![]() |
Такий самий
|
Але,нехоче показувати.Чому?Скажіть будь-ласка.
|
Перевірте чи в списку ключів немає іншого ключа з ID 00011 якщо є то видаліть його
|
Дайти будь-ласка іd на ртр планета на амосі.
|
00012
|
Шановний,а ви можете дати ключ на zе тv.руссія?На тюнер forguson3318.
|
танятаня, Пануньцю Вам же українською мовою було написано що поки немає ключів на цей пакет. Якщо вони будуть то їх негайно хтось з форумчан викладе на форум...
|
Вибачаюсь,я незнав.А на 75 градусів є якісь коди?Якщо є дайти будь-ласка.
|
Всі БШСС коди є на форумі..., якщо хочете дивитись щось більше ніж БІСС треба підключати "цьоцю Шуру", а для цього Вам треба як мінімум змінити ресівер + стабільний вихід в нет...
|
Немає , тільки те що іде вікрито на все інше або офіційна карточка або шара
|
А можна відкрити канали,в мрек 4? Наприклад 1+1 інтернашіонал. На fеrgusоnі.
|
танятаня,На Вашому ні, на ХД так ...
|
А на тюнері djоkеr 1045 mеdіа рlus,або на тюнері 4060СХ РLUS СОNАХ Еmbеddеd Dіgіtаl Sаtеllіtе Rесеіvеr.
|
Цитата:
|
танятаня, Це також СД ресівер і він не підтримує DVB-S2. також не підтримує мпег4 і ХД. Тому треба Вам як мінімум міняти один із Ваших ресіверів-металоломів на щось більш прийстойне і сучасне. Тема з вибору ХД ресіверів є у нас на форумі, читаємо форум...
|
Ваше панство!А на 85 градусів тільки один канал звезда,і все?Чи є ще якісь канали.А на 90 градусів є біш коди.Що мені зробити щоб я міг дивитесь на 90 градусів канали не тільки в позиціє Н,або V.а в L. R.
|
У темі 1 долучень
Тримай список каналів та бісс ключів , а із 90°е L/R лібше не починай бо воно економічно недоцільно :o
|
танятаня, Прошу пані (чи пана) вже не знаю як до Вас звертатись - зареєструвались Ви як жінка пишете як чоловік...
Всі канали на всіх супутниках розписані тут Цитата:
|
|
Доброго дня ! Можете підказати мастер-коди до LR-1000G і це клон f-100?Вибачте за дурні запитання.
|
SAYKA, Яке ПЗ ??? Для активації ЕМУ
Цитата:
|
Народ,а я можу собі скачати. Файл для всіх типів тюнерів,як водити біш ключів?
|
1. Не
Цитата:
2. Такого немає і в принципі не може бути - спосіб вводу БІСС ключів для кожного з типів ресіверів різний, так ж спосіб вводу залежить від версії ПЗ що стоїть на ресівері і тд.тп. В лінуксових ресіверах від ЕМУ що використовується... |
Скажіть будь-ласка,як мені вести біш ключі на тюнері,стронг 4402.В ньому є всі кодіровки,але біш кодіровки немає.І що мені робити?
|
Не біш, а БІСС.
Цитата:
|
Значить його треба,циганам здати.Вісс кодіровка значить неведеться.
|
танятаня, Цікава Ви кубіта прошу пані ..., заходимо сюди і інтенсивно читиємо...
|
1.Купив Sat Integral T-840. Cтворюю новий спупутник, але після цього неможу його перейменувати. Є тільки кнопки "Видалити", "Почати пошук" та "Додати". Прошивка остання 3.65.
2. Ще одне питання. Я прочитав в інструкції що можна підключити через LNB OUT 2 роесівер. Я підключив, ресівер Technosat t-8002. Всі канали показують коли виключений один з ресіверів, а коли на однаму дивишся канали з амоса то на 2 не показує хотбьорд і сіріус і навпаки. Підскажіть що зробити щоб показували всі канали буду вдячний!!!:) |
Sat Integral таке чудо що від нього можна очікувати все що завгодно, таке враження що програмісти даних апаратів ніколи не користувалися сат тюнерами.
Щоб під'єднати два телевізори повноцінно треба змінити ваші головки на двох виходові. І ще коли в інструкції написано що можна підключити через LNB OUT другий приймач це не означає що він буде повноцінно працювати. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
http://smiles.kolobok.us/big_standar...one-s_head.gif |
yura150480,Заходимо сюди читаємо
Цитата:
Цитата:
|
Скажіть будь-ласка ключі softcam для всіх тюнерів однакові, чи різні?
|
Pasha 2305, Файл softcam.key, як правило, це файл ключів для ЕМУ mgcamd 1.3x лінуксових ресіверів з Е1, Е2 і без неї... Я особисто заливав цей файл (і не тільки цей файл конфігурації, а й наприклад файли *.list - налаштування "цьоці Шури") в різні ресівери з цим ЕМУ все працює чудово... Єдиний файл конфігурації цього ЕМУ налаштування якого є специфічні для кожного реса, це файл mgcamd.conf
А який softcam, для якого ресіверу, Ви мали на увазі ??? |
Будь-ласка!Допоможіть вести bісс ключі в стронг 4402.Я вас дуже прошу.
|
slavon,
Там нема відповіді на моє питання(забули) ,мене цікавить інше навчи мене правити mgcamd.conf ,а то я не можу відкрити на мжкамі Канал+Нідерланди і TNTsat( софткам нормальний 100% ,мжкам 1,38)....На оскамі і мкасі відкриваються нормально, доречі ключі в оскам кей такіж як в софткамі....Чого тоді він не відкриваються Тюнер Аміко8900 http://smiles.kolobok.us/big_madhouse/dash1.gif |
yura150480, ЕМУ mgcamd після версії 1,35а більше не підтримується автором ЕМУ. Версії починаючи 1,36 це аматорські версії. Показує на оскамі і мкасі - от і добре... - благо на лінуксових ресіверах можна тримати декілька ЕМУ і включати їх по черзі ... Іншого виходу я поки не бачу ...
|
Цитата:
|
Pasha 2305, Ситуацію з ПЗ для Технозаду найкраще ілюструє допис #2210 від roger5000.
Цитата:
Тому раджу для кожної версії ПЗ зкачувати ключі з офіційного форуму технозаду... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010