![]() |
Може не в тему,але хочеться повісти... В мене знайомий їздив до сестри в іспанію,ну і заглянув(не сміятись) на мусорку,припер на хату три ДВД(на запчастини) один муз центр(який зремонтував за пару годин) і дві соньки експерії з тріснутим екраном,які також зремонтував і у Львові вдало продав... То пост ,як тепер модно говорити "ні про що" ,просто хотів поділитися... І ще один нюанс,не знаю чому(адже час від часу відвідую,забугрові форуми),але він сказав ,що в Іспанії тюнера з ЕМУ на вагу золота.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго дня! хто може допомогти подружити аміко8900 і модем zte mf100 буду вдячний .
|
Доброго дня! Потрібна прошивка ,та новий список каналів- до тюнера strong 4400 ! буду вдячний !
|
У темі 4 долучень
Доброго дня! Шановні форумучани я вам писав що мені подарили телефон сіменс а-65 і кембрж джіпіарес я його неможу конфігурувати під сервер шарінгу яка ще до нього може бути програма щоб його конфігурувати під шарік запитував цьгого клієнта що мені віддав він сказав що йому робили шару на радіоринку тих хлопців вже немає поїхали за кордон ось я вам скинув 4 фото може ви хтось знаєте про це воно все новеньке.Наразі вам подякував!!!!:cool:
|
У темі 1 долучень
Korpahec,
Може підійде ,пробуй |
Znora15! Я вам подякував щиро! Буду пробувати як щось небуде виходити я обовязково напишу.:)
|
Доброго вечора! Прграми є до цього кембржа запускаю програму кофігурації вибиває що небачить кембржа. Підєднав до комютера у компорт він не світиться мусів дати ресівер втикнути 12 вольт і + ще масу щоб горів на ньому світодіот працюю програмаи і нічого з того небачить його комп що робити мені.:)
|
Доброго дня!!! допоможіть настрояти аміко 8900 і тьотю тільки екстра тіві цікавить .може укогось готовий вікард е .дякую!!!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:21. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010