![]() |
Та точно крутий в баблі! І сам навороти має щож прийдеться збирати гроші! Дякую вам за пораду slavoh!:)
|
всім доброго дня хочу собі купити новий HD рисівер до 1500 гр підкажіть щьось . дякую
|
taranton, До 1500 грн. - Фотіс на sh4, наприклад - Openbox S6+ HD ,Openbox S6 Pro+ HD чи Optibox Anaconda Plus HD , Galaxy Innovations GI S-8680
або трохи доплатити і взяти щось на mips, наприклад - Dreambox DM 800 HD Se (Китай, sim a8p) чи GI S8895 Vu+ Uno (Galaxy Innovations S8895 Vu+ Uno) |
Цитата:
бери не пошкодуєш!!!! |
robot, Ганий не то слово, він класний , знаю це не по словах, взяв декілька таких (в т.ч. і брату, а він в мене в тому плані ну дуже прискіпливий, казав якщо мені щось не сподобається віддаси свого Дріма 500ХД, десь недавно підколов його - ну шо міняємось тюнерами - ніяк не хоче... :D) по деяких параметрах обходить навіть DreamBox 800SE HD... Собі хочу вже наступну модель Vu+ Solo2
|
А я б не відмовився від VU+ Duo 2
|
robot,Я також, тіки от ціна трохи кусається ... Наскільки я знаю фірма СС із Запоріжжя восени в Києві на виставці має представити достойну відповідь Vu+ Solo2 & Duo2, під ТМ Опенбокс... Короче конкуренція велика справа ...
|
Славік не знаю як Solo2 но Ultimo точно би взяв , як би не мав Uno :D
|
Чи вартує брати ресівер U2C HD ? 55дол
Цитата:
Цитата:
|
Ось відгуки про його брата OPENBOX X5 HD PVR (EYEBOX X5) проц.Sunplus1512A
на тому ж проці Цитата:
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:11. |