![]() |
Увага товариство один із сайтів сатсат очолюється кремльовськими шавками,хоть і знаходиться у німців,там наприклад за слово тайожний союз,чи азиров банять,пости просто так удаляють з обясненям що це не є підтвержені дані,як будь то їм дають достовірні дані з московії і вони сидячи в німців знають,що відбуваїться у нас в країні,головне адмін там під ніком володя,мабуть з кремля:o
За то що там написав один учасник що думає що вони працьоють на кремель,його забанили і на довго.Я просто не можу зрозуміть тих людей,продали свою батьківщину утікли до німців і там як вірні пси служать кремлю і банять тільки за те що Українець і думаїш як свободна людина а не як раб. Слава Україні.ukrprof |
bogus, Бог з ними, не всіх дурних війна забрала ...
|
Цитата:
Поставлю його на тому сайті,хай очі їм поріже |
bogus,То не мій, вірніше я його не малював, а знайшов в неті... :D
|
Я в шоці накінець леніна в Київі завалили,того кровососа.
|
bogus,Повір мені - ленін то зараз не головне ...
|
Це для нас slavon не головне.Заміть як вони *плавно* переводять висвітлення і осуд світовій спільноті від побиття на майдані до подій на банковій (*героями* з пробитими головами через каски заповнені ліжка).
Зараз їм потрібен повід щоб щось кардинальне приймати і тут батюшка ленін може допомогти їм з виводом боньовичків на вулиці (правда не свого..). Як про мене це підстава...обдумана чи ні..??? |
Цитата:
А ще раніше я росповідав як вони всі (тобто модератори) накинулися обливати брудом ресивер U2С... |
Цитата:
В них головне наказать а за що,нема різниці,мабуть цим показують що працюють. Да аватарка дала про себе знать знову півень schachmat заблокував,мабуть вона на москалів як для бика червона тряпка. |
bogus, навіщо, тут, обговорювати дії дибільного супур модератора schachmat, який давно проживає в Німетчині, який ненавидить українців, Україну, і все українське- з іншого проросійського ресурсу sat-sat.info... У нас є свої проблеми і завдання розвитку форума. В дальнійшому, буду рахувати такі дописи як флуд і видаляти як такі.Договорилися????
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:27. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010