![]() |
У мене Євроскай ES - 4050! Допоможіть найти програму і прошивку до цих тюнерів!
|
Цитата:
|
HSV,Вам сюди
|
Усім привіт! Дайте, будь ласка, програму, щоб можна було дивитися супутникові канали через інтернет.
|
допоможіть прошити тюнер Openbox AF-1700
Будь ласка |
Chpulka, Вам сюди
|
всім привіт, допоможіть знайти прошивку для тюнера Pioner BCT 1530, буду дуже вдячний!!!
================= Давай мило, скину все, що треба. |
:(opehbox x600 включається показує повний сигнал але нема ні зображення ні звуку
|
lesikpatriot, Ви залили в ресівер не то ПЗ (наприклад від Ф100), зкачайте на форумі і залийте в ресівер належне ПЗ. Короче Вам сюди
|
Перепрошую ,але що за мило я не дуже розбираюсь?
|
Цитата:
|
Спасибі!
|
SAYKA, мило написав, Gogle все проіндексував, круто !!! :o
Завтра на цьому ящику можна ставити ставити великий жирний хрест ... :D |
Доброго дня! LR-1000 Lemberg бж напруги 30в-32є,22в-26.2є підскажіть в чому причина.Дякую.
|
tarasza, поміняй електроліт по 3.3В(який по схемі відразу після випрямляючого діода).
|
svovka ще таке питаня неможу залити список каналів .Переходжу standby вожу 24680 нічого невидбуваеться.
|
tarasza, Яке ПЗ у Вас залите в ресівер ???
|
version-af-2818s
softvare version-$TSRA66865220ecnc data 00008209 boot-0020.1 telem116 |
ось інструкція
Цитата:
|
тюнер нереагує на команди з пульта
|
Значить в нього залито ПЗ в якому стандартні коди керування заливкою ПЗ і налаштувань змінені. В даній ситуації є два виходи:
1. Шукати ці нестандартні коли там де Ви брали це ПЗ або 2. Залити ПЗ зі стандартними кодами, його можна знайти у на на форумі... |
ортон 7310vci2cx plus залив нечайно нетой список каналів і зараз на табло горить boot неможу з ним зєднатися .Що можна зробити?
|
Відновити ресівер з допомогою J-Tag
|
tarasza,проший його через JTAG а тоді лий нормальний софт!
|
скільки коштує ? новачку самому зробитиможна можна чи відоти профі
|
tarasza, краще віддайте ресівер професіоналу...
|
доброго дня! лемберг 1100 як з прошивки телеманія зняти пароль щоб прошити двб екстрим?
|
доброго дня ! така проблема 4060 CX PLUS тарілка на три головки. Включаю сіріус паказує. переходжу на хотбірд або амос нема сигналу через деякий час може появитися і показує. потім поклацав на другі канали і знов теж саме сигнал пропав .Вчому проблема ?
|
Хто знае якi напруги на LM317 в спутниковому ресi?
|
крім дисека яка ще може бути порада?
|
Цитата:
Найпростіше перевірити тюнер - свій на іншу антену (до сусіда, наприклад) а сусідський до себе. Якщо проблема залишиться - тюнер в порядку. Міняйте перемикач, а далі видно буде... Яка довжина кабелю до антени? Який кабель (марка)? Монтаж кабелю скритий чи відкритий? Скільки років з моменту монтажу антени? Які рівні сигнал - якість на різних супутниках? |
myseg,
Якщо дивитись на маркіровку то справа - вхідна напруга 22-27в від БЖ середина - вихідна напруга 18-19в при горизонтальній або 14-15в при вертикальній поляризації зліва -(18-19)-1.25В або (14-15)-1.25в відповідно при нормальній роботі Якщо середина 1.25в а зліва майже 0в то процесором виключено живлення LNB або пробитий колектор-емітер транзистора який підключений до цього виводу. |
duman, Я зрозумiв, дякую за вiдповiдь, I ще невеличке запитання, 22кгц теж проходить через лм317, вона маэ вiдношенн до цiэi частоти.
|
myseg,
З процесора через буферні транзистори 22kгц поступає через конденсатор на перший (лівий) вивід (adjust) 317тої і через опір 330ом (або 220-240ом в різних схемах) поступає на третій (правий) вивід (output) де домішується до 13\18в живлення LNB i Diseca тобто проходить в обхід її. |
доброго дня!потрібен список каналів на ferguson af6318cr дракон і 75 буду вдячний за допомогу
|
tarasza, Вам сюди
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |