![]() |
К ума!!!
– Шо? – Ти вляглась мордою в холодец. – І шо? – Переляж в олів’є, бо простудишся! |
Бадьора 70-річна старенька викликає майстра, щоб він полагодив непрацюючий котел. Приходить майстер, за 5 хвилин все лагодить і каже:
– З вас 500 гривень. – А чому так дорого? Ви ж витратили на це всього 5 хвилин! – Ми беремо мінімум як за годину роботи, а година якраз і коштує 500 гривень. – Добре, тоді ось вам граблі, поможіть мені зібрати листя у дворі за 55 хвилин, які залишилися! |
Чоловік на роботі, дружина вдома. Вирішила вона влаштувати чоловікові сюрприз — купила через інтернет шафу, вирішила сама її зібрати. Зібрала, все за інструкцією, все, де треба, пригвинтила-прикрутила, милується своєю роботою. Тут за вікном прогримів трамвай — шафа склалася як картковий будиночок. Дружина знову зібрала за інструкцією, знову трамвай — шафа склалася. Вирішила сусіда попросити допомогти. Сусід як був у сімейних трусах, так і пішов. Загалом, зібрали вони вже разом шафу, за інструкцією, як треба, знову трамвай, шафа склалася, сусід каже:
– Давай знову зберемо, я залізу всередину, подивлюся, що там не так… Зібрали, сусід заліз у шафу, а тут повернувся чоловік. Дружина йому: – А в мене тобі сюрприз! Він у кімнаті! Чоловік іде до кімнати, бачить — нову шафу, відчиняє — а там сусід! Чоловік, офігів, питає: – Петро?! А ти чого тут робиш? – Юро! Не повіриш! трамвая чекаю! |
Усільській хаті вночі лунає стук у вікно:
– Дрова потрібні? – Ні. Вранці прокидаються дров немає. |
Куме бачиш зорі?
– Бачу! – То вставай, палатку вкрали |
УВас є рекомендації з колишнього місця роботи?
– Так, мені там порекомендували знайти іншу роботу. |
Яке Ваше улюблене друковане видання?
– Гроші! |
Гламурна чікса приїхала в село до бабусі:
– Куди у Вас тут вночі сходити можна? – У відро. |
Приходить до мудреця чоловік і каже:
– Чому всі хочуть одружитись на незайманій дівчині? Мудрець протягує йому дві цукерки: одна у фантику інша розгорнута і пропонує вибрати. Чоловік вибирає розгорноту! Мудрець в шоці! .. -Чому? – А хто його знає що під тим фантиком. Може какашка якась? І сказав йому мудрець: “Йди до біса звідси, таку притчу спортив”. |
Тату у нас сьогодні в школі скорочені батьківські збори.
– Що значить скорочені? – Ти, я і директор. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:07. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010