![]() |
Баба-Яга спіймала молодого та гарного хлопця:
- Якщо вгадаєш мою загадку, я тобі віддамся, а не вгадаєш - я тебе з’їм! - Ну, загадуй. - Зелененька, по болоту стрибає, на ЖА починається, на БА закінчується. - Коник стрибунець! - А-а-а, пустун, вгадав! |
- Ти чому прийшла додому в 5 ранку?
- А що я винна, що у нас в 5 ранку, крім як додому, і піти більше немає куди?! |
- Коли підемо в кіно на фільм жахів, то треба взяти з собою м’ясо, щоб кидати в глядачів.
- Навіщо? - Уяви - страшний момент і тут тобі м’ясо в руки падає. |
Питання:
- Для чого людині 12 метрів кишківника? Відповідь: - Щоб гарячим чаєм не попекти дупу!..) |
- 3 літра вина, будь ласка!
- Ви принесли ємність? - Ви з нею розмовляєте... |
- Я тобі повинен зізнатися...
- В чому?! - В мене жінка і п’ятеро дітей! - Настрашив! Я вже думала, що Bentley не твій!!! |
З чоловіками важко. Мова чоловіків:
Погляд догори: «Що таке» Погляд донизу: «Привітання» Погляд вправо: «Треба поговорити». Погляд вліво: «Йди подивись». |
Олег ненавидить картоплю: то тримає у льоху у темряві, то раптом візьме і похоронить, а потім ексгумує і їсть.
|
Діти - це щастя! Навіть якщо від цього щастя іноді сіпається ліве око.
|
Лягати спати в 11 або 12 вечора - різниця невелика. А ось зранку вставати в 6.00 або 6.05 - різниця величезна!)
|
Як я вибирав жінку? Крикнув:
Розумні - наліво. Красиві - направо. Одна задумалась, ось тут я її і спіймав! |
Перегар іменника був настільки сильним, що задування свічок перетворилось в фаєр-шоу.
|
З поліцейського протоколу: «Мій чоловік, як завжди прийшов додому п’яний і почав скандалити. В цей час в кватирку влетіла блискавка і вдарила його по голові сковорідкою»...
|
Мені під 70, але в ліжку я справжній жеребець! Ржу, брикаюсь, кидаю гній...
|
Професор на лекції питає: «Якби перед бараном поставили відро з водою і відро з горілкою, щоб почав пити баран?»
- Воду! - відповідає студент - А чому? - Бо баран! |
Діалог у хімчистці:
- Ви жирні плями з дивану виводите? - Так! - Ось гроші! Ось адреса! А жирну пляму на дивані звати Андрій. |
-Коханий, приходь до мене, заночуєш!
- А тато з мамою дозволить? - 3 мамою не дозволить, будеш спати зі мною! - Петре, чому твоя дружина так погано керує машиною? - Тому що до мітли звикла! -Кумонько, а Ви знаєте, що Ваш чоловік до Маруськи ходить? -Йой, лиш би не до московського патріархату!.. |
Групу професорів-інженерів запросили політати літаком.
Після того, як вони зручно розсілися, їх проінформували, що літак збудували їхні студенти. Усі, крім одного, рвонули з панікою на вихід. Професора, що залишився, спокійно сидить на своєму місці, запитали: «Чому ви залишилися?» «Я повністю впевнений у своїх студентах. Знаючи їх, можу вас запевнити, що цей шмат лайна навіть не злетить» |
- Я тут, щоб просити руку вашої дочки.
- Аааа, хитрий! Всю забирай! |
-Отче, я хочу посповідатися.
- П'єте? - П'ю. Але може спочатку посповідаєте мене? -Отче, коли моя дружина поїхала на вихідні я спав з сусідкою. -Скільки разів? - Причому тут скільки разів? Я прийшов сповідатися, а не хвалитися! |
Жінка познайомилася на сайті знайомств із заможним чоловіком та пішла на побачення. Повернулася дуже сумна і каже подрузі:
- Уявляєш, він приїхав на «Мерседесі» 1928 року. - Ого... Та це ж раритет! - Ну так,... і він його перший власник! |
Літній чоловік повертається додому і, захекавшись, каже дружині:
- Дорога, ти тільки подумай! Все те, що ми раніше вважали оргазмом, насправді виявилося бронхіальною астмою та стенокардією! |
Зима кричить: горілки... холодно!
Весна вимагає - шампанського! Літо: пивка, та холодніше! І тільки осінь підійде тихо, покладе руку на плече і вкрадливо скаже: Ну що - Нокспрей, Фервекс і Аспірин? |
- Пам’ятаєш, я сьогодні зранку бігала по квартирі з радісним криком: «Ура! Я нарешті знайшла ключі!!!»?
- Так. - Ти не бачив, куди я їх після цього поклала? |
Зайці весь час скачуть і живуть всього 8 років.
Собаки весь час бігають і живуть приблизно 15 років. Черепахи нічого не роблять і живуть більше 150 років. Опаньки... Відпочиваємо! |
Шкільна програма зараз виглядає так:
Летіла два верблюда, один рудий, інший наліво. Скільки важить кілограм асфальту, якщо їжачку чотири роки? |
- Отче, мені 85 років, я прийняв таблетку віагри, і мав секс з двома дівками!
- Ви хочете покаятись? - Ні, я хвалюсь, всім розказую!!! |
- Ма-а-ам! Хочу татуювання!
- Неси, доню, ремінь, зараз наб’ємо! |
Народна прикмета: Якщо ворона летить ср@кою вперед, значить надворі дуже сильний вітер)
|
- Тато, а це правда, що мене в капусті знайшли?
- Правда... Вчора - в капусті, позавчора - за гаражами... Доню зав’язуй горілку пити!!!) |
Один друг скаржиться іншому:
- Клята зима! Замки в машинах замерзають - відкрити не можу. - А ти окропом. - Ти дурень, чи що? Уяви: йду в центрі міста машини красти - з чайником! |
Наші люди вміють читати не тільки між рядками, але і залишати відгуки між очима...
|
- З ким ти зараз привіталась?
- Ой, хоч ти не починай! Мені ще йому пояснювати, хто ти такий... |
- В п’яному вигляді ми вас в театр не пустимо!
- А ось того пустили! - Так це артист, йому виступати... |
- Пам’ятаєш, ти мені на зиму порадив вікна заклеїти?..
- Що, тепер тепло? - Тепер темно! |
-Ну напився, ну прийшов додому пізно...лягав би тихенько спати...
Так ні, треба ж було мені спитати жінку, що вона цілий день робила?! Такої вечірньої служби я ще не чув! Любляча жінка НІКОЛИ не скаже- напився як скотина, сиди мовчки. Вона скаже- закрий ротик котику бо горілочка вивітриться! |
Я прийшов на роботу працювати, а не на дурні питання відповідати - чому я п’яний тут сплю.
|
Пасажири так дружно ляскали, що пілот ще три рази злітав і садив літак на біс.
|
За два дні я подивилася чотири сезони серіалу... Думаю, в резюме потрібно дописати посидючість і цілеспрямованість.
|
- Ось відео, як пройшли мої вихідні...
- Це ж фото!? - Це - відео!!! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:19. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010