![]() |
В мене десяток таких було,напряму роблять а з DiSEgC фі.у,пару штук робили нормально потім і ті загнулися десь днів через десять,от і прийшлося мізки пучити щоб малою кровью...Спробуй спочатку як я робив,небуде діла тоді будемо далі копати.В DiSEgC допаюєш дві деталі ,як що є конденсатор викидуй і став новий.DiSEgC аби був не палений.
|
kreshnot,але так ремонтувати для мене не зрозумiло.
Iхав автомобiль(жигулi-наприклад) пробив колесо, i що в такому випадку потрiбно ставити-доробляти диск для того, щоб вперти в жигулi колесо вiд запорожця,якщо потрiбноi запаски не мае? |
sattel77,навіщо надриватися,резина то однакова,перестав з диска на диск і вперед.Підхід був такий зза того що вся поломка впиралася у поганий текстолит.Так що,пропонуєш міняти матплату?
Ще забув:тобі траплялося що тюнер 4100с не показував ОРТ, РТР-ця переробра теж допомогає,правда не во всіх випадках. |
kreshnot, там пише що С4 в оригіналі відсутній (то мені його ставити чи демонтувати?)
А R4 замість 5к ставити 22к так? |
У темі 1 долучень
В оригіналі стоїть 22к-ставимо5-10к,єлектроліт буває стоїть бубає ні-але ставимо як на фото.
Думав що все там ясно як божий день.Підправлю,архив перезалью |
kreshnot, в мене стоїть на 2к...там!кондюка нема
дякую,відпишу як зроблю! |
За останній час чого тільки не побачиш,нема ніякого стандарту.Щоб стояв там резистор на 2к вже забув коли і бачив в нових DiSEgC.
|
Цитата:
thor частоти амоса 1 все ОК! а пот1м пробую на амос просканувати - також вже сканується?? Такий виппадок був на рес. Євросат 8004. |
Вибачте якщо не в тему. Хотiв спитати за Евроскай 8004, без всяких ознак, коли жмеш на мордi "Vol" засвiчуються "8888" далi ходу нема.
|
myseg, після чого таке сталося?А походу ,дивимось БЖ,мат.плату,пробуємо Jtag.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:50. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010