![]() |
tarasza, Фулан - GI S8120, якщо трохи доплатити можна взяти Фортіс - Openbox S4 HD PVR
|
Galaxy Innovation S8120 досить вдала модель на відкритому Ліноксі з системою управління SPARK.
|
скажіть а від аміко підходят канали до GI8120 !!! картинка краща в опені !!! Дякую!!!
|
tarasza,Підходять, в XМL списку каналів треба поміняти один сивол відповідно до ІД моделі. В Фортісі картинка трохи краща + якість заліза має бути кращою + СІ інтерфейс для САМ модулів, наприклад тої ж ле-бляді...
Мало не забув ще про одного звіра у цьому ціновому діапазоні, приблизно з такими ж можливостями - GI Genius Цитата:
|
Можливо хтось з форумчан має ресивер Dr.HD F15, як він в роботі???
|
Всім привіт! Мені пропорують купити ресівер Sat Integral AROH S1210 HD за 700 гривень новий хочу взяти під шарінг підскажіть будьласка чи цей рес хороший що взагалі кажуть люди про него я бачу такий перший раз. Хто з таким ресом стикався!:)
|
Korpahec, Sat Integral AROH S1210 HD - ні, ні і ще раз ні !!! За такі гроші можна взяти щось на OS Linux , наприклад щось з Фуланів -GI S8120. А якщо трошки докласти грошей то можна взяти наприклад той GI Genius чи щось з Фортісів (Openbox S4)
|
Slavoh! Дякую велике за вашу хорошу інформацію буду докладати грошей до Opehbox S4. Ато чуть не повівся як риба на гачок!:)
|
В інтернет магазинах Sat Integral AROH S1210 HD, можна придбати дешевше, приблизно за 550-600 грн.
Переваги: зручний пульт, красиве меню, просте введення BISS ключів, хороша картинка на HD каналах, наявність інтернет сервісів, медіаплеєр і, звичайно, G-шара (рік безкоштовного кардшарингу на популярні пакети, включаючи, НТВ плюс, Триколор, Xtra TV, Радуга, Україна...). Недоліки: на SD каналах картинка бажає бути кращою, функція PVR присутня але канал можна записувати лише в закодованому вигляді і переглядати лише на даному ресивері, підтримка програмним забезпеченням (не завжди нова версія прошивки краща за попередню). |
Korpahec, Я б особисто брав GI Genius, навіть мій друг "Аміго" - ярий прихильник ТМ "Опенбокс" хоче зіскочити з Фортісів на GI Genius. На GI Genius заводське ПЗ (OS1) поки трохи сире, зате Е2 від OpenPL (на основі OpenPLI 3.x, OE 2.0) працює практично ідеально...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:18. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010