![]() |
Цитата:
:o |
Цитата:
|
Славон пропонує так: вони нас - ціною газу, а ми їх - шарою на +++ в кожній хаті :) Ну і ну...ukrprof
|
Цитата:
|
Хто знає провірений сервак (дешевше чим 7 паперів) на SKY UK скиньте ссилку
|
Хто знає на клонах S6 є, там різні ютуби,опери?Тільки не посилайте мене на Х....ттп:cool:
|
yura150480, у нас 7 рівно. знижки 10 і 20% при підписці на півроку і рік відповідно.
|
yura150480, е серв 6 у.е віп пакет(всі пакети)
за інфо у приват. |
Як я уже й писав, у мене стоять головки з подвійними виходами (на два тюнери - Digital 4100 і Globo 3000) на тарілці і нещодавно та головка, що ловить амос почала давати на один телевізор слабший сигнал. Я вирішив і купив нову головку (правда не таку як уже стоять на сіріус і холтбірд), але головне, що працює. І ось яка тепер виходить проблема : на одному телевізорі (Globo 3000) усі канали амосу показують нормально і стабільно, на іншому (Digital 4100) ж список чомусь ніяк не зберігається, тобто – вмикаю телевізор, змушений редагувати транспондер, сканувати усі канали – з’являється сигнал на амос, якщо вимкнути тюнер і знову увімкнути – знову амосу немає, і все мушу робити спочатку, сканувати канали, зберігаю – дивлюсь, вимикаю/вмикаю – знову амосу немає, чому так? Чому не зберігаються налаштування, список каналів амосу і не зберігається сигнал амосу?
|
skorpion83 а причім тут головка? У вас проблема з тюнером, схоже...
|
skorpion83, подивись БЖ може якась напруга не в нормі,або щось з ПО-перепроший тюнер.
|
skorpion83,
Тюнер,Дісек,Кабельне в кімнаті,хоча скоріше за все тюнер.... |
skorpion83, мені два рази попадали ресивери (оптікум4100с) в ремонт з такими ж симптомами,одна причина несправності була флеш,друга,-непропаяна нога на флеші.
|
skorpion83,
*та головка, що ловить амос почала давати на один телевізор* Який тюнер був підключений до того телевізора? Скільки часу вже в експлуатації 4100 тюнер? Перед заміною головки ви міняли місцями тюнери і рівні сигналу і якості залишались такими ж (особливо якості)? |
Підкажіть як ввести ключі бісс в тюнер 4100с
|
Цитата:
|
Де взяти прошивку на тюнер UY-MA-TU і як в ньому ввести biss ключі
Задаючи такі питання обов'язково викладаємо системну інформацію ресіверу !!! |
YUMATU - це бiльш всего Globo 3000-6000(в сист.инфу потрiбно глянуть)
вхiд в ЭМУ-9339 |
sat-prof, Прошу повідомити Як використати і чи можливо карту xtra-tv для тюнера jeferson x-800?
|
Xtra TV працює на даному приймачi на прошивцi для Openbox 5.46
|
На новішій 5.53 теж працює.
|
Доброго вечора Всім !
Можливо хтось користувався ЦИМ розкажіть як працює...... |
Цитата:
|
Доброго вечора!!!Підключив 2 diseqc через 12в перемикач...На одному все в порядку,а з іншого немає сигналу(якщо вмикаю без 12в,то працює)...Що може бути?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
boris, у мене ресивер orton 4100...
|
Народ підскажіть можна на 36 еутелсат поставити конвертор универсальний а не круговий тільки на канал Лидер Аз Тв буде показувати
|
Эмин, Можна поставити,буде показувати.
|
Як створити Biss в тюнері Ferguson AF 3318 SE????
|
Martuniv, Ніяк. У софті Вашого ресіверу ключі БІСС вшиті в тіло софта. Тут є два виходи із ситуації:
1. Злити софт з ресіверу, знайти відповідний БІСС-едітор + програмку для перерахунку контрольної суми ПЗ - відредагувати ключі в ПЗ, повторно залити в ресівер або 2. Залити ПЗ (софт) від поляків (ДВБ-Екстрім) з можливістю редагування БІСС ключів вручну Про це все вже давно написано на форумі у відповідному розділі - читаємо форум |
як вводити правельно ключі на ресівері
Lemberg LTR-1100, я знаю що потрібно натиснути червону кнопку і так далі але я нерозумію як провельно вводити ключі.....якщо можна покажіть разом з фото.... Наперед дякую..... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010