Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Теніс (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Новини тенісу (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3151)

yyyyyhhh 13.04.2021 13:37

У темі 1 долучень
26-річна українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла про підготовку до матчів Кубка Біллі Джин Кінг проти збірної Японії.

«Для мене це особливе місце, з яким пов'язано багато теплих спогадів і вражень. Турніри я тут теж грала, виступала. Грати вдома завжди дуже приємно, відчуття неймовірні.

На жаль, не буде багато глядачів. Але я рада, що ми граємо вдома», — сказала Еліна.

Матчі пройдуть 16-17 квітня, а до складу збірної України також входять Марта Костюк, Катаріна Завацька і Людмила Кіченок.

yyyyyhhh 16.04.2021 11:51

У темі 1 долучень
Українські тенісистки Ангеліна Калініна і Дарія Снігур стартували на турнірі ITF W60 в португальському Оейраші.

Матч Калініної з іспанкою Ольгою Саєс-Ларрою перенесений на 16 квітня через негоду. Тенісистки встигли зіграти перший сет, який виграла українка, а також розпочати другий.

Ще одна українка Дарія Снігур в трьох сетах виграла у Франсишки Жорже з Португалії й вийшла до третього кола, де зустрінеться з представницею Італії Лучією Брондзетті.

Оейраш. Друге коло

Ангеліна Калініна (Україна, 3) – Ольга Саєс-Ларра (Іспанія, Q) – 6:3, 1:0

Дарія Снігур (Україна, 11) – Франсишка Жорже (Португалія, WC) – 5:7, 6:4, 6:1

симчич 16.04.2021 22:23

Костюк виграла у Найто. Україна має комфортну перевагу над Японією

https://pic.sport.ua/images/news/0/1...rig_533662.jpg

17 квітня матч у Чорноморську завершиться двома одиночками і парною грою

16–17 квітня в Чорноморську на ґрунтових кортах Elite Tennis Club проходить матч плей-оф Кубка Біллі Джин Кінг між командами України та Японії.

Завершився стартовий день. У першому матчі Еліна Світоліна впевнено переграла Тіхіро Мурамацу (6:3, 6:2), а у другому Марта Костюк завдала поразки Юкі Найто (6:3, 6:3).

17 квітня матч у Чорноморську завершиться двома одиночками і парною грою.

yyyyyhhh 17.04.2021 16:13

У темі 1 долучень
Українка Ангеліна Калініна вийшла у чвертьфіналі турніру ITF з призовим фондом $60 тисяч в Оейраші (Португалія).

Третя ракетка турніру Калініна переграла у третьому колі нідерландську тенісистку Сюзан Ламенс (6:2, 4:6, 6:4), яка пробилася в основну сітку через кваліфікацію. Матч тривав 2,5 години.

Раніше Ангеліна виграла матч третього кола у Ольги Саєс-Ларра (Іспанія) у двох сетах (6:3, 6:1), який днем ​​раніше був перерваний через дощ після першого сету. Суперницею українки у чвертьфіналі стане Єва Герреро-Альварес із Іспанії.

А ось Дар'я Снігур (Україна, 11-й номер посіву) на цьому ж турнірі у третьому колі програла Лучії Брондзетті (Італія) – 2:6, 2:6. Матч тривав 1 годину 15 хвилин.

yyyyyhhh 20.04.2021 10:22

У темі 1 долучень
У понеділок, 19 квітня, українка Катерина Козлова (№130 WTA) стартує на турнірі WTA 250 в Стамбулі.

У першому колі суперницею українки стане румунка Сорана Кирстя (№67 WTA). Зустріч відбудеться третім запуском після матчу Ван Цян - Гасанова, орієнтовний час початку поєдинку - 17:15 за Києвом.

yyyyyhhh 21.04.2021 08:46

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Дар’я Лопатецька впевнено стартувала на 15-тисячнику ITF в Анталії.

У матчі першого кола українка, яка отримала другий номер посіву, здолала чешку Дар’ю Відманову.

Анталья. Перше коло
Дар’я Лопатецька (Україна) - Дар'я Відманова (Чехія) - 6:1, 6:4

У наступному раунді суперницею українки буде італійка Нурія Бранкаччо або Марго Рувруа з Франції.

yyyyyhhh 22.04.2021 09:43

У темі 1 долучень
Українсько-румунський тенісний дует Надія Кіченок/Ралука Олару успішно стартував у парному розряді на турнірі WTA в німецькому Штутгарті.

Кіченок та Олару в двох сетах обіграли пару Хейлі Картер/Луїза Стефані (США/Бразилія) — 7:6(6), 6:4.

Поєдинок тривав 1 годину 40 хвилин.

yyyyyhhh 23.04.2021 08:07

У темі 1 долучень
Перша ракетка України Еліна Світоліна (WTA 5) вдало розпочала боротьбу на грунтовому турнірі WTA 500 в Штутгарті.

У другому колі суперницею українки, яка отримала від організаторів четвертий номер посіву, була екс-перша ракетка світу Анжелік Кербер з Німеччини (WTA 26).

Світоліна завдала поразки Кербер в двох сетах – 7:6 (7:4), 6:3. Матч тривав 1 годину 34 хвилини.

Українка в сьомий раз поспіль обіграла німкеню, екс-першу ракетку світу (особистий рахунок став 9–5 на користь Еліни).

WTA 500. Штутгарт (Німеччина)

Жінки, друге коло

Еліна Світоліна (Україна) [4] – Анжелік Кербер (Німеччина) – 7:6 (7:4), 6:3

В 1/4 фіналу українка гратиме проти Петри Квітової з Чехії [7], яка завдала поразки Марії Саккарі з Греції в трьох сетах – 6:3, 3:6, 6:3.

yyyyyhhh 24.04.2021 12:05

У темі 1 долучень
24 квітня українка Марта Костюк (№85 WTA) продовжить боротьбу на турнірі WTA 250 в Стамбулі.

У матчі 1/2 фіналу суперницею українки стане румунка Сорана Кирстя (№67 WTA). Зустріч відбудеться третім запуском після матчу Мертенс - Кудерметова. Час початку поєдинку - не раніше 17:00 за Києвом.

Шлях на турнірі

Стадія Костюк Кирстя
1-е коло Рахімова (6-4 6-3) №143 WTA Козлова (6-4 7-6) №130 WTA
2-е коло Касаткіна (6-3 7-5) №37 WTA Потапова (7-6 6-4) №76 WTA
1/4 фіналу Конюх (7-5 4-6 6-3) №241 WTA Ферро (6-4, отказ) №57 WTA
Раніше дівчата між собою не грали.

У фіналі переможниця зустрічі змагатиметься з Елізою Мертенс з Бельгії (№17 WTA) або Веронікою Кудерметовой з Росії (№29 WTA).

yyyyyhhh 25.04.2021 11:42

У темі 1 долучень
У півфіналі ґрунтового турніру АТР в Белграді відбулася сенсація. Господар турніру і перша ракетка світу Новак Джокович в 3-сетовій битві програв росіянину Аслану Карацеву. Матч тривав 3 години і 27 хвилин.

1/2 фіналу

Новак Джоковіч (Сербія) - Аслан Карацев (Росія) - 5:7, 6:4, 4:6

У фіналі Карацев зіграє з переможцем матчу Таро Деніел - Маттео Берреттіні.

Раніше Еліна Світоліна програла Ешлі Барті на турнірі в Штутгарті.

yyyyyhhh 26.04.2021 11:49

У темі 1 долучень
Минулого тижня чоловіки провели два турніри ATP. На більших змаганнях в Барселоні вдванадцяте переміг іспанець Рафаель Надаль. Цей тріумф допоміг йому повернути другий рядок світового рейтингу.

На менш престижному турнірі в Белграді лідер світового рейтингу Новак Джокович зупинився лише в півфіналі. А перемогу святкував італієць Маттео Берреттіні.

yyyyyhhh 27.04.2021 10:21

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Ангеліна Калініна (№164 WTA) виграла фінал 25-тисячника ITF в португальському Оейраші. Після перемоги над Чан Су Джон українка прокоментувала свій результат.

«Я вела 6:4, 2:0, але потім стала жахливо грати і програвати. Коли даєш суперниці грати, вона додає. Поступаючись у третьому сеті, я почала більше працювати ногами і перестала бути пасивною. Щоб вигравати очки, мені потрібно було щось робити на корті і ставити суперницю в незручне для неї положення. Тому я не дуже задоволена своїм виступом, тому що мій рівень зараз не такий, який би мені хотілося.

Зараз моя мета - це залишатися здоровою і стабільно грати. Коли потрапляєш в Топ-100, отримуєш можливість виступати на великих турнірах. Але я не хочу якось тиснути на себе і думати про рейтинг. І я не можу сказати, коли увійду в Топ-100. Мені потрібно багато працювати. Мої матчі на цьому турнірі показали, що я ще не досить хороша. Якби я грала проти Аріни Соболенко, вона б мене винесла 6:0, 6:0.

Але я хочу грати на рівні WTA. Основний тур сильно відрізняється від турнірів ITF. Якщо я буду добре виступати тут, я зможу перейти на наступний рівень і грати на великих турнірах, як Маямі або Індіан-Веллс. Моя мета - заробляти очки, щоб грати на більш великих турнірах. Але для мене важливі всі змагання, такі або Ролан Гаррос. Я не сприймаю 25-тисячники як розминку, я завжди викладаюся на 100%», - сказала Калініна.

yyyyyhhh 28.04.2021 11:45

У темі 1 долучень
Лідер світового рейтингу Новак Джокович прийняв рішення не виступати на грунтовому Мастерсі в Мадриді, основна сітка якого стартує наступного тижня.

Причиною цього стали деякі проблеми з фізичним станом, які він відчув на недавніх змаганнях в Белграді.

За інформацією іспанської преси, Джокович візьме невелику паузу у виступах, після чого повернеться на турнірі в Римі (10 травня), зігравши після цього ще один раз в Белграді (24 травня), а потім виступивши на Відкритому чемпіонаті Франції (31 травня).

yyyyyhhh 29.04.2021 08:26

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала свій старт на турнірі WTA 1000 в Мадриді. Перший матч відбудеться в четвер.

«Чи лякає мене те, що раніше я жодного разу не проходила в Мадриді далі другого кола? Ні, кожен рік унікальний і тому кожен раз, коли ти виступаєш на турнірі, ти вже не той гравець, що і рік тому. Звичайно, минулий досвід має значення. Я пам'ятаю про це, але на кожному турнірі різні умови. Тут, наприклад, найшвидший грунт з усіх турнірів, на яких ми граємо. Це здорово, що є шанс виступити на великому турнірі, вони завжди мотивують тебе найбільше».

«Тому зараз я зосереджена на виступі в Мадриді і більше ні про що інше не думаю».

«Якщо говорити про поразку від Ешлі Барті минулого тижня в Штутгарті, то в тому матчі була запекла боротьба. Я подавала на перемогу, я могла закінчити матч на свою користь і те, що я цього не зробила, це засмучує. Ми обидві показали високий рівень гри, в будь-якому випадку я зіграла дуже добре і маю винести позитивні моменти для себе, щоб вдало провести цю серію турнірів», - сказав Світоліна.

У першому колі Еліна зіграє проти швейцарки Жиль Тайхманн.

yyyyyhhh 30.04.2021 11:52

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Дар’я Лопатецька (№435 WTA) завершила боротьбу на 15-тисячнику ITF в Анталії.

У матчі другого кола українка, яка отримала третій номер посіву, програла Юлії Авдєєвій з Росії (№824 WTA).

Анталья. Друге коло
Дар’я Лопатецька (Україна) - Юлія Авдєєва (Росія) - 2:6, 6:4, 4:6

Відзначимо, що Лопатецька в поточному календарному році не може виграти більше одного матчу на турнірі.

yyyyyhhh 26.07.2021 15:02

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Леся Цуренко виступить на турнірі WTA 125 в Белграді.

У першому колі українська тенісистка (№179 WTA) зустрінеться з представницею Норвегії Ульрікке Ейкер (№292 WTA).

Останнього разу Цуренко виходила на корт трохи більше місяця тому. Тоді вона подолала кваліфікацію Вімблдону, але була змушена знятися перед першим колом основи через проблеми з ліктем.

Турнір в Белграді пройде з 26 по 31 липня.

yyyyyhhh 27.07.2021 11:11

У темі 1 долучень
Американська тенісистка Даніель Коллінс (№44 WTA) стала переможницею грунтового турніру WTA 250 в Палермо.

У матчі за титул американка обіграла румунку Єлену-Габріелу Русе (№137 WTA), яка стартувала в кваліфікації.

Палермо. Фінал
Даніель Коллінс (США) - Єлена-Габріела Русе (Румунія) - 6:4, 6:2

Відзначимо, що для Коллінс це був дебютний фінал турніру WTA. Русе два тижні тому стала переможницею змагань у Гамбурзі.

Раніше екс-українка Заневська також виграла дебютний титул WTA.

yyyyyhhh 28.07.2021 10:15

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Катерина Бондаренко (WTA 208) вдало розпочала виступ на турнірі серії WTA 125k в Чарльстоні (США)

У першому колі одиночної сітки українська тенісистка всього лишеза 40 хвилин перемогла представницю Таїланду Пеангтарн Пліпич (WTA 321) в двох сетах (6:0, 6:3). Наступною суперницею Бондаренко буде Медісон Інгліс з Австралії, сіяна під 3-м номером.

Відзначимо, що в парному розряді Бондаренко і Тетяна Марія (Німеччина) почнуть участь з чвертьфіналу. Суперницями других сіяних стануть американки Софі Чанг і Емма Наварро.

WTA 125k. Чарльстон (США)

Жінки, перше коло

Катерина Бондаренко (Украхна) – Пеангтарн Пліпич (Таїланд) [WC] – 6:0, 6:3

Igor1031 28.07.2021 16:20

У темі 1 долучень
Вчора, я побував на матчі в Познані (де проживаю зараз) і там грав Лео Борг .
Відповідно був і його батько. Так, як мені Стара епоха тенісу невідома, вирішив прочитати про нього.
Цікаво

yyyyyhhh 29.07.2021 11:46

У темі 1 долучень
Відбувся фінал в рамках грунтового турніру ATP Tour 250 у хорватському Умазі.

18-річний іспанець Карлос Алькарас в матчі за титул обіграв досвідченого француза Рішара Гаске.

Умаг. Фінал
Карлос Алькарас (Іспанія) - Рішар Гаске (Франція) - 6:2, 6:2

Для Алькараса цей титул став першим в кар'єрі на рівні ATP. Карлос вважається найперспективнішим грунтовиком у чоловічому турі.

Читайте також: Рууд і Норрі виграли турніри ATP в Гштаді та Лос-Кабосі

yyyyyhhh 30.07.2021 10:47

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Катерина Бондаренко продовжує впевнено йти по сітці турніру WTA125 в американському Чарльстоні.

Сьогодні Бондаренко в двох сетах обіграла австралійку Меддісон Інгліс - 6:3, 6:2.

У чвертьфіналі Катерина зіграє проти Емми Наварро з США (WTA 349).

yyyyyhhh 31.07.2021 10:09

У темі 1 долучень
Український тенісист Віталій Сачко дістався до чвертьфіналу ґрунтового челленджера в італійському Трієсті. Там він в двох сетах програв третьому сіяному аргентинцеві Томасу Етчеверрі - 4:6, 4:6.

Також разом з французом Даном Аддедом Сачко дістався до півфіналу парного розряду, де програв французькому дуету Антуан Оанг / Альбано Оліветті - 6:0, 5:7, 7-10.

yyyyyhhh 01.08.2021 10:17

У темі 1 долучень
Український тенісист Ілля Марченко (№158 ATP) стартував з перемоги у кваліфікації турніру ATP Tour 500 в Вашингтоні.

У півфіналі відбору Марченко, посіяний під сьомим номером, здолав Іво Карловича з Хорватії (№203 ATP).

Вашингтон. Півфінал кваліфікації
Ілля Марченко (Україна) - Іво Карлович (Хорватія) - 6:3, 6:7(10), 6:3

У наступному раунді Марченко зустрінеться з четвертим сіяним Максимом Крессі з США (№153 ATP).

yyyyyhhh 02.08.2021 10:23

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Катерина Бондаренко швидко завершила виступ на челленджері в американському Конкорді.

У півфіналі кваліфікації наша співвітчизниця в трьох сетах програла американці Алексі Глатч.

Конкорд. 1/2 фіналу кваліфікації
Катерина Бондаренко (Україна) – Алекса Глатч (США) – 7:5, 4:6, 5:7

Нагадаємо, раніше Бондаренко програла в півфіналі турніру в Чарльстоні.

yyyyyhhh 03.08.2021 12:55

У темі 1 долучень
Друга ракетка України Даяна Ястремська з перемоги стартувала в парному розряді турніру серії WTA в Сан-Хосе.

У матчі першого кола українка в парі з росіянкою Валерією Савіних обіграла мексикансько-американську пару Джуліана Олмос/Сабріна Сантамарія.

WTA Сан-Хосе. Парний розряд
Валерія Савіних (Росія)/Даяна Ястремська (Україна) - Джуліана Олмос (Мексика)/Сабріна Сантамарія (США) - 6:4, 7:5

У чвертьфіналі Ястремська та Савіних зіграють з переможцями матчу Макналлі/Вандевеге - Рутліфф/Сутлдіаді.

Нагадаємо, що українка також виступає в одиночному розряді турніру. Раніше Ястремська дізналася першу суперницю в основній сітці.

yyyyyhhh 04.08.2021 10:31

У темі 1 долучень
Друга ракетка України Даяна Ястремська невдало стартувала в одиночному розряді турніру серії WTA в Сан-Хосе.

У першому колі українка поступилася американці Клер Лю.

Сан-Хосе. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Клер Лю (США) - 3:6, 6:4, 4:6

Нагадаємо, що Ястремська вдало стартувала в парному розряді, де вийшла до другого кола.

yyyyyhhh 05.08.2021 11:24

У темі 1 долучень
32-річна українська тенісистка Леся Цуренко завершила виступ на турнірі WTA в румунському Клуж-Напока.

У восьмому геймі матчу другого кола українка звернулася за допомогою до фізіо. По ходу гейму на своїй подачі Цуренко мала проблеми зі спиною/попереком.

Леся скористалася медичною перервою, але в підсумку прийняла рішення достроково закінчити поєдинок.

Друге коло
Леся Цуренко (Україна) – Сеоне Мендес (Австралія, Q) – 3:4, відмова

До того моменту суперниці виконали по 2 брейки.

Нагадаємо, раніше Цуренко несподівано обіграла п'яту сіяну.

yyyyyhhh 06.08.2021 09:52

У темі 1 долучень
Українські тенісистки стали чвертьфіналістками чемпіонату світу U-14.

У протистоянні 1/4 фіналу в рамках ITF World Junior Tennis Finals українки зазнали поразки від чинних чемпіонок світу та господарок турніру збірної Чехії, посіяних під четвертим номером.

Україна вийшла до чвертьфіналу з другого місця в групі, здобувши дві перемоги при одній поразці. Збірна Чехії в півфіналі зустрінеться з лідерами посіву - командою Росією, а українки суперниць по матчу за сьоме місце дізнаються пізніше.

Чемпіонат світу U-14. 1/4 фіналу. Україна - Чехія

Марія Дробишева (Україна) - Марієм Сламенікова (Чехія) - 6:4, 3:6, 14-12
Єва Галієвська (Україна) - Тереза ​​Валентова (Чехія) - 0:6, 3:6
Дробишева / Михайлець (Україна) - Яндова / Валентова (Чехія) - 1:6, 3:6

yyyyyhhh 08.08.2021 11:57

У темі 1 долучень
Українська тенісистка Людмила Кіченок програла в першому раунді кваліфікації одиночного розряду в рамках турніру WTA 1000 в Монреалі.

Українка у двох сетах програла другій сіяній француженці Кристині Младенович (№60 WTA).

Кристина Младенович - Людмила Кіченок - 6:4, 7:6 (2)

yyyyyhhh 09.08.2021 10:25

У темі 1 долучень
Яннік Сіннер став переможцем хардового турніру ATP 500 у Вашингтоні.

У матчі за титул 19-річний італієць обіграв Маккензі Макдональда.

Вашингтон. Фінал
Яннік Сіннер (Італія) - Маккензі Макдональд (США) - 7:5, 4:6, 7:5

Сіннер став наймолодшим переможцем турніру подібної категорії (існує з 2009 року). Раніше рекорд належав Александру Звєрєву, який в 2017-м узяв титул у Вашингтоні в 20 років.

yyyyyhhh 10.08.2021 09:50

У темі 1 долучень
Перша ракетка світу Новак Джокович пропустить турнір АТР 1000 в Цинциннаті, який відбудеться наступного тижня.

Чинний чемпіон турніру повідомив уболівальникам, що після Олімпіади йому потрібно взяти невелику паузу. Серб повернеться на корт ближче до Відкритого чемпіонату США (кінець серпня).

Відзначимо, що в поточному сезоні Джокович ще не грав на хардових Мастерсах, але виграв три турніри Grand Slam.

yyyyyhhh 11.08.2021 09:54

У темі 1 долучень
Друга ракетка України Даяна Ястремська (№50 WTA) програла дебютний матч в рамках хардового турніру WTA 1000 в Монреалі.

У матчі першого кола одиночного розряду українка поступилася екс-третій ракетці світу Слоан Стівенс (№62 WTA).

Монреаль. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Слоан Стівенс (США) - 4:6, 6:1, 4:6

Матч пройшов так, як і очікувалося. Обидві тенісистки зараз знаходяться далеко не в найкращій своїй формі, тому не можуть стабільно показувати високий рівень тенісу. У першій партії Ястремська грала дуже нерівно, пристрілятися ніяк не виходило. Але навіть при цьому була конкурентна боротьба. На жаль, кінцівку партії Даяна провалила.

У другому сеті Ястремський вдалося зловити ритм і вона буквально винесла суперницю з корту. У Стівенс в цьому сеті шансів не було від слова зовсім, чомусь навіть з'явилася надія, що Даяна починає показувати той рівень, якого від неї всі чекають.

Початок третього сету був непоганим, американка вже майже змирилася з поразкою, але стабільності українці не вистачило. За рахунку 4:2 на свою користь Даяна на змогла реалізувати чотири прихованих сетбола, і це стало початком кінця. Чемпіонка US Open-2017 виграла чотири гейми поспіль, оформивши перемогу в матчі, в якому українка в сумі виграла на 5 очок більше. Прикра поразка в поєдинку, який можна і потрібно було вигравати.

Це була перша зустріч тенісисток.

У наступному раунді Стівенс зіграє проти лідера посіву Аріни Соболенко з Білорусі.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh 12.08.2021 10:05

У темі 1 долучень
Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна (№5 WTA) програла стартовий матч в рамках хардового турніру WTA 1000 в Монреалі.

У поєдинку другого раунду українка поступилася британці Йоханні Конті (№41 WTA).

Монреаль. Друге коло
Еліна Світоліна (Україна) - Йоханна Конта (Велика Британія) - 6:3, 3:6, 2:6

Спочатку все складалося непогано. У першій партії Еліни швидко повела з брейком, після чого трохи віддала ініціативу, але вчасно включилася. Конта після перенесеного ковіду не виглядала суперницею, яка може зупинити першу ракетку України. Можливо, так думала і сама Світоліна.

У трьох перших геймах другого сету на прийомі Еліна мала шанси брейканути, але кожного разу їй чогось не вистачало. А ось британка своїми шансами в восьмому геймі зуміла скористатися, під шумок забравши ще й шосте очко.

Це досить несподівано підкосило українську тенісистку, і у фінальній партії наполегливої ​​боротьби не вийшло. Конта на превеликий подив повела з двома брейками, впевнено захищаючи свою подачу. За весь сет Еліна не заробила жодного брейкпойнта, заслужено програвши цю зустріч.

У поточному сезоні це вже п'ята поразка українки після виграшу першого сету. Раніше це траплялося набагато рідше. Втім, як і камбеки самої Еліни.

Це була шоста зустріч тенісисток, британка перемогла вперше.

У наступному раунді Конта зіграє проти американки Корі Гауфф (№24 WTA) або росіянки Анастасії Потапової (№100 WTA).

Раніше турнір покинула Даяна Ястремська.

yyyyyhhh 13.08.2021 09:58

У темі 1 долучень
Перша ракетка Великої Британії Йоханна Конта прокоментувала перемогу над Еліною Світоліною в рамках другого раунду турніру WTA 1000 в Монреалі.

«Це був непростий матч. Я ще ніколи її не обігрувала, тому особисто для мене це важлива перемога. Мабуть, Еліна найскладніша суперниця для мене у всьому турі, так що я дуже задоволена собою.

Думаю, найважливіше - це грати з тим, що у тебе є, і намагатися знаходити ті елементи, які можеш поліпшити по ходу матчу. Сьогодні ми обидві не змогли показати ідеальну гру, але у мене вийшло знайти рішення у важливих моментах», - сказала британка.

У наступному раунді Конта змагатиметься проти американки Корі Гауфф.

yyyyyhhh 14.08.2021 11:52

У темі 1 долучень
З 16 по 22 серпня в Цинциннаті, США пройде престижний хардовий турнір WTA 1000. У ньому візьмуть участь дві українки - Еліна Світоліна та Даяна Ястремська.

Світоліна отримала четвертий номер посіву і перший раунд пропускає. У другому колі українка зіграє з переможницею матчу Марія Саккарі - Анжелік Кербер.

Світоліна візьме участь в турнірі в Цинциннаті всьоме за кар'єру. Найкращий результат - півфінал 2015 року.

Ястремська в першому раунді зіграє з володаркою уайлд-кард Кеті Макнеллі. Для Ястремської це друга участь в турнірі в Цинциннаті - в 2019 році вона вилетіла в другому раунді.

yyyyyhhh 15.08.2021 10:27

У темі 1 долучень
На турнірі WTA 1000 в Монреалі відбувся матч 1/2 фіналу.

Італійка Каміла Джорджі (№71, WTA) здолала американку Джесіку Пегулу (№30, WTA).

Каміла Джорджі (Італія) - Джессіка Пегула (США) - 6:3, 3:6, 6:1

У фіналі італійка зустрінеться з Кароліною Плішковою з Чехії (№6, WTA).

Нагадаємо, в чвертьфіналі Олімпійських ігор в Токіо Джорджі програла Еліні Світоліній.

yyyyyhhh 16.08.2021 10:20

У темі 1 долучень
У фіналі турніру ATP Masters 1000 в канадському Торонто російський тенісист Данило Медведєв (№2 ATP) обіграв у двох сетах Рейллі Опелку (№32 ATP) з США.

Тривалість зустрічі склала 1 годину 25 хвилин. Для 25-річного Медведєва це 12-й титул у кар'єрі і четвертий «Мастерс».

Торонто. Фінал
Данило Медведєв (Росія) – Рейллі Опелка (США) – 6:4, 6:3

Нагадаємо, раніше 29-річна італійка Каміла Джорджі стала переможницею турніру в Монреалі.

yyyyyhhh 17.08.2021 09:53

У темі 1 долучень
Українські тенісистки Катерина Козлова і Ангеліна Калініна зіграють в основній сітці турніру WTA125 в Чикаго.

Ангеліна Калініна (№78) отримала четвертий номер посіву і в першому колі зустрінеться з Анною Калинською (№135). Катерина Козлова (№131) свій виступ в Чикаго почне матчем проти однієї з переможниць кваліфікації.

Турнір стартує 16 серпня.

Раніше з турніру знялася Марта Костюк.

yyyyyhhh 18.08.2021 10:19

У темі 1 долучень
В американському місті Цинциннаті проходить престижний турнір серії WTA 1000 на хардовому покритті.

Українка Даяна Ястремська (WTA 50) в першому раунді зустрічалася з володаркою уайлд-кард Кеті Макнеллі з США (WTA 136). Для Даяни це друга участь в турнірі в Цинциннаті – в 2019 році вона вибула у другому раунді.

Матч був перенесений на кілька годин через дощ. Поєдинок виявився вкрай напруженим та тривав більше двох годин. Спортсменки у двох сетах зіграли два тай-брейка. І обидва рази сильнішою виявилася Ястремська. Причому в другій партії українка програвала 2:5, але вчасно взяла медичний тайм-аут та зуміла врятувати сет.

Таким чином, Даяна вийшла до другого кола турніру в Цинциннаті, де її суперницею буде Барбора Крейчікова з Чехії, сіяна під 9-м номером.

WTA 1000. Цинциннаті (США)

Жінки. Перший раунд

Даяна Ястремська (Україна) – Кеті Макнеллі (США) [WC] – 7:6 (7:3), 7:6 (7:1)

yyyyyhhh 19.08.2021 10:21

У темі 1 долучень
В американському місті Цинциннаті проходить престижний турнір серії WTA 1000 на хардовому покритті.

Українка Даяна Ястремська (WTA 50) вибула з турніру, в другому раунді програвши Барборі Крейчиковій з Чехії (WTA 10), сіяній під 9-м номером.

Якщо у першій партії Даяна взяла лише один гейм, то у другому сеті зуміла нав'язати суперниці опір, і гра дійшла до тай-брейку. Матч тривав 1 годину 43 хвилини та завершився у двох сетах.

WTA 1000. Цинциннаті (США)

Жінки. Другий раунд

Даяна Ястремська (Україна) – Барбора Крейчикова (Чехія) [9] – 1:6, 6:7 (5:7)

Днем раніше Ястремська у першому раунді обіграла Кеті Макнеллі з США в двох сетах (7:6, 7:6).

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:19.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010