![]() |
Цитата:
|
Допоможіть з проблемою. Глобо 6000 не реагує на пульт. Кнопки на передній панелі працюють, пульт робочий, фотоприймач замінив. Підскажіть де ще копатись?
|
Поміняй фотоприймач з такого самого реса
|
Цитата:
гадалки відпочивають на конарах |
Цитата:
|
Цитата:
|
Провір 5в на пульсації або якщо нема чим то поміняй електроліт після діода по 5в для початку.
|
Дякую за поради. Допомогла заміна фотоприймача від Глобо 7010А. А попередні два були від інших моделей
|
Calina, я так і знав.
|
Globo X80 (GL 8) не вмикаєтья - мертвий
Причина в кондюку по 3.3В PC12 1000мкф/16В |
Цитата:
http://s017.radikal.ru/i413/1507/c5/4bcd1a7a7f6d.jpg І так всюди техніка дуже вдячна ! |
igor1276ua, таке барахло не вартує таких конденсаторів.
|
Цитата:
|
Ремонтую фірмові TV Grundig,Siemens,Telefunken,Philips, вони мають по 20років і більше там електроліти в чудовому стані!!! Так що якщо нормальний дорогий тюнер де якісні комплектуючі то і служити буде відповідно.
Толку з того що ви поставили нормальні кондюки, якщо ваш недопроц ALI3329 гріється як кипятильник ?(відповідно температурний режим плати ітд) |
Цитата:
Тай самі знаете тільки ущипнути хочеться -розумію-тільки полімери це сила і коли в мене їх дуже багато і дармові-то звичайно вони йдуть працювати у різну техніку- Приклад ->> материнка раніше працювала не стабільно зараз все добре-тримаю для програмування ! http://s011.radikal.ru/i318/1507/2c/b0fd3aece51f.jpg |
Цитата:
|
igor1276ua, чим вам так припав до душі цей глобо?
Через те що його потрібно до ладу доводити? |
Цитата:
|
Доброго Вечора ! Тюнер Eurosky ES-4050 З такою проблемою через 40 секунд пропадає сигнал на усіх супутниках , після перезагрузки знову через 40 секунд пропадає сигнал ,БЖ в нормі 100% ! підкажіть може у когось таке було ,як вирішити дану проблему ?
|
Живлення просідає на головки
|
Цитата:
|
bilak0, не до антен. А такий жовтий запобіжник коло LM317 перемкни його
|
Цитата:
|
Можна поставити резистор 1Ом 0.5Вт
Або випаяйте з любого ресівера. |
Пiдскажiть будь-ласка,тюнер digital 6100 хрипить звук,в чому може бути причина,з БП
все нормально. |
|
Globo X90 (телекарта) не включався горів запобіжник .(кз по входу)
Випаяв шим TNY? коротке не зникло. Причина на фото: http://tv-sat-remont.pl.ua/sat-prof/x90.jpg |
Наскільки, критично є те що тюнер (глобо 4100с) в дежурному режимі не знімає живлення з головок ? А є порядка 11В (після грози проц піджарило).
|
А яка напруга на 87 виводі процесора?Там при роботі 3.3в а при стенбаї 0в. 11в в стенбаї скоріш від напівпробитого Q7 транзистора.
|
Тюнер в клієнта на руках, не мав часу розбератись. Питання чим грозить в майбутньому якщо так дивитись. (чого слід чекати).
|
Цитата:
|
kreshnot, я замінив всі транзитори в обвязці . Від чого може пропасти?
|
Дивно що є 11в при стенбаї, бо коли все нормально з 7-м транзистором і відсутності управління з 87 вивода то там мала б бути напруга H 18 або V 13 вольт ,дивлячись на якому каналі переходиш в стенбай, що неодноразово спостерігав..
|
В тюнер попала блискавка, я замінив всі транзистори -резистори-конденсатори навколо lnb та ка317. Зараз без кабеля на виході 25В як тільки підключаю тримає чотко 19В чи 14В.
Що дальше не маю сил розбератись і бажання тюнер попрацював два дні та був виданий клієнту. |
Цитата:
|
Побачу, але більше його не розбератиму. Поставлю другу плату при поверненні.
Дякую за відповідь. |
не пидскажете,в чому може бути причина,сипе картинку на амос и на хотбирд,сириус норма.Тюнер Ортон 4160.Другий ортон не сипе,орен 300 теж не сипе.Вдома розибрав,живлення в норм,на мойому обладнанни усе нормуль.1.8в норма.Де копати не знаю.У клиента ремонтувати,нереально.
|
Конденсатори по 1.8 та 3.3В демодулятора поміняти!!!
Також є 4 літи зі сторони KA317 біля флеші також міняти!!! |
не розумию,з чим повьязано,там робить,там не робить.Не перший раз таке спостаригаю.
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:50. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010