![]() |
Цитата:
|
Де взяти інформацію по тюнеру orton 7310 cl2cx plus
|
vovchik 5, в системін інформації тюнера
|
Ви не зрозуміли мені потрібна прошивка для цього тюнера
|
Як можна підключитися на один логін або сервер Шаринга щоб показувало два телевізори за оду ціну
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго вечора . Хлопці порадьте мобільного оператора,для інтернету через(USB) модем,може хтось із вас таким користується ?
|
Цитата:
а як ще можна зробити щоб було безплатно шарінг :) yura150480, а як ще можна зробити щоб було безплатно шарінг:) Перестаньте писати ерунду на форумі, а то отримаєте бан !!! |
Цитата:
Цитата:
На серверах з помісячною оплатою перегляду таке не можливо - як правило в кращому випадку бан до усунення подвійного перегляду, в гіршому повний бан акаунту без повернення коштів та без права висунення будь-яких претензій... |
slavon, Я тоже лайф маю на модемі,но останні дні на ньому ледве сторінки відкриваю,а до того він працював нормально(швидкість загрузки файла від 15-33 кб/с,а тепер до 7кб/с максимум).Через то і питаюсь.Колись чув за тариф 1Мб-1коп, но не можу згадати який оператор,а може причулось,якщо добрі мої обрахунки то 1грн-100Мб,а 1Гб-10грн,це булоб вигідно особливо з покриттям 3g.
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Доброго дня! така проблема поставив дрім 500с показуе тільки сіріус.дісек 8 портовий.В чому проблема.
|
tarasza,
Дісек має бути протокол 1,1,дальше LNB для кожного спутника інший...Зараз немаю під рукою принаймі енігми щоб конкретніше написати,чекай відповіді модерів!!! http://smiles.kolobok.us/big_standart/pardon.gif |
tarasza, Як мінімум потрібно написати яку збірку Е1 у Вас встановлено..., а також марку Вашого 8 портоваго Дісіку ...
|
DiSEqC 1.1 8x1 WinQuest GD-81A
1---sirius 2----hotbird 3----amos 4----ntw 5 ----9 градус |
tarasza, Збірку ПЗ яка у Вас стоїть на ПЗ ви так і не вказали.
Попробуйте налаштувати його по протоколу 1.1, налаштування потрібно починати зі супутнику який у Вас стоїть на 2 порті дісіку. Ввечері зможу Вам написати конкретно як ще у мене налаштовано на Е2 Domica 8. Р.S. Перед тим як мучити Дрім, дісік і себе раджу Вам, по можливості, попробувати цей дісік на роботи з більш простим ресівером - Опенбокс Х8х0 (Х5х0) або Жлобо 4100С. P.S.S. Не всі дісіки хочуть працювати з Дрімами, у мене наприклад 8 портовий РАТЕК не пішов, а Ортон на 8 портів працює на відмінно... |
попробував на глобо4100 і евроскай дісек працює .Пз неможу сказати тюнер забув на роботі.за подальшу допомогу буду вдячний!
|
tarasza, Налаштування Дісіку 8/1 Ортон для мого ресіверу з ПЗ Е2 Доміка 8
Для налаштува дісіку заходимо в меню/пошук каналів/конфіггурація тюнера/Тюнер А попадаємо у вікно "пораметри прийому" починаємо налаштвувати дісік (починати бажано не з першого порту - а наприклад з 2 чи 3) Режим конфігурації - розширений (використовується для багатопортових дісіків або для мотору) Супутник - НВ (13Е) (вибираємо необхідний спутник прийом якого потрібно налаштувати) LNB - LNB3 (цей параметр нічого не означає, це просто порядковий номер конфігугації налаштувань Дріма, щоб не запутатися у майбутньому бажано щоб він відповідав № порта на дісіку) Черговість - Авто LOF - Універсальна LNB (тип конвертора) Режим напруги - поляризація Збільшена напруга - Ні [COLOR="Navy"] (так коли довжина кабелю від ресіверу до дісіку більше 50м) Тоновий режим - Діапазон DiSeqC режим - 1.1 (для дісіків по протоколу 1.1) Тоновий сигнал - нічого Команда переключення дісіку - Нічого (цей параметр використовується при каскадуванні дісіків) Швидкий дісік - Ні (для деяких дісіків - так ) Повторення послідовності - Так Послідовність команд - committed, uncommitted, toneburst Нейтральна команда дісік - Input 3 (це і є той 3 порт дісіку на який включений цей супутник) DiSeqC повторювання - Два (підбирається експерементально) Напискаємо ОК, на запитання ресіверу чи зберегти налаштування відповідаємо Zap (що судячи з усього означає на німецький так) і перевіряємо чи є сигнал на спутнику. Якщо не має сигналу то пробуємо експерементувати з налаштуваннями дісіку, див коментарі, якщо сигнал є. Повторюємо процедуру для інших трьох супутників, окрім 36Е. |
А для 5 супутника - Eultelsat W4/W7 (36E) будуть трохи іншими
Супутник - Eultelsat W4/W7 (36E) (вибираємо необхідний спутник прийом якого потрібно налаштувати) LNB - LNB5 (цей параметр нічого не означає, це просто порядковий номер конфігугації налаштувань Дріма, щоб не запутатися у майбутньому бажано щоб він відповідав № порта на дісіку) Черговість - Авто LOF - Визначені користувачем (нестандартні налаштування, в даному випадку для кругового фірмогого НТВшногого конвертора) LOF/L - 09750 (частота гетеродину для нижнього піддіапазону конвертора, , у даному випадку (а так як нижнього піддіапазону у нього немає) цей параметр немає жодного приктичного значення) LOF/Н - 10750 (частота гетеродину для вернього піддіапазону конвертора, як привило для таких конверторів вона рівна 10750 МГц і вказана у документації на конвертор) Поріг - 11700 (частота поділу Ку-діапазону на 2 діапазони) Режим напруги - поляризація Збільшена напруга - Ні (так коли довжина кабелю від ресіверу до дісіку більше 50м) Тоновий режим - Діапазон DiSeqC режим - 1.1 (для дісіків по протоколу 1.1) Тоновий сигнал - нічого Команда переключення дісіку - Нічого (цей параметр використовується при каскадуванні дісіків) Швидкий дісік - Ні (для деяких дісіків - так ) Повторення послідовності - Так Послідовність команд - committed, uncommitted, toneburst Нейтральна команда дісік - Input 5 (це і є той 5 порт дісіку на який включений цей супутник) DiSeqC повторювання - Два (підбирається експерементально) В принципі у СД Дріма на Е1 має бути приблизно так само... |
Привіт всім!Допоможіть мені в мене openbox x 600 як можна перекинути з папки в папку канали.
|
Лока, З папки у папку не можна. Можна тільки з папки ALL закинути у фоворити...
|
Добрі люди допоможіть! В мене два Globo 7010A, на одному новий дамп, як його скинути на другий тюнер, я чув, що тюнер на тюнер можна скидати обновлення. Як? Поясніть мені будь ласка.
|
Вєталь, Чесно кажучи ніколи такою парнографією не займався, бо по іншому процес прошивки з тюнера на тюнер назвати не можна. Що Вам заважає наприклад, з допомогою програми завантажувача ПЗ для Жлобо 7хх0А, скинути дамп з одно ресіверу на ПК і потім залити в інший ???
|
На рахунок "СПОКУСИ" ЗВУЧИТЬ КУМЕДНО:)
Так допоможіть порадою і ссилочкою, якою програмою можна скинути дамп з ресівера на комп. |
Вєталь, Вам що віра не довзволяє зайти сюди скачати завантажувач і інструкцію по роботі з ним ???
|
Допоможіть
Як вести ключ ірдето,в тюнер Джокер?
|
Цитата:
|
танятаня, Значиться так ще одне таке запитання по тюнеру, без викладення системної інформації що видає тюнер, відправлю на 10 днів у "баню" - для докладного вивчення правил форуму !!!
Це ж стосується усіх , відвідувачів форуму !!! |
http://smiles.kolobok.us/big_standart/acute.gif Та їй по барабану віриш -нє? http://smiles.kolobok.us/big_standart/biggrin.gif І для чого системну інфу,якщо людина питає як ключі ввести хватить і марки тюнера (пишите яким ПО прошити,як зайти в Емуль і як редагувати власне сам ключ)http://smiles.kolobok.us/big_standart/secret2.gif
|
yura150480,
Толерантності явно бракує.Хоча де її взяти виходячи з профіля -*Десь шляюсь* щоб вимагати від інших?!Все це на користь форуму. JOKER 1045 Plus = Globo 6 xxx,без плюса інший аналог. |
Мої спутніки. Амос,Аstrа 4,Ноd-bіrd,LМ75,ЯМАЛ 90.Мій рісіве Djokеr 1045 mеdіа рlus.FЕRGUSON АF3318 SЕ.
|
танятаня, Прошу пані якщо Ви хочете щоб Вам дійсно допомогли Вам потрібно написати системну інфу Ваших ресіверів. Бо Вашого Djokеr 1045 mеdіа рlus ніхто в очі не бачив, а моделей глобоподібних Djokеr було декілька. Що ж стосусується FЕRGUSON АF3318 SЕ то це аріонподібний ресівер на кшталт Arion 1700, Openbox F100, X6x0 - для даних ресіверів також є як мінімум 5 версій софтів ...
|
Добрий день!Підкажіть будь-ласка код на канал zе.tv руссія,на ход-бірді.
|
Цитата:
http://smiles.kolobok.us/artists/vis..._good_luck.gif |
Ключі на цей пакет тут , але не факт що вони актуальні. Для для ресіверу окрім актуального ключа, потрібен ще відповідний "замок" - підтримка алгоритму кодування пакету ЕМУ ресіверу...
|
Підкажіть,будь-ласка як вести біш код на канал хокей,в мене тюнер fеrguson 3318.Чому в іd я неможу поставити букву,а тільки цифри.
|
танятаня,Тому що для даних ресіверів ID (SID) каналу вводиться в десятковому (DEC) форматі, а для більшості інших, наприклад жлобоподібних, в шістнадцятьковому (HEX) форматі... Тому пробуйте замість 0000В ввести 00011
|
А код на хокей такий самий 1122336633221166?Чи інакший?
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010