші ще на модуль ?Т2 без модуля вроді непрацює
У вас сат тб немає? |
Новий САТ тюнер також планую на найближче майбутнє.
Також маю надію, що перестануть кодуватись наші канали в майбутньому. (принаймі багато з них. ). Може для польських каналів пригодиться Бачу потрібно трохи розібратись у цьому |
batonT,
Якщо смарт,то точно самсунг,або можна міні пісі на андроїді тоді не треба смарт... |
Цитата:
з 8 штук що я настроював,жоден не сподобався тупе меню,незручне...тормознуті телевізори\ а пульти!!!!!!це взагалі дибілізм |
Цитата:
Як вважаєте, 3D - пригодиться? |
Цитата:
http://mini-pc.com.ua/ |
Хто компетентний по телевізорах і бажає дати пораду - скиньте в особисті телефон..
Дякую |
batonT,В сучасному ТВ для України як правило є зайвими - ЗЖ, Смарт, DVB-S2 тюнер і для більшості DVB-T2 тюнер (как звана "цифра" або Т2). Тобто я раджу брати ТВ з мінімумом наворотів - уже необхідне для перегляду - САТ ТВ ресівер або як правельно написав Zhora15 - "смарт приставку" брати окремо - вийде дешевше, вибір більший, функціонал ширший... Простіше кажучи Ви купуєте не ТВ а "великий монітор" ...
|
Все рівно, напевно, важливо матриця, підсвітка, роз'єми (які необхідні, котрих нафіг не потрібно).
Як правило, ті в яких мені подобається дизайн - є всі, з точки зору цього форуму, непотрібні функції. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010