![]() |
Yurrion! Ви настроїли антену на астру19 на мою думку!:)
|
Цитата:
для введення Biss в даний тюнер э інший спосіб (за допомогою даного способу усі ці поля заповнюються автоматично Станьте на канал який хочите розкодувати Нажміть кнопку { Інфо } далі »»» {Червонну кнопку на пульті } - і вводіть biss Ключ |
Всім добрий ранок. У кого е сигнал з транспондера Amos 3 (4W) - ESKA Zary на 11314.00MHz, pol.H SR:5000 FEC:3/4 SID:2420 APID:2422 aac Польский.
Нема сигналу що робити. тюнер orton 4060cx |
yura19701228(Купіть новий приймач-тоді буде АУ=:DVB-S2: Открытый: 2070 - ESKA Krakow на 11314.00MHz, pol.H SR:5000 FEC:2/3 SID:2070 APID:2072 aac Польский.
|
Привіт, хто на форумі користується карткою ектра тв? Цікавить два канала, футбол1 та футбол2, клієнт бажає дивитися ці канали. В нього дома немає інтернета.
|
У темі 2 долучень
Vasja1805! Привіт! Я маю картку екстра тіві футбол-1 футбол-2 можна дивитись спокійно якщо ресівер підтримує кодування конах. Оплата футбол-1 футбол-2 49 грн на місяць. Необхідно клієнту придбати картку екстра тіві активувати її і все можна переглядати закодовані 2 фудболи а також і наші УКРАЇНСЬК З ЄВРОПЕЙСЬКИМИ каналами. Канали Футбол 1 та Футбол 2
— Cупутник ASTRA 4A MPEG-2tvsat-prof — SD http://xtratv.com.ua/uk/obladnannya |
ukrprof :confused:А ще краще на халяву (пелеканал футбол )90Е тільки потрібен приймач HD- бісс ключ,І ДИВИСЬ СКІЛЬКИ ПОТРІБНО -це я так для роздумів!!!
|
Пошук прошивки 50x HD
Хлопці купив тюнер 50x HD неможу знайти нової прошивки можливо є тут підкажіть будьласка
|
Цитата:
|
Я вибачаюсь підкажть в якому порядку іяк шити ато я ще з ним досвіду немаю
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010