![]() |
Перший працює добре,а другий новий і "темна конячка".Щось на Генія нема нового ПО.Я особисто поставив їх три шт.,то два вже відправили в магазин.
|
boris, Мда, точно, з Генами папандос конкретний... - ні тобі нормального ПЗ (ОС1 та Е2) , ні, по чутках, якості заліза... Я взяв одного Гену на пробу - поки тестую - Е2 сира шо піздец, перепробував майже усі іміджі - більш-менш пристойно працює тільки OpenPL., але до якості іміджів для Дрімбоксу та Ву+ йому як зі Львова до Києва рачки...
Цитата:
|
Цитата:
|
Увага!!!Закликаю всіх продавати свій металолом Globo 4100C,Globo 3000-5000 та його подібні!
Не мучте себе цим тюнером роками, швидше біжіть на slando-aukro продавайте все нахєр!(вони не мають майбутнього) Купляйте собі нрмальні апарати з Linux на крайняк (Atlas.Tiger,Mini,) та вчіться чомусь! Час цих тюнерів пройшов, не надійтесь що зможете щось на ньому дивитись в майбутньому!(ніхто вам не напише ніякого пз вони всі давно закинутий хлам) Хто каже що його LED TV показує супер на Лорті 4100С ви самі знаєте куди іти...(не хочу щоб видалили пост модератори) |
Zinge,Друже Ти все правильно пишеш... Але більшість, напевно 99% тих кого це стосується цей форум не читають... :D
|
Цитата:
|
У мене 8120 .хочу взяти на другий тв ось цей з модулем карток
Galaxy Innovation S6638 Як вiн вам.? |
romanish,Не парся , бери GI S8895 Vu+ Uno (Galaxy Innovations S8895 Vu+ Uno), а цей Galaxy Innovation S6638 - помилився я трохи, то не Фортіс, судячи з того що ніде не вказано марку проца це щось на Ali 3606..., кароче металолом...
|
Дякую! Slavoh я нагадавсь ви мені колись писали про опенбокс S4 він як наромально з шарою працює. Я чув від людей що його хвалять правда в ціні трішки дорогий порадьте мені краще який собі рес кращи взяти думаю небуду еконоимти грошей краще взяти раз і щоб уже в хаті була наромальна річ. Рекомендуйте який взяти такий і беру!:):):)
|
Korpahec, Якщо маєш бабки бери Vu+ UNO
Повір мені, тай хлопці не дадать збрехати, у порівнянні з С4 це машина, так сказати Мерседес, а С4 хоча хороший рес , але все одно це горбатий запорожець... Самий крутий рес на сьогоднішній день Vu+ Solo2 - собі такий хочу, правда дорогий зараза, шо піпец... Восени має зявитися Vu+ Duo2 Цитата:
при цьому ціна на Соло2 має трощки впасти... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:14. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010